adali35' Alıntı:yazının ekleri yok mu arkadaşlar... 15 saat maaş karşılığını sınıf öğretmenleri nasıl dolduracaklar anlamadım..
fcig' Alıntı:"Formatörlük başvurusu yapacak olan öğretmenler maaş karşılığı ders saatini tamamladıktan sonra formatör olarak görevlendirilebileceklerdir."
Benim kendi okulumda 6 saat dersim var. Görevlendirmem de olmadı. Benim başvurum kabul olmayacak mı yani nasıl oluyor ben anlamadım. Zaten maaş karşılığı doldurabilir olsak neden formatörlük isteyelim???
bu yıl 15 saat dersim var, dediğin gibi formatörlüğe başvurmayacağım. Bunlarda biraz mantık olsaydı keşke.fcig' Alıntı:"Formatörlük başvurusu yapacak olan öğretmenler maaş karşılığı ders saatini tamamladıktan sonra formatör olarak görevlendirilebileceklerdir."
Benim kendi okulumda 6 saat dersim var. Görevlendirmem de olmadı. Benim başvurum kabul olmayacak mı yani nasıl oluyor ben anlamadım. Zaten maaş karşılığı doldurabilir olsak neden formatörlük isteyelim???
alideniz2000' Alıntı:yine her il kendi kafasına göre değişik şartlar oluşturmakta.tufa' Alıntı:İl Milli Eğitimin formatörlük görev talep dilekçesinde maaş karşılığı ile ilgili madde şu:
Yukarıda bilgileri yer alan öğretmenimiz …… saat ders görevini tamamlamaktadır. Yerine öğretmen görevlendirilmesi yapılmayacaktır.
Bu maddeden ve maaş karşılığı doldurma şartından anladığım formatörlük isteyen öğretmen girmesi gereken dersleri görevlendirme nedeniyle aksatamaz. Bu maaş karşılığı şartı branşı bilişim teknolojileri olan öğretmenleri ilgilendirmiyor bence. Zaten görevlendirme esaslarında bir madde maaş karşılığı şartı koyarken diğer bir madde norm fazlası sınıf ve ana sınıfı öğretmenlerin başvuru yapabileceğini yazıyor. Yazının koyduğu şartla diğer bir maddesi çelişiyor.
Bu nedenle hemen panik yapmayın. Pazartesi mesai ile birlikte ne denilmek istediği, şartların tam olarak ne olduğu daha iyi anlaşılacatır...
en kolay ve anlaşılır olanı genelgeye ilgi kurup,
(bakınız trabzon mem) görevlendirmeleri yapmak değil mi?
ayrıca her il kendi kendi şartlarını oluşturarak,
kendini genelgenin üzerine koyarak, yeni şartlar oluşturarak,
hukuki bir çelişki oluşturulmuyor mu?
hemenyardim' Alıntı:Çağrı1' Alıntı:Bu gün aldığım bir duyuma göre il milli eğitim müdürü formatör görevlendirilmesine sıcak bakmıyormuş ama sabah gittim okulda internet bağlatısında problem vardı halletmemi istediler anasınıfı bilgisyarında problem var halletmemi istediler interneti yaptım bilgisyarı yapmadım ve üstü kapalı şakayla karışık tehdit aldım müdür yardımcısından :xDikkat ediyorumda işin iç yüzünü bilmeden yetersiz bilgilerinizle devamlı atıp tutuyorsunuz.Çağrı1' Alıntı:kısacası yılan hikayesine döndü insanlara eziyet etmek zevk veriyor birilerine söyleyecek çok şey var terbiyem müsade etmiyor :verymad:
İl Milli Eğitim Müdürü formatör görevlendirmesine sıcak bakmıyormuş. Aksine olumlu bakmaktadır.
İnsanlara eziyet etmekten zevk aldığını söylediğiniz o kişilerin formatörlük görevlendirmesinin olması için hangi engelleri ne kadar güçlüklerle aştığını, mesailerini gece 22:00 - 23:00 lere kadar uzattıklarını, kimlerin kapılarını gelip giderken yol yaptıklarını bilseniz terbiyenizin müsade etmediği için söylemediklerinizi kafanızın içinden bile geçirmezdiniz.
İl içi, il dışı, eş durumu, özür durumu ve ilk atama derken bir türlü oturmayan belirsiz kalan kadrolar. Kimin norm içinde kimin norm fazlası olduğu belirsizlikleri. Öğrenci ve velileri tarafından seçilecek olan seçmeli dersler sayesinde maaş karşılığını doldurup dolduramama belirsizliği. 4+4+4 ten dolayı okulların ilkokul veya ortaokul olmasının getirdiği karışıklık. Sınıf yetersizliğinden sınıfa dönüştürülüp kapatılan bilgisayar labaratuvarları. Ve kapı gibi tüm geçici görevlendirmelerin bitirilip yapılmamasını isteyen yazı. Geçici görevlendirmeleri incelemek ve denetlemek için gelen bakanlık müfettişleri.
Tüm bu kadar belirsizlik, karışıklık ve engel içinde formatörlük görevlendirmesini yaptırmaya çalışan sizin o bazı insanlarınız.
Son olarak geçen hafta okullardan istenen son ve güncel bilgiler ışığında görevlendirmede sona gelinmiştir. Önümüzdeki hafta içerisinde bitirilmeye çalışılmaktadır.
oznrcll' Alıntı:arkdaşlar şu ders saaitiyle ilgili madde kafa karıştırıcı şimdi orayı 15 saat yada daha az derse girenler mi işaretleyecek? benim 20 saat dersim var okulda formatörlüğü napsam hala karar vrebilmiş deiğilim başvuru yaparsam orasını boş mu bırakacağız bi anlayan bilgilenen varsa paylaşabilirmi??
monat' Alıntı:2006 sonrası kurulan BT sınıfı bulunan okullara formatör görevlendirilmesi şartı ????
hocam valla bana resmi yazı gelmeden formatörlük falan yapmam.. koysunlar onayı önüme başlıyayım göreve..fcig' Alıntı:1 Ekimde görevlendirmeler başladığı için okula geldik ama hala onaylar gelmemiş.. Onaylar hakkında ne olup bittiğini bilen yok mu acaba???
Haklısınız hocam. Onay gelmeden de başlamak gerçekten boşluktaymış hissi veriyor insana...branta' Alıntı:hocam valla bana resmi yazı gelmeden formatörlük falan yapmam.. koysunlar onayı önüme başlıyayım göreve..fcig' Alıntı:1 Ekimde görevlendirmeler başladığı için okula geldik ama hala onaylar gelmemiş.. Onaylar hakkında ne olup bittiğini bilen yok mu acaba???
fcig' Alıntı:Haklısınız hocam. Onay gelmeden de başlamak gerçekten boşluktaymış hissi veriyor insana...branta' Alıntı:hocam valla bana resmi yazı gelmeden formatörlük falan yapmam.. koysunlar onayı önüme başlıyayım göreve..fcig' Alıntı:1 Ekimde görevlendirmeler başladığı için okula geldik ama hala onaylar gelmemiş.. Onaylar hakkında ne olup bittiğini bilen yok mu acaba???
mehmet35' Alıntı:arkadaşlar biraz önce gelen yazıyı okudum yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğünün bu konuda çalışma yaptığından dolayı formatörlük görevlendirmeleri askıya alınmış