İdare Bana Şöyle Bir Yazılı Görev Verebilir mi?

Kodla Büyü
Yazılı bir emir gelirse imzalamak zorundasınız aksi takdirde tutanak tutulur ama emri uygulamak zorunda değilsiniz sizde bir dilekçe yazarsınız okul müdürlüğüne daha sonrada silsile yolunu takip edersiniz. Kendi başıma geldiği için biliyorum ben hakkımı böyle aradım sonuçta yapmadım verilen görevi.

Kimisi vardır yalakalık için üzerine vazife olmayan işi bile yapar sonrada yakınır kimiside hakkını arar. Amirleriniz vicdan sahibi ise adam kayırmıyorsa hakkınızı alırsınız.
 
üzerimizde mobbing uygulamaya başladılar resmen... yıldırmaya bıktırmaya çalışıyorlar ne yetkileri varsa....
 
Mobing uyguluyorlar tabiki. Dün toplantı yaptık müdür bey verdiğim görevi yapmayanı ilçeye bildircem ceza alması için dedi. BTR olarak çalışıyorum. Lisede görevlendirildim kadrom ortaokulda. Birinci dönemin sonunda Müdür aradı Lisede görevliyim o gün. Okulda internet yok karne basamıyoruz okula gel dedi. Ben de gelemem Lisede işlerim var dedim. Soruşturma açarım diye mesaj açtı resmi bir şekilde. Nöbet yazdılar öğretmen çok az okulda 10 tane öğretmeniz zor durumda kalmasınlar diye ses çıkarmadım. 8 saat dersim var iki tam güne sığdırmış derslerimi. Baya bir sıkıntılı müdür. Yaşı da oldukça ileri. Uğraşsam bir türlü uğraşmasam bir türlü?
 
bu md. yardımcıları ölünce cenazelerini de biz mi kaldıracaz ?



:verymad:
 
Geri
Üst