uhaha:conem' Alıntı:
uhaha:conem' Alıntı:
:++:conem' Alıntı:
Evet, benim de aklıma takılmıştı bu soru.biltek2007' Alıntı:ikinci sınavı merak ettim. Ne sordu arkadaş acaba ?
Hocam bir arkadaşın tavsiyesi ile 2. sınavın sorularını internetten bulmuş o şekilde sınav yapmış neyse ki.bote67' Alıntı:Evet, benim de aklıma takılmıştı bu soru.biltek2007' Alıntı:ikinci sınavı merak ettim. Ne sordu arkadaş acaba ?
Eğer; bu konu başlığını açan üye, o soruların öğrencilere sınav kağıdında sorulduğuna emin ise sanırım 2. sınav sorularını da paylaşmak isteyecektiir.
oyungezer' Alıntı:Hocam bir arkadaşın tavsiyesi ile 2. sınavın sorularını internetten bulmuş o şekilde sınav yapmış neyse ki.bote67' Alıntı:Evet, benim de aklıma takılmıştı bu soru.biltek2007' Alıntı:ikinci sınavı merak ettim. Ne sordu arkadaş acaba ?
Eğer; bu konu başlığını açan üye, o soruların öğrencilere sınav kağıdında sorulduğuna emin ise sanırım 2. sınav sorularını da paylaşmak isteyecektiir.
uhaha: uhaha:kbaltaci' Alıntı:yaptığı ilk sınavın sorularını bulmasın yanlışlıkla
O dersi mesleğimin ilk yılında 1 yıl boyunca bütün şubelere verdim. Gerçekten de klavuz kitabı anlamak çok zor.antipc' Alıntı:Anlamayınca böyle vahim sonuçlar çıkıyor demek ki! Bana da 1 saat Teknoloji Tasarım dersi verdiler, öğretmen kılavuzunu okuyorum, netten takip ediyorum ama anlamıyorum! Bir zamanlar bizim alanı nasıl oldu da Teknoloji Tasarım öğretmeni olarak atadılar hayret ediyorum!!!
8)oyungezer' Alıntı:Hocam bir arkadaşın tavsiyesi ile 2. sınavın sorularını internetten bulmuş o şekilde sınav yapmış neyse ki.bote67' Alıntı:Evet, benim de aklıma takılmıştı bu soru.biltek2007' Alıntı:ikinci sınavı merak ettim. Ne sordu arkadaş acaba ?
Mr.Spermata' Alıntı:Dursun kenarda 1 nisanda öğrencileri keklerim))
Aynen...mas1961' Alıntı:Güler misin? Ağlar mısın?
:verymad: