hocam yazıyı paylaşman mümkün mü?mehmet35' Alıntı:arkadaşlar biraz önce gelen yazıyı okudum yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğünün bu konuda çalışma yaptığından dolayı formatörlük görevlendirmeleri askıya alınmış
hocam yazıyı paylaşman mümkün mü?mehmet35' Alıntı:arkadaşlar biraz önce gelen yazıyı okudum yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğünün bu konuda çalışma yaptığından dolayı formatörlük görevlendirmeleri askıya alınmış
:+1: işte yenilik diye buna derim ben. uhaha:mehmet35' Alıntı:arkadaşlar biraz önce gelen yazıyı okudum yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğünün bu konuda çalışma yaptığından dolayı formatörlük görevlendirmeleri askıya alınmış
çok doğru bir tespitcomputing' Alıntı:hocam izmirde görevlendirme ile akılsız tahtalara kurulumlar nasıl olsa yaptırıldı, ebitefo larda öğretmenlere kurs veriyor nasıl olsa, e tabi askıya alacaklar. Başka illerde askı yok ama, ne günlere kaldık.
Hocam bu işin hatırı gönülü felan kalmadı. Bugün okulda 2 arkadaş yanıma geldi biri bilgisayarına format atmamı istedi, diğeride başka bir sorun konusunda yardım istedi. Onlara artık formatör olmadığımdan zamanımın olmadığını ders dışında okulda bulunamayacağımı uygun bir dille söyledim. Aynı şeyi idare içinde yapıyorum, tamam hallederiz felan deyip tüyüyorum. Bana 15 saati doldurmam için 2 saatte din kültürü dersi verecekler. Normalde itiraz ederdim ama arabam yok şimdi okul okul gezmektense bu bana daha mantıklı geldi. Hocam müdürünüz kafasına göre bilgisayarları sınıflara dağıtamaz, bu forumda arkadaşlar bununla ilgili resmi yazıları paylaşmıştı. Bir arama yapıp bu belgeleri bulun, müdürünüzlede konuşun bilgisayar sınıfınızın dağıtılmasına müsade etmeyin. Ve son olarak dersiniz olmadığında 1 dk bile okulda durmayın tabi onların işine geliyor.oznrcll' Alıntı:gelde okul müdürlerine anlat şimdi bunu sabah aradı beni hocam gelmiiyomusun diye delircem yakırmak da istemiyorum adam hatır işine çevirio bilgisayarlar sınıflara dağıtılacak
il mem lerin kendi kafalarına göre takıldığı gibi ,thalassa' Alıntı:benim sadece 7 saat dersim var. müdür zaten formatörsün deyip kurul toplantısında hiç görevlendirme yapmadan geçti. sadece 7 saat seçmeli ders seçildi o kadar. dersim de olmayınca eve gidiyorum. hala ilden ses seda yok, bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..
Ben etkileşimli tahtalarla ilgili birşey yapmadım, yapmıyorum, yapmayacağım. Kimse de yapmak zorunda değil. Ücret almadığı halde yapanlar varsa da bu onların sorunu.mnn' Alıntı:akıllı tahta sorun çıkardığında bize ek ders olmadan yaptıracaklar.
hocam bu konuda senin gibi düşünüyorum öyle mi lan alın .... dedi adamlar uhaha:alideniz2000' Alıntı:ben bunun görünen, gösterilen neden olduğunu düşünmekteyim.scent2' Alıntı:Bakanliktan ile gelen bilgiye gore, izmirde formatorluk gorevleri beklemeye alinmis..
Gerekce olarak da , bakanlikta bununla ilgili calisma yapiliyormus
konunun aslı, şununla ilgili olabilir.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/izmir-formatorluk-gorevlendirmeleri-usulsuzluk-t95816.html
umutlanmak istemiyorum ama en azından bişeyler olacak gibi görünüyor.safirr' Alıntı:İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin Dikkatine
İlgi : 21/09/2012 tarihli ve B.08.4.MEM.35.22.00-903.07.01/57548 sayılı yazı
İlgi yazımız ile Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirme başvuruları 26 Eylül 2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadar istenmişti.
Ancak Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünden gelen bilgilendirme doğrultusunda Bakanlığımızın konu ile ilgili çalışma başlattığı belirtilmiş, bu nedenle söz konusu Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirme işlemlerinin bekletilmesi istenmiştir.
Bakanlığımızdan gelecek yazı doğrultusunda çalışmalar yapılacağından, İlçeniz okullarında başvuru yapan öğretmenlere gerekli duyurunun yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim.
Heybetullah CEYLAN
Müdür Yardımcısı
yazının linkini veriyim:hemenyardim' Alıntı:Okullarda görevlendirilecek Bilişim Teknolojisi Rehber Öğretmenleri ile ilgili resmi yazı imzadan çıkmıştır.
http://eogrenim.meb.gov.tr/SitePages/Gi ... C4%B1.aspx
hocam program yapılırken müdüre bu yıl formatörlük süreci gecikebilir belki de olmam o yüzden programımı geçen seneki giib dağınık yapmayın demiştim. Keşke bu gibi durumları baştan kabullenmesek değil mi hocam.oznrcll' Alıntı:an ititbari ile hala ilçeye görevlendirmeyle ilgili gelen bir yazı yok sanki olmuş gibi bizim müdür programı bile yaptı ilk saat ders var bide son saat bütün gün okuldayım bu hafta sanki başlamış gibi görevlendirme çok yıprattı bu işler bizi çok