hocam win10 da çalışıyormu
Hocam 1.7 nin 02 şubatta güncelediğim sürümü yüklediyseniz eta1.7 android sürümünde tahtada belirlediğiniz şifreyi kayıt bölümüne yazıp kaydedin.Mrb. arkadaşlar. Programı kurdum. Flash kilidi çalışıyor. Ancak ETA1.7 telefonda bağlantı yok diyor. Telefonda Pc de mebden bağlı. sistem win7
Hocam güç yönetiminden hızlı açılışı iptal ettiniz mi?Murat Hocam öğrenciler tahta açıkken fişi çektiğinde bir daha tahta açılmıyor.
Sanırım 1.6 kurulumu yaptınız. 1.6 kurulumu yaptıysanız eğer 1.7 klasöründeki etanın içindeki lock dosyasını kurulum yaptığınız C:/Program files X64/Eta klasöründeki lock dosyası ile değiştirin.3 dk geri sayım sonrası zaman ekside ilerliyor tahta kapanmıyor
Android 1.6 kullanıyorsanız eğer, tahta süreli olarak açılıyor. Yani hocalarımdan gelen dönüt üzerine böyle süre verdim. Sebebi ise bazı hocalar süresiz olarak tahtayı açıp bir gün boyunca tahta açık kalıyordu. Onun için android 1.6 da 40 süreyle tahta açık kalıyor. 1.7 de bu süreyi ayarlayabiliyorsunuz. 1.6 da android ile kilitleyip tahtayı kilitleyip tekrar açmak gerekiyor.hocam elinize sağlık. Programı test etme şansım oldu tüm tahtalara kurmadan önce.
Tenefüse çıktığımda kilit ekranında 3dk kalıyor ve sonrasında tahta kapanıyor. Tahta kapanmadan önceki açık uygulama progam vs. kapanıyor.
gözden kaçırdığım bir ayar mı var. teşekkür ederim
hocam baglantıyı kes,süre ,kilitle butonları aktif değilmi.sanki hic bir etkisi olmuyor .Android 1.7 sürümünde düzenleme yaptım.
-Kilit açtıktan sonra oturum bilgilerini kayıt etmesini sağladım. Bu sayede uygulama kapansa dahi kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
-Bağlantıyı kes butonunu kullanarak başka bir tahtada oturum açabilirsiniz.
-Uygulamayı kapattığınızda tahtanın kilitlenme özelliğini iptal ettim. Siz kilitle butonuna basmadığınız sürece tahta kilitlenmeyecek. Ancak tahtadaki açma süresi dolduğunda otomatik olarak kilitlenecek.