hocam bende de hata vermişti. Yetkiliye mesaj attım, tekrardan baştan başlattılar sınavı.Kotlin de eba hata verdi ve şu saate kadar düzelmedi bende. Sınav başarı 0 yazıyor
eba destek değil, sınav yerine girdiğinde sağ üst köşede mektup işareti var, ordan yapman lazım.12 ye kadar girmeye çalıştım, yetkili kişiyi de bilmiyorum ki
Teşekkürler hocam00.01 den sonra orası da gitmiş, bu seferde oyg_meslekigelisim@meb.gov.tr adresine yazdım
Uzaktan eğitimde görevli değerlendirme yapılmıyor hocam.sadece faaliyet değerlemdirme yapın. Bugün bakım var yazıyodu belki o yüzdendir.Faaliyet Değerlendirmede onaylamadan önce Görevli Değerlendirmeyi doldurun diyor ama Görevli Değerlendirme bölümünde bir şey yok
Daha önce youtube üzerinden canlı yapılan yayının videoları eba üzerinden verilerek yapılacak anladığım kadarıyla.18.05.2020 - 07.06.2020 tarihleri arasında uzaktan eğitim olarak yapılacak olan, 2020000257 - 1.01.01.06.008 - Flutter ile Mobil Uygulama Geliştirme Uzaktan Eğitim Kursu isimli hizmetiçi eğitim faaliyetine kursiyer olarak alındınız..
Faaliyeti ilan edilen web adresi üzerinden takip edebilirsiniz.
Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü
NOT1: Eğitim Uzaktan eğitim faaliyeti olarak eba.gov.tr adresinde yapılacaktır. Eğitim başlamadan EBA da kaydı olmayanların/şifre oluşturmamış olanların/hiç giriş yapmamış olanların, öncelikle EBA ya kullanıcı girişi ile giriş yapmaları gerekmektedir.
Bu şekilde bir mail aldım şimdi. Eğitimler EBA üzerinden yapılacak.
Daha önceki 2 hafta (10 gündü), bu 3 hafta aynısı olabilir mi?Daha önce youtube üzerinden canlı yapılan yayının videoları eba üzerinden verilerek yapılacak anladığım kadarıyla.
Aynı videolar hocam, orada 10 günde ara verilerek anlatılan videoları ara verilen kısımlardan bölmüşler 20 video olmuş ortalama 50dk herbiri, başında bilgilendirme videosu ve aralarda sık sorulan sorular videoları da var, onları izleyince sınavı açılıyor, canlı yayın vs yok yani, istediğiniz zaman izleyebilirsiniz, onun için süreyi 3 haftaya yaymışlar sadeceDaha önceki 2 hafta (10 gündü), bu 3 hafta aynısı olabilir mi?
5 dakika da anlatılacaklar 40 dakikada anlatılmış
Evet aynen öyle yapmışlar ve yaklaşık 2saattir bakıyorum emin olun bunu 10dk anlatabilirdi. EBA'da video hızlandırma olması gerekiyor.Gerçekten önceki eğitimde canlı anlatım yapılan video kayıtlarını mı yüklemişler ebaya?