bomax01' Alıntı:Bulunduğum il büyükşehir değil. Yolluk için ne yapmam lazım?
önce gideceğiniz yerin km sini öğrenin belediyeden sonra mebe gidin sizin yolluğunuzu yapsınlar
bomax01' Alıntı:Bulunduğum il büyükşehir değil. Yolluk için ne yapmam lazım?
karinca_52' Alıntı:bomax01' Alıntı:Bulunduğum il büyükşehir değil. Yolluk için ne yapmam lazım?
önce gideceğiniz yerin km sini öğrenin belediyeden sonra mebe gidin sizin yolluğunuzu yapsınlar
amdturion' Alıntı:ordu belli oldu arkadaşlar. ben telefonla öğrendim. saat 14.30 gibi aradım. liste siteye konmamış hala.
ozkansedef' Alıntı:Ben tercih yapmadım da özür grubuna hangi okullar kalacak ondan merak ediyorum Orduyu
Hocam neden acelesi yoktu hani ben de norm fazlasiydim son gün tercihleri kılı kılına yetiştirdim degirdab' Alıntı:Ben zaten norm fazlasıyım. O yüzden acele etmeye gerek yok sanırım norm fazlaları için
Hocam hoşgeldin. Seninle komşu oldukblueand' Alıntı:ben istanbul milli eğitime hakkımı helal ETMİYORUM....
Kartal 100.yıl Ali Rıza Efendi Ortaokuluna atandım ama bir sürü yazabileceğim okul varmış maltepede... albay niyazi esen ortaokuluna gidebilirdim ben..Ama istanbul mem ihtiyac listesini son gün yayınlıyor ya böyle bir şey olabilir mi ??? Çıldırdım görünce okulları tek tek aradım ama bazılarına ulaşamadım tabi..kaçırdım güzel okulları..çok şükür tamam ama hakkım varsa HARAM OLSUN istanbul meme....
g.cetin.66' Alıntı:ozkansedef' Alıntı:Ben tercih yapmadım da özür grubuna hangi okullar kalacak ondan merak ediyorum Orduyu
imam hatip lisesi kesin kalacak hocam merak etme şamil hoca çıkışını almadı hala