Çok sevdiğin değer verdiğin rıza sarraf denen adama el konulan paraları iade edilmiş. Bu da sana gelsin cehceh. Ayrıca faizini de istemiş :verymad:chch' Alıntı:hakanotuken' Alıntı:Yaw cehceh öğrenmişsin seçimde naneyi yediniz edebiyatını çalıp çalıp söylüyorsun, hee biz seçimi kazanamayacağız siz kazanacaksınız ama adam sana kapak yaptı haberin yok; akp geldiğinde anasınıfına giden çocuklar şimdi liseyi bitirdi, akp eğitim politikasının yetiştirdiği nesiller meydanda dedisen buna da kılıçdaroğlu olsa hepsi eroinman olurdu der geçersin.
Kapak mısiz kapak manyağı olmuşsunuz zaten, laçka bir durumdasınız dikiş tutmaz sabri gibi. Eğitim politikası eleştrilebilir, Türkiye de 700 bine yakın öğretmen var, her öğretmen 2 kişi ile samimi bir şekilde ilgilense 1.400.000 bin pırıl pırıl birey demek. Şimdi sizlere soruyorum, çok iyi eğitimcisiniz değil mi? eğitmek için neyiniz eksik? Lütfen bana labartuar, projeksiyon şu bu demeyin, onlar öğretimle ilgili. Şu ana kadar kaç kişiyle ilgilendiniz adam gibi?
Siz, sizi yetiştiren öğretmenleriniz kadar olabiliyormusunuz?
Tabi işin ebeveyn kısmı da var, o ayrı mevzu.
Hani o paraları parelelin polisleri koymuştu, attığınız adam yalan. Hırsız avukatı seni