Halk Emeklilik nasıl iptal olacak daha yeni mesaj geldi.
Giriş yapıp kontrol edinmert_aylan' Alıntı:Halk Emeklilik nasıl iptal olacak daha yeni mesaj geldi.
hocam hayırlı olsun mobil uyg uzerınden yapıcam bende hangı adımları ızledınız tesekurleryasarsahbaz' Alıntı:Bugün ziraat emeklilik sitesinden sorunsuzca iptal işlemi yaptım. İptalin yapıldığına dair e-posta da geldi.
yani oluyor değilmi sistem üzerindenaybr' Alıntı:Arkadaşlar Ziraat Otomatik BES sistemde çayma ve ayrılma var. Biz ayrılma işlemi yapacağız. Çayma farklı bir işlem.
mayhem' Alıntı:Bizim arkadaş vakıf emekliliği arayarak çıkmış hemen hocamtomreader2010' Alıntı:bizim de vakıf emeklilik yapmış ne mail ne sms var ortada bilmiyorum nasıl çıkacağız
Hocam hallettiniz mimert_aylan' Alıntı:Halk Emeklilik nasıl iptal olacak daha yeni mesaj geldi.
https://www.halkemeklilik.com.tr/pages/ ... timi.aspx#btnotlari' Alıntı:Hocam hallettiniz mimert_aylan' Alıntı:Halk Emeklilik nasıl iptal olacak daha yeni mesaj geldi.
Yok yemekten geldim akşama inşallah. Mailde en altta anlaşma metni vardı tıkladım açılmadı.btnotlari' Alıntı:Hocam hallettiniz mimert_aylan' Alıntı:Halk Emeklilik nasıl iptal olacak daha yeni mesaj geldi.
hocam dün de sürekli hata veriyodu birkaç saate düzelir. ben 3-4 gibi hallettim işimi dünpaladin13' Alıntı:ziraat sürekli hata veriyor . bugün yapabilen var mı ? 2 ay içinde çıktık çıktık yoksa ömür boyu boş yere para ödücez
Ziraatmı?ayvazoglu_17' Alıntı:dün cayma talebinde bulundum bugün hesabıma yatmış para
Ziraatten ben de dün cayma talebinde bulundum. Bugün yatmış para. Ödemede cayma/ayrılma diyor. Online işlemlere tekrar girmeye çalıştığımda Müşteri Numarasına ait BES sözleşmesi ya da Hayat Poliçesi bulunmamaktadır. Yazıyor.COBOL' Alıntı:Ziraatmı?ayvazoglu_17' Alıntı:dün cayma talebinde bulundum bugün hesabıma yatmış para
Hangi banka?
ziraat hocamCOBOL' Alıntı:Ziraatmı?ayvazoglu_17' Alıntı:dün cayma talebinde bulundum bugün hesabıma yatmış para
Hangi banka?
sadecesezgin' Alıntı:HALK Emeklilikten ayrılmak için: AYRILMA (BOŞLUK) T.C. KİMLİK NO YAZIP 2560'a gönderiyoruz.
ahmetfx' Alıntı:sadecesezgin' Alıntı:HALK Emeklilikten ayrılmak için: AYRILMA (BOŞLUK) T.C. KİMLİK NO YAZIP 2560'a gönderiyoruz.
Deneyen var mı?
bilisim-tef' Alıntı:ahmetfx' Alıntı:sadecesezgin' Alıntı:HALK Emeklilikten ayrılmak için: AYRILMA (BOŞLUK) T.C. KİMLİK NO YAZIP 2560'a gönderiyoruz.
Deneyen var mı?
mesaj attım ama hiç bir şey olmadı.
afsinbey' Alıntı:https://internetsube.halkemeklilik.com.tr adresinde, otomatik katılım kısmından sözleşmenizi seçip, değişiklik talebi menüsü altından ayrılma talebimi oluşturdum. Ne zaman iade edilecek bakalım.
volkankey' Alıntı:afsinbey' Alıntı:https://internetsube.halkemeklilik.com.tr adresinde, otomatik katılım kısmından sözleşmenizi seçip, değişiklik talebi menüsü altından ayrılma talebimi oluşturdum. Ne zaman iade edilecek bakalım.
ben de yaptım
Umarım benden kesilen 66 TL yi eksiksiz iade ederler
yalnız dikkat alt tarafta şöyle bir ibare var
her yıl otomatik olarak BES e yeniden dahil edilecek ve çıkmak için her yıl yeniden başvuracakmışız. 45 yaşına kadar
Saçmalığa bakın
Şu anda çıkarsanız 1.1.2019 da yeniden dahil edilecek ve her yıl 1.1.XXXX tarihinde 45 yaşına gelene kadar çıkarsak yeniden bizi BES e alacak
Cevap geldimi hocam sonuç ?sadecesezgin' Alıntı:HALK Emeklilikten ayrılmak için: AYRILMA (BOŞLUK) T.C. KİMLİK NO YAZIP 2560'a gönderiyoruz.
Hocam asıl olay 10 yıl sonra 20 bin TL'nin bugünkü değerinde olmayacak olmasıdır. Bugün bu ülkede yüzde 16-17 gerçek enflasyon var. Bankalar bile sıcak paraya ihtiyaç duyduğu için faizleri yüzde 13.50'ye yükseltmişken TL'de para bekletmek paranızın pul olması anlamına gelmektedir.mespheno' Alıntı:ilk başta bende tepkiliydim ama sonra düşündüm, 10 yıl sonra yaklaşık şimdiki değeriyle 20 bin tl yatacak arkadaşlar.. yatan para da çok değil baktığın zaman. (bir st.bucks' a girip çıksan da aynı parayı veriyorsun) tepki anlamında bende tepkiliyim mesela tsk nın oyak ı gibi bir sistemi tüm memurlara hep hayal etmişimdir!!. 20 bin lira da en azından arabanızda segment atlatabilir. ben devam diyorum...