Şu haritaya bakın şok olacaksınız

Kodla Büyü
maraşı katmışlar enteresan hatay ı da geçiş ara bölge gibi çizmişler . bunu hayal olarak düşünmek yanlış hepimizin bildiği gibi yakın gelecekteki türkiye. ve eskiden olsa belki de artık hangi siyaset gelirse gelsin durumu değiştirmesi çok zor. biz biraz batıda olduğumuz için ancak yorum yapabiliyoruz. ama orada yaşayan masum insanlara çok daha fazla kötülük yapılıyor hepsi bunların gerçekleşmesi için.
 
hocam ben hatay dörtyolluyum, haritada dörtyolu almışlar, belki haberlerde duymuşsunuzdur. BDP heyetini sınırdan içeri girdirmeyen ilçe. Bu nasıl bir kürt çoğunluğu oluyor. sanırım dediğiniz gibi hatay ı suriye alsın, işaretli bölgeler bize kalsın gerisini kim ne yapaarsa yapsın mantığı güdülerek çizilmiş. :verymad:
 
yuca' Alıntı:
sivası bilmem de hatayın ucu kimde kalacak o belli değil bu ne biçim harita çizme

4 ülkeden toprak alıp ülke kurma: ütopik ütopya

harbi hatay'ın ucuda haritayı çizene gelsin.
karadenize neden çıkarmamışlar oldu olucak
ordan da alsalarmış biraz..
:tr: :tr:
 
oldu olacak karadeniz bölgesini de alsınlar.yiyorsa tabi..... :verymad:
 
No panik No panik! kimsenin bir yeri aldığı yok haritanın da pek geçerliliği yok zaten bırakın her kes istediği yerde mutlu mesut yaşasın.....
 
kaybil' Alıntı:
kurdistan eskiden beri kürtlerin çoğunlukta olduğu bölge olarak bilinir ve osmanlı zamanında da öyle ifade edilir.. Şimdi doğruyu söyledim diye vatan haini ilan edersiniz ben söyleyim herkesten çok vatanseverim..

Saçma sapan konuşmayın arkadaş ya, en çok kürt o bölgede yaşıyormuş muş da.
Türkiye en çok Kürt asıllı Türk vatandaşlarımız İstanbulda, izmirde yaşıyor.

Ne alakası var, sevr anlaşmasında hayal edilen harita bu.

Osmanlıdan belli böyleymiş de. İlber Ortaylı, Halil İnancık gibi prof ların ağzından mı duydunuz.
 
:tr: :tr:

Bu harita tarihsel tarihsel haritalar ve veri sayısına göre bir Kürt çoğunluğu tarafından doldurulan alanların bir tahmin.

şeklinde kılıf uydurmuşlar açıklamada bu yazıyo son cümlede. içimden çok şey demek geliyor ama içimde kalsın

:tr: :tr:
 
Arkadaşlar Atatürk zamanında bile o topraklara kürdistan denir di. Toprak anlamında değil isim anlamında. Ben kıyamete kadar ülkemizin toprak vereceğini düşünmüyor ve inanmıyorum.
 
ozlem22' Alıntı:
iyilerine lafım yok ama bölücü teröristlerle aynı ülkede yaşamak istemiyorum..nevruzda gördük biçoğunun apo yanlısı olduğunu..dağdan gelmiş bağdakini kovmak gibi bişey bu, ahh ben başbakan olsam bütün terör yanlılarını sınır dışı ederdim, çözüm süreci vs. hepsi hikaye, onların elini güçlendirmekten başka bir işe yaramaz bu.. akp ne yapmaya çalışıyo hiç anlamış değilim..ülke elden gidiyor resmen..abd ve pkk kuklası olduk çıktık..yazıklar olsun..

dağdan gelen bağdakini mi kovmuş. kürtler bin yıllşardır bu çoğrafyada yaşadı. kim kimi kovmuş????*
 
Arkadaşlar galeyana gelmeyin hemen zati barutuz hepimiz patlamaya hazır paylaşan arkadaşım lütfen paylaştığın şeylere dikkat et ve paylaşırken araştır gerçekliğini kendin için kanıtla önyargıyla yaklaşma sonra olan olur. En azından google çeviriyi kullan oradan bir fikir elde edebilirsin. Bu arada
TARİHİMİZİ DEDELERİMİZ SADECE SİYASETÇİLERİN AĞIZLARINA LAF OLSUN, TİYATRO SAHNELERİNDE SAHNELENSİN VE BEYAZ PERDEYE YANSITILSIN DİYE YAZMAMIŞLARDIR. VATAN BÖLÜNMESİN DİYE YAZMIŞLARDIR.
 
Bu harita siyasi olarak değil coğrafi bölge olarak gösteriyor kürdistanı. Yani adamlara pek kızmamak gerekir.
Asıl ortağı, eşbaşkanı, destekçisi olduğumuz BOP haritalarına bakarsanız daha iyi görürsünüz gerçekleri.
Ben birşey demiyorum, bekliyorum neler görücez daha merak ediyorum...
 
Bilerek veya bilmyeerek ortalığı karıştırıyorsunuz. Daha doğru bilgiler verelim lütfen. Kürt nüfusun yoğun olduğu terleri işaretlemiş birileri.
 
by_katliam' Alıntı:
tamam da ne var bunda onu anlamadım sadece kürtlerin çoğunlukta yaşadığı yerler belirtilmiş,2 dk da türkiyeyi böldünüz ya:)
kürdistan diye belirtmiş hocam dikkatinizi çekerim
 
ergenin biri bi harita oluşturmuş başka bi ergen memleket elden gidiyor yetişin a dostlar diye burda paylaşmış.mevzuyaa gelll...
 
Alıştırma... Bundan seneler evvel nato brifinglerinde de aynı şeyleri yapmışlardı. Yaptıkları toplum mühendisliği. Önce bu şekilde alışıyorsun. Sonra olay vuku bulduğunda sesini çıkarmıyorsun. O zaman lazlar, çerkezler, zazalar, arnavutlar... hepsi için bir harita çizelim. Birde gerçekten dünyadaki en çok kürt nüfusu istanbulda orayı niye yazmamışlar acaba kürtlerin yoğun yaşadığı yerlere. Geçiniz efendim..
 
Ayrıca o bölgenin adı güney doğu anadolu ve doğu anadolu..
 
cyberyahya' Alıntı:
yaw arkadaşlar bu kadar saf olmayın. Bu işin google falan alakası yok. biraz araştırın. Bu harita ortaya nifak sokmak isteyen birisinin oluşturduğu bir harita. google mapste herkez kendine göre harita oluşturabilir. alın bendende size bir harita

https://maps.google.com/maps/ms?msi...=30.751278,47.636719&spn=81.360008,113.027344

Böyle oyunlara gelmeyin sevgili arkadaşlar.

süpersin hocam :+1: :+1: keşkem tüm dünyayı çizseydin.millletin hiç araştırmadan celallenmesi seviyeyinin nerelerde olduğunu gösteriyor.ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik,bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bi kara delik....peehhh sezen'e bağladık sabah sabah. :)
 
BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, Antalya'da, İmralı'ya gidecek ikinci heyet konusunun hükümet tarafından 'hikayeye çevrildiğini' öne sürerek, "Bizim partimizde bütün arkadaşlarımız halkın, mücadelenin sorumluluğunu taşıyabilecek kadar deneyim ve birikime sahiptir" dedi. Kışanak, "Dümdüz bir yolumuz var. O da demokratik cumhuriyet, özerk Kürdistan'dır" diye konuştu.

kisanak(1).jpg
 
kışanak'ın elindeki haritayı da ben çizdim itiraf ediyorum.
 
Türkiye tarafı 23 Ağustos 2010 da, Suriye tarafı 2 Mart 2011 de, Irak tarafı 14 Mart 2011 de çizilmiş. Bu tarihlerin de bir anlamı olsa gerek
 
cyberyahya' Alıntı:
yaw arkadaşlar bu kadar saf olmayın. Bu işin google falan alakası yok. biraz araştırın. Bu harita ortaya nifak sokmak isteyen birisinin oluşturduğu bir harita. google mapste herkez kendine göre harita oluşturabilir. alın bendende size bir harita

https://maps.google.com/maps/ms?msi...=30.751278,47.636719&spn=81.360008,113.027344

Böyle oyunlara gelmeyin sevgili arkadaşlar.

hatta bu konuyu forumda paylaşmışız bile
http://www.bilgisayarbilisim.net/we...-bolge-bolge-isaretleme-nasil-yap-t65904.html
 
Arkadaşlar bu oyunlar- politikilar Türk-İslam aleminde yüz yıllardan beri oynan kirli oyunlar. Geçmişten biraz ders çıkaralım. Gerçekten ülkenin birlik beraberliği, kardeşliği için atılmış bir adım olsaydı medya bu kadar güçlü destek verirmiydi sanıyorsunuz? medyanın arkasındaki gücü tekrar hatırlatırım. Özelliklede I. dünya savaşı ve ıı. dünya savaşının ardından bütün ortadoğunun kaderini çizen, İsrail devletinin kurulmasını sağlayan ingilizlerin medyası neden destek veriyor? İngiliz medyası 30 yıllık savaş olarak başlık atıyor, hangi savaş?
 
Hadi bu haritayı dallamanın biri yaptı. Aşağıdaki haberdekini de o dallama yaptı acaba.
Türkiye’yi böldükleri haritaları siteden kaldırdılar.

“Dost ve müttefik” ABD’nin Türkiye’yi 2’ye bölen askeri haritalarını, 6 Mart tarihli nüshamızda bu başlıkla manşet yapmıştık.

YENİÇAĞ’ın yayınından kısa bir süre ABD Kara Kuvvetleri Komutanlığı, sitesindeki haritaları kaldırdı.

Amerikan Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın sitesinde yayınlanan ve “Türkiye’yi bölerek Kürtleri birleştiren” haritalar deşifre edilmesinin ardından kayıplara karıştı!

http://www.guncelmeydan.com/anasayfa/in ... Itemid=201
 
Türkiye Cumhuriyetinde Ne Mutlu Türküm demek nerdeyse suc oldu... bu haritalara takılmamak lazım.. Osmanlının son dönemleri gibi,, kapitilasyonlar azınkıllara verilen haklar.. devlet yönetiminde olmaması gereken adamlar... rüşvet torpil hak hukuk bitmiş.. at izi it izine karışmış.. generaller terörist, teröristler bebek katilleri barış güvercini olmuş... ülke samanı bile dışardan alırken ekonomi ve sanayi süpermiş... israil bizden özür dilemiş... daha ne olsun... kendinizi yeni bir kurtuluş savaşına hazırlayın...
 
o değilde haritada erzurumuda almışlar.. :puhaha:

o haritadaki topraklarda bulunabilirler.. de üstünde değil altında...
 
Geri
Üst