sarix' Alıntı:izmir i bekliyorum 3 sene öncede en son açıklamıştı izmir meb
hocam deme :cry: :cry:
sarix' Alıntı:izmir i bekliyorum 3 sene öncede en son açıklamıştı izmir meb
Kocaeli daha açıklamada ki...girdab' Alıntı:Ayın 6'sında ilişik keseceğim ama nereye gideceğimi bilemiyorum. (Not: Kocaeli)
mitto' Alıntı:Kocaeli daha açıklamada ki...girdab' Alıntı:Ayın 6'sında ilişik keseceğim ama nereye gideceğimi bilemiyorum. (Not: Kocaeli)
her il mem aynı bahaneyi söylüyor. bekle bekle nereye kadar . heyecan olsun diye yapıyorlar heralde . bildiğim ne kadar ... varsa söyledim ....girdab' Alıntı:Kocaeli mem'i aradım. Dün valiye imza için vermişler. İmzalansın hemen açıklayacağız dediler. Biraz geç olmadı mı?
McRAM' Alıntı:her il mem aynı bahaneyi söylüyor. bekle bekle nereye kadar . heyecan olsun diye yapıyorlar heralde . bildiğim ne kadar ... varsa söyledim ....girdab' Alıntı:Kocaeli mem'i aradım. Dün valiye imza için vermişler. İmzalansın hemen açıklayacağız dediler. Biraz geç olmadı mı?
Son 1,5 saat...karinca_52' Alıntı:Tunceli
Sinop
Samsun
Sakarya
Manisa
Kocaeli
Kilis
Kastamonu
Karaman
son 9 il :-1:
ct442002' Alıntı:Acaba sonuncu hangi mem olacak?
öğretmen olmak bu kadar değersiz. işin yoksa yarını bekle bugün de mesai bitti. Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsıngirdab' Alıntı:McRAM' Alıntı:her il mem aynı bahaneyi söylüyor. bekle bekle nereye kadar . heyecan olsun diye yapıyorlar heralde . bildiğim ne kadar ... varsa söyledim ....girdab' Alıntı:Kocaeli mem'i aradım. Dün valiye imza için vermişler. İmzalansın hemen açıklayacağız dediler. Biraz geç olmadı mı?
Tahminen ne zaman açıklanır dedim. Vali ne zaman imzalarsa dedi. Hiç mi utanmıyorlar. Kaç tane il açıklamış. Bir de 6 sında ilişik kesilmesi uygun olur diye yazmışlar. Valinin insafına kaldık.
Evet arkadaslar lutfen bilen biri açıklasın. Şimdi görev yerimize 700 km deyiz.bu 15 gunluk surec ne zaman baslıyo?tcoalngsau' Alıntı:arkadaşlar ilişik kesme için bi tarih varmı? ben 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum mesela.sorun olurmu??