specialist362' Alıntı:dt03' Alıntı:Bağlı bulunduğunuz il/ilçe mem KBS Ekders modülünden bordro açarsa sisteme giriş yapılabiliyor. EKDERS DIŞI ÖDEMELER den Görev alan kişi seçiliyor, yaptığı görev seçiliyor, Gösterge elle yazılıyor (Salon Bşk 1800 Gözetmen 1600 Yedek 1400) oturum sayısı seçiliyor ve Kayıt edip onaylanıyor sonra rutin süreç para bekleniyor.Görev alan tüm personelin bağlı olduğu kurum ilgili kişiyi sisteme eklemesi gerekiyor. Bu işlemler yapıldıktan sonra birkaç güne yatar.
hocam bu dediğiniz işlemleri sınavda görevli olduğumuz okul mu yapacak yoksa kadromuzun olduğu kurum mu?kadromuzun olduğu kurum yapacaksa neye göre yapacak?(belge vb.)...benim okulun haberi bile yok sınavda görevli olduğumdan
Hocam görevli olduğunuz okul yapacak, Sınavın yapıldığı okul müdürlüğünden sınav gününe ait başkanlık, gözetmenlik veya yedek gözetmenlik yaptığınızı gösterir çizelge alacaksınız. O bilgilere göre KBS'ye işlenecek.