aykutgultekin
Aktif Üye
- Mesajlar
- 224
Çok su götürür...
chch' Alıntı:Kusura bakmayın, 1. seçeneği işaretledim demiştim. Ama sizde 2002 ye kadar bu ülkede neler yapıldı bir yazın yahu, 1923-2002 2002-2014 karşılaştırın bakalım, millet hizmet gördü hizmet, ama gerçek hizmet.
Hırsızlık-yolsuzluk varsa ki vardır, yoktur diyen eşektir.
:+1:suvari58' Alıntı:Milletimiz istikrarı kaybetmemek için yolsuzluklara,rüşvetlere,adam kayırmalara göz yummuştur.Kiminle konuşsam bu şekilde bahsetmektedirler ve bunu kendini muhafazakar ve dindar olarak niteleyen bir iktidar yapmıştır.Bu hiç ama hiç sağlıklı bir bakış açısı değil.
Yarın evlatlarına ne anlatacaklar merak ediyorum."Yavrum biz istikrarı bozmamak için olanlara göz yumduk" mu diyecekler.Artık bundan sonra tabandan başlayarak toplumun her kesiminde yolsuzluk ve rüşvet meşru hale gelmiş olacak.Bu ise bir toplumun yıkılışı,çöküşü anlamına gelmesi demektir.Tarihte örnekleri çokça olan bu milletleri ancak sonu çok kötü olan akıbetler beklemektedir.Ad,Semud,Lut kavimleri gibi.Yani memleket olarak arz-i veya semavi bir belaya ya da ekonomik bir felakate maruz kalabiliriz.Bir arınma,kendine gelme nasıl olacak bilemiyorum.Allah böyle bir sondan milletimizi böyle bir akıbetten muhafaza buyursun.Dahası başımıza adil ve hakkı eğip bükmeyen,ölçüde tartıda yanlış yapmayan idareciler geçirsin.
öyle kurgulanmış videolar var ki.. sanırsın firavun cennetlikastalavista23' Alıntı:https://www.youtube.com/watch?v=lCsfZzC5VU0
Seredar' Alıntı:Şu yolsuzluğu destekleyenlerin günahı var diyenler.Milletin oy vermesi gerektiği partiyi söyleyin de herkes kurtulsun şu günahtan.
:mrgreen: :mrgreen:
Seredar' Alıntı:Şu yolsuzluğu destekleyenlerin günahı var diyenler.Milletin oy vermesi gerektiği partiyi söyleyin de herkes kurtulsun şu günahtan.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Seredar' Alıntı::alkis: :+1:
astalavista23' Alıntı::alkis: :+1:Seredar' Alıntı:Şu yolsuzluğu destekleyenlerin günahı var diyenler.Milletin oy vermesi gerektiği partiyi söyleyin de herkes kurtulsun şu günahtan.
astalavista23' Alıntı:Gültekin vural mutlaka izle bu kısa videoyu
Seredar' Alıntı::alkis: :+1:
astalavista23' Alıntı::alkis: :+1:Seredar' Alıntı:Şu yolsuzluğu destekleyenlerin günahı var diyenler.Milletin oy vermesi gerektiği partiyi söyleyin de herkes kurtulsun şu günahtan.
chch' Alıntı:Mesele anlaşılmıştır, bahane cevaplar üretiliyor. Arkadaş kim yolsuzluğu savunur ki? Biz diyoruz ki, nasıl gezide ağaç bahane edilip darbe yapılmak istendi, burda da yolsuzluk bahane edilip darbe yapılmak istendi ve geri tepti. Ama siz bunu söyleyemiyorsunuz, fazla fikir belirtmeye gerek yok o zaman.