Yukarıda payladlstim hocam pbo ödenmeyecek.1 yazıyla herşeyi halletmek, akıllarda soru işareti kalmamasını sağlamak mümkünken 3. defa oldu yazı yayınlanıyor ve hala şeflikle ilgili bir açıklama yok
Bir yazıda onun için çıkar eder 4.
Yazı Mamak MEB e ait bakanlığa değilOgretmenler gunu kutlamaları hızla dev ediyor
ilçe şube müdürü yazısı. o ilçeyi bağlarYukarıda payladlstim hocam pbo ödenmeyecek.
Aslında tam tersi, eğitim öğretim devam ediyor mu ediyor. O zaman ben idareci olsam bunun ek dersini öderim, aksini beklerim bakanlıktan şu şu sebepten ödenmeyecek diye. 30 Kasımdan sonra ime de devam edeceğine göre meslek lisesindeki arkadaşların ek ders sorunu çoğunlukla çözülmüş gibi. Ama veliler izin verecek mi bu sefer. Velinin izin vermediği öğrencinin ime durumu ne olacak?Evet o ilçeyi bağlar doğru. Ama bakanlık ödenir yazısı yazmadan kimse şeflikleri ödemeyecek görünen o
Hocam yazıda fiilen yapılmayan görevin ücreti ödenmez diyor. Ben de almak istiyorum. Ama maalesef onu hiç bir idareci yazı olmadan ödemez. Yazıyı dikkatli okursanız daha başlarda hatalı ödeme halindeki durumlardan bahsediyor.Aslında tam tersi, eğitim öğretim devam ediyor mu ediyor. O zaman ben idareci olsam bunun ek dersini öderim, aksini beklerim bakanlıktan şu şu sebepten ödenmeyecek diye. 30 Kasımdan sonra ime de devam edeceğine göre meslek lisesindeki arkadaşların ek ders sorunu çoğunlukla çözülmüş gibi. Ama veliler izin verecek mi bu sefer. Velinin izin vermediği öğrencinin ime durumu ne olacak?
öyle ama çocuklar 28 eylülde staja başladılar biz 5 ekimden itibaren şeflik ücretlerini alabildikSeflerin bir gorevide koordinatorluk islerini duzenlemek cunku her sorunu biz hallediyiruz
şeflik görevi tamamen olmasa da uzaktan da bazı işler yapılabilir. Hocam 2 tane farklı okuldan ime gören öğrencim var, ikisinin de koordinatörüyle daha tanışmadık, bir buçuk ay oldu, idareye sordum gelen giden var mı diye, bir tanesi gelmiş, onun da hangi okuldan geldiğini idare hatırlamıyor. yani bazı şeyler kağıt üstünde kalıyor sadece. gerine gerine ben dönemlik gidiyorum diyeni de gördük ama artık gidemiyor dönemlik.Hocam yazıda fiilen yapılmayan görevin ücreti ödenmez diyor. Ben de almak istiyorum. Ama maalesef onu hiç bir idareci yazı olmadan ödemez. Yazıyı dikkatli okursanız daha başlarda hatalı ödeme halindeki durumlardan bahsediyor.
Hocam ben dediginiz gibi yapanlar olduğunu biliyorum ama bunlar bizim mesleğimizi degersizlestiren davranışlar. Çoğunluk da böyle değil ama maalesef bunlar göze batıyor.şeflik görevi tamamen olmasa da uzaktan da bazı işler yapılabilir. Hocam 2 tane farklı okuldan ime gören öğrencim var, ikisinin de koordinatörüyle daha tanışmadık, bir buçuk ay oldu, idareye sordum gelen giden var mı diye, bir tanesi gelmiş, onun da hangi okuldan geldiğini idare hatırlamıyor. yani bazı şeyler kağıt üstünde kalıyor sadece. gerine gerine ben dönemlik gidiyorum diyeni de gördük ama artık gidemiyor dönemlik.
Şeflik ve koordinatör luk ödenmeyecek tamam da yazı ekinden bu mana çıkmazÜcret yok ne şeflik nede işletme gözümüz aydın.
bu yazıdan bu anlamı nasıl çıkardınız ben de anlamadımÜcret yok ne şeflik nede işletme gözümüz aydın.
İşletmede beceri eğitimi 30 kasımda başlıyor ve isletmeye giden öğrenci için koordinatör görevlendirilir ve ücret ödenir. Bu net
Evet aynı şeyi yazmıştık hocam da ben avy rumuzlu arkadaşımıza cevap olarak yazdım. Alinti yapmadigim için öyle oldu.Ben de öyle yazdım zaten
Valla bu bakanlıktakilere iyice şaşıyorum. Bir alan şefi sadece atölyesi için mi ek ders alıyor? Koordinatörlükler için şimdi hiç mi çalışmayacak, hiç mi bir işlem yapmayacak? Ben olsam şu sırada alanımla ilgili bir etkinlik (tabi online etkinlik) bir proje yapmam, yapmama sebebini de bakanlık bu yazısı olarak gösteririm, yüz yüze lab kullanılmıyormuş derim.Okul Müdürünün az önce okul wp grubuna attığı mesaj:"Değerli müdürlerim, MEB Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine ilişkin Karar gereğince ve bu Karara dayalı olarak PGM tüm Valiliklere gönderdiği ek derslerle ilgili yazısında fiilen yapılmayan görevler için ek ders ücreti ödenmeyeceği ifade edilmiştir. Dolayısıyla atölye ve laboratuvarlarda herhangi bir eğitim öğretim faaliyeti yapılmadığı için şeflik ücreti ödenmesi mümkün değildir. Bir okulda öğrenci/veli/işletme talebine göre beceri eğitimi ve staj için işletmelere öğrenci gidiyorsa, bu öğrenciler için koordinatör öğretmen görevlendirilebilir ve görevlendirilen öğretmenlere ücreti ödenir. Bunun dışında fiilen yapılmadan koordinatörlük ücreti ödenemez. Selametle... Yusuf ÇİDEM, Daire Başkanı"