2-3 Ocak Açık lise sınav ücreti ne zaman yatacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ferdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Çok mu zor bir iş. Acil Onay bekleyen uygulamaları mesaj ya da uyarı olarak göster. İşini yapmayana da gerekeni yap.

Çok zor iş tıklamak kolay iş mi kim o eli kaldırıp fareyi tutacak

arkadaşlar ben 2 sınavda görevliydim, ilk gün başkandım 2. gün gözetmen, 3 gün önce hesabıma 90 tl yatmış bu ne ola ki ?

Bugün kurumnet üzerinden gelen yazı ile aşağıdaki güncelleme duyuruldu.

6- KBS Ek Ders Modülüne Merkezi Sınav Ücreti Ödeme Tipinin Eklenmesi

KBS Ek Ders Modülüne ödeme tipi olarak Merkezi Sınav Ücreti ödemesi eklenmiştir. Bu ödemenin hesaplanabilmesi için, Bilgi Girişi sayfasının üst tarafında bulunan "Ek Ders Dışı Ödemeler" butonuna tıklandıktan sonra açılan "Merkezi Sınav Ödemesi" formunda bulunan "Veri Ekle" butonuna tıklanmalı ve personelin TC Kimlik No, Ad-Soyad seçilip, Kaydet butonuna basılmalıdır.

Türkçesi şu arkadaşlar ek dersi yaparken sınav ücreti girişlerini de yapacağız. Ocak ayı ek ders girişleri de bittiği için ödeme Şubat ek dersi zamanına kaldı. Ödemeler Şubat ek dersleri ile birlikte yapılır. İdareniz işi atlamazsa tabi.

sınav ücretleri Ekders yatacak diye bir haber dolanıyor.Ücretler Ne kadar yatacak hocalarım.

sınav ücretleri şubat ayı ekdersleri ile birlikte yatacak.Ekders ücreti olarak değil sınav ücreti olarak.Salon başkanı 134 tl gözetmen 118 kbs den çıkan ücretler bunlar.Tabi 1oturum için bu ücretler.

Az önce bakanlıklarda görevli sözleşmeli bilişim personelinin ünvan ve maaşlarına baktım.Veri madencisi 8bin, ağ yönetim uzmanı 13bin, mssql veri tabanı uzmanı 8bin.Vay anasını bre

hadi gözünüz aydın

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    19.3 KB · Görüntüleme: 1,371
Bağlı bulunduğunuz il/ilçe mem KBS Ekders modülünden bordro açarsa sisteme giriş yapılabiliyor. EKDERS DIŞI ÖDEMELER den Görev alan kişi seçiliyor, yaptığı görev seçiliyor, Gösterge elle yazılıyor (Salon Bşk 1800 Gözetmen 1600 Yedek 1400) oturum sayısı seçiliyor ve Kayıt edip onaylanıyor sonra rutin süreç para bekleniyor.Görev alan tüm personelin bağlı olduğu kurum ilgili kişiyi sisteme eklemesi gerekiyor. Bu işlemler yapıldıktan sonra birkaç güne yatar.

yedek çektim, ama gelmeyen olduğu için tekrar gözetmen olarak görev yaptım onun ücreti hangisi üzerinden olur. Bir de hangi görevi yaptığımızı müdür yardımcısı nerden bilecek?

dt03' Alıntı:
Bağlı bulunduğunuz il/ilçe mem KBS Ekders modülünden bordro açarsa sisteme giriş yapılabiliyor. EKDERS DIŞI ÖDEMELER den Görev alan kişi seçiliyor, yaptığı görev seçiliyor, Gösterge elle yazılıyor (Salon Bşk 1800 Gözetmen 1600 Yedek 1400) oturum sayısı seçiliyor ve Kayıt edip onaylanıyor sonra rutin süreç para bekleniyor.Görev alan tüm personelin bağlı olduğu kurum ilgili kişiyi sisteme eklemesi gerekiyor. Bu işlemler yapıldıktan sonra birkaç güne yatar.

hocam bu dediğiniz işlemleri sınavda görevli olduğumuz okul mu yapacak yoksa kadromuzun olduğu kurum mu?kadromuzun olduğu kurum yapacaksa neye göre yapacak?(belge vb.)...benim okulun haberi bile yok sınavda görevli olduğumdan

dt03' Alıntı:

hocam bu dediğiniz işlemleri sınavda görevli olduğumuz okul mu yapacak yoksa kadromuzun olduğu kurum mu?kadromuzun olduğu kurum yapacaksa neye göre yapacak?(belge vb.)...benim okulun haberi bile yok sınavda görevli olduğumdan

Geri