Çağrı1' Alıntı:
Bu gün aldığım bir duyuma göre il milli eğitim müdürü formatör görevlendirilmesine sıcak bakmıyormuş ama sabah gittim okulda internet bağlatısında problem vardı halletmemi istediler anasınıfı bilgisyarında problem var halletmemi istediler interneti yaptım bilgisyarı yapmadım ve üstü kapalı şakayla karışık tehdit aldım müdür yardımcısından :x
Çağrı1' Alıntı:
kısacası yılan hikayesine döndü insanlara eziyet etmek zevk veriyor birilerine söyleyecek çok şey var terbiyem müsade etmiyor :verymad:
Dikkat ediyorumda işin iç yüzünü bilmeden yetersiz bilgilerinizle devamlı atıp tutuyorsunuz.
İl Milli Eğitim Müdürü formatör görevlendirmesine sıcak bakmıyormuş. Aksine olumlu bakmaktadır.
İnsanlara eziyet etmekten zevk aldığını söylediğiniz o kişilerin formatörlük görevlendirmesinin olması için hangi engelleri ne kadar güçlüklerle aştığını, mesailerini gece 22:00 - 23:00 lere kadar uzattıklarını, kimlerin kapılarını gelip giderken yol yaptıklarını bilseniz terbiyenizin müsade etmediği için söylemediklerinizi kafanızın içinden bile geçirmezdiniz.
İl içi, il dışı, eş durumu, özür durumu ve ilk atama derken bir türlü oturmayan belirsiz kalan kadrolar. Kimin norm içinde kimin norm fazlası olduğu belirsizlikleri. Öğrenci ve velileri tarafından seçilecek olan seçmeli dersler sayesinde maaş karşılığını doldurup dolduramama belirsizliği. 4+4+4 ten dolayı okulların ilkokul veya ortaokul olmasının getirdiği karışıklık. Sınıf yetersizliğinden sınıfa dönüştürülüp kapatılan bilgisayar labaratuvarları. Ve kapı gibi tüm geçici görevlendirmelerin bitirilip yapılmamasını isteyen yazı. Geçici görevlendirmeleri incelemek ve denetlemek için gelen bakanlık müfettişleri.
Tüm bu kadar belirsizlik, karışıklık ve engel içinde formatörlük görevlendirmesini yaptırmaya çalışan sizin o bazı insanlarınız.
Son olarak geçen hafta okullardan istenen son ve güncel bilgiler ışığında görevlendirmede sona gelinmiştir. Önümüzdeki hafta içerisinde bitirilmeye çalışılmaktadır.