mkaratayy' Alıntı:
kimyacı cengizle fizikçi ufuku aklıma geldiklerinde hep saygıyla anıyorum. üni hayatım onların yüzünden zehir oldu. 4. sınıfta 2. öğretimlerle o dersleri takip ettim. hiç not tutmamıştım. ilk defa 4. sınıfta bunların yüzünden alttan derslere girip not tuttum ve kitapları aldım. servey kitabındaki ek problemleri ezberlemiştim tek tek. ama yinede önümdeki arkadaşla sınavda aynı kağıdı vermeme rağmen o 60 aldı ben 25. Allahtan kimyayı zar zor kılpayı finalde geçip, fiziği de tek derste ufukun yeter artık size bi kıyak yapacağım, geçin demesiyle geçtim. ha bi de bi anım var. ufuk, girdiği mesleki ingilizce dersinde 2 soru sormuştu. 50+50 puanlık. ben sadece birinci soruyu yapmama rağmen 70 alıp geçmiştim. sınav kağıtlarını adam gibi okumadığına bir örnek. şaka gibi değil mi. HAKKIM HARAM OLSUN. son senem rezil kepaze geçti bunların yüzünden...
Mustafa çok dolmuşsun be kardeşim
OMÜ'nün en sevdiğim yönü seçmeli dersleriydi; Briç, Yüzme, Tenis, Artistik Ritmik Jimnastik...
Ha daha çok sevdiğim yönü Mustafa gibi adam gibi adam olan insanlarla aynı yerde okumak...