Sayın hırsızsever,yolsuzsever arkadaşlar, size 100 puanlık basit bir soru sormak istiyorum.
Madem bu olanlar yolsuzluk kılıflı bir darbeydi,neden 8 gün sonra 4 bakanı istifa ettirdin?
Koç gibi arkalarında durabilirdin.(Şimdi de güya temiziz,akız demek için yüce divana yollama peşindeler,ne garip)
(hatta E.Bayraktar tv'de "ben herşeyi başbakanın oluruyla yaptım" dedi ardından başbakanın kendisine onu rahatlatacak bir deklerasyon yazmasını istemişti)
Geçen bir yıl içinde bu kişilerin verdiği ifadelerde maaşları ile kazanamayacakları mal varlıkları ortaya çıkıyor (araştırma komisyonu ifadelerine bakın).
Yani bulunan o ayakkabı kutuları,paralar,kasalar,rezalar,kara aklama faaliyetleri,çikolata kutuları,villalar,sıfırlamalar birer gerçek halini alıyor.
Şimdi buz gibi bu gerçek karşısında hala darbe mi var diyorsunuz?
Cevap bekliyorum.
7 sayfa yazılanları okuduktan sonra şunları da ifade etmek istiyorum.
Şunu anlarım..Gözünü açtığındaberi bu topraklarda ezildin,hor görüldün,enflasyonlar belini büktü,koalisyonlardan illallah ettin,gün güzü görmek istedin,kader sana ABD'nin eliyle altın tepside bir iktidar verdi.Bu iktidarda 7-8 senede iyi kötü işler yaptı.Yapılan bu işlerin en uç noktasında olan sen de haliyle büyüdün,palazlandın,ev-araba aldın,ortaya çıktın,artık "bu alemde ben de varım" dedin.Sözün dinlenir oldu,itibar görmeye başladın.Kısacası sen BİRŞEY oldun.Ancak güç zehirlenmesi yaşayan iktidar her tek parti iktidarının içine düştüğü gibi pis işlere bulaştı,milleti bırakıp yanlış insanlarla dans etmeye başladı.17/25'de enselenince, millet nezdindeki itibarını kaybetmemek için "bana darbe yapılmak isteniyor" dedi.Kurduğu medyası ile 365 gün 24 saat darbe algısını diri tutmaya çalıştı. Onun varlığı ile BİRŞEY olan sen tüm kazandıklarını kaybetmemek,konumunu korumak,eski günlere dönmemek için haramı helal görmeye,küfre rıza göstermeye,iktidara toz kondurmamaya,eleştiren herkesi hain ilan etmeye karar verdin.Beynini kiraya verdin. Yetmedi, varlığının sıfırlanacağına inanan sen kaybetme korkusu ile seçimlerde destek verdin.Hırsızlığına,yolsuzluğuna arka çıktın.Zalimi daha da güçlendirdin."Sen soy,ben senin arkandayım" dedin.O da senden aldığı Milli İrade ile ceberrutlaşmaya,parti tüzüğündeki özgürlükleri hakim kılma ülküsünden saparak güvenlik odaklı bir devlet üretti.
Bir sene de torbarlarla çıkan yasaların mahiyetine biraz dikkat edin.Güvenlikten kastımın senin benim güvenliğim değil, hırsızın, yolsuzun,zalimin kendisini korumasına dönük atılan adımlar olduğunu göreceksin.
İleride çıkan bu yasalar "Canına ve Cebine dokununca" bu yazdıklarımı tekrar oku.