2-3 Ocak Açık lise sınav ücreti ne zaman yatacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ferdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar KBS sisteminde merkezi sınav sistemleri için ilgili aya ekleme yapınız uyarısı geliyor. Ama seçeneklerde merkezi sınav sistemi yok. Sadece sınav görevi var oda eski usül.

Bu yatanlar herhangi bir işlem yaptılar mı, yani sınava girdikleri okuldan gidip bildirim vs aldılar mı ? Yapmamız gereken birşey var mı ?

Samsun'da İlçeden okulumuza yeni gönderilen yazı;

02-03 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Lisesi Sınavı ödemeleri ile ilgili olarak Bakanlığımızla yapılan telefon görüşmesinde, “Bizden (Bakanlıktan) yazı gelene kadar herhangi bir işlem yapılmayacaktır” denilmiştir. Bakanlığımızdan Müdürlüğümüze konu ile ilgili açıklama geldiğinde ilçelerimize gönderilecektir. Müdürlüğümüze konu ile ilgili olarak çok fazla telefon araması yapıldığından okul ve kurumlarınızın bilgilendirmesi gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Sınava girdiğimiz okullardan aldığımız görev yazıları geldi.(Başkan, üye vs gibi). daha sonra görev yaptığımız okul işlemleri tamamlayıp mal müdürlüğüne gönderdi. Muğla'da da 19.02 de yapıldı ama henüz para yatmadı.

arkadaşlar benim tayinim farklı bir ile çıktı. Gözetmenlik ücretimi hangi kurumum yapar(geldiğim,atandığım, sınava girdiğim kurum?) veya ibana merkezi olarak otomatik mi yatar? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

gangi' Alıntı:
arkadaşlar benim tayinim farklı bir ile çıktı. Gözetmenlik ücretimi hangi kurumum yapar(geldiğim,atandığım, sınava girdiğim kurum?) veya ibana merkezi olarak otomatik mi yatar? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Hocam şuan KBS'de sınav ücretleri görünüyor. ek derslerle beraber sınav ücretleri de yatacak. Siz önce okulunuzdaki ilgiliye KBS'yi kontrol etmesini söyleyin, orada isminiz görünmüyorsa eski okulunuzu arayarak KBS'yi kontrol etmelerini söyleyin, orada da yoksanız bağlı olduğunuz eski MEM'i arayarak muhasebeye durumu sorun.

giryan' Alıntı:
gangi' Alıntı:

Hocam şuan KBS'de sınav ücretleri görünüyor. ek derslerle beraber sınav ücretleri de yatacak. Siz önce okulunuzdaki ilgiliye KBS'yi kontrol etmesini söyleyin, orada isminiz görünmüyorsa eski okulunuzu arayarak KBS'yi kontrol etmelerini söyleyin, orada da yoksanız bağlı olduğunuz eski MEM'i arayarak muhasebeye durumu sorun.

Teşekkür ederim hocam, iki kurumuma da söyledim. ilçeye soracaklar,bekliyorum.

gangi' Alıntı:

hocam ben de aynı durumdayım eski okulumdan idaricilerim arayıp bana sordular (sınava girdiğimiz kurumdan gelen listelerde adımı gördükleri için) iki kurum da yapabilirmiş ama yeni kurumunuzun yapabilmesi için eski kurumun imza sirkülerini falan göndermesi gerekiyormuş. Yeni okulum eskisinin yapması taraftarıydı rica ettim eski okulum yaptı dün ay başında ek derslerle yatar muhtemelen dediler. Orada kayıtlı olan eski iban numarama yatırılacakmış

arkadaşlar ücret şubat ekdersleriyle birlikte kbs sistemi üzerinden ödenecek.kbs sisteminde ekders girişi/diğer ödemeler/merkezi sınav ücret ödemeleri kısmından (ödeme ekders değil sınav ücreti olarak yapılıyor)

biraz önce okula yazı geldi. konu meb ile maliye arasında görüşülüyormuş yazı gelmeden ödeme yapılmaması konusunda uyarı yaptılar.

1-KBS yi kendi okulumuzdan mı bakacağız?
2-Yoksa sınava girdiğimiz yerden mi bakacağız? sınava girdiğimiz yerden belgeyi alıp kendi okulumuza mı vereceğiz?
Tecrübeli arkadaşlar help... :?

ferdi' Alıntı:
1-KBS yi kendi okulumuzdan mı bakacağız?
2-Yoksa sınava girdiğimiz yerden mi bakacağız? sınava girdiğimiz yerden belgeyi alıp kendi okulumuza mı vereceğiz?
Tecrübeli arkadaşlar help... :?
Görev yaptığınız okuldan imza sirküsünü alıp kendi okulunuza veriyorsunuz, kendi okulunuz KBS ye giriş yapacak. Mersin'de geçen hafta yaptık bu işlemleri, dünde ödeme yapıldı. Salon Bşk 135 TL

Yedek Gözetmen Katsayı:1400, Net ücret:105 TL
Gözetmen Katsayı: 1600, Net ücret: 120 TL
Salon Başkanı Katsayı 1800, Net Ücret: 135 TL
Okul Müdürü Katsayı 2000, Net Ücret: 150 TL
Engelli Salon Görevlisi 2200, Net Ücret: 165 TL

Sınav ücretleri yukarıdaki gibi arkadaşlar. Okulunuzda ek dersi yapan müdür yardımcısı KBS sistemi üzerinden yukarıdaki katsayılara göre bilgi girişini yapacak ve şubat ek dersi ile beraber hesabınıza yatacak.

masterkartall' Alıntı:
Samsun'da İlçeden okulumuza yeni gönderilen yazı;

02-03 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Lisesi Sınavı ödemeleri ile ilgili olarak Bakanlığımızla yapılan telefon görüşmesinde, “Bizden (Bakanlıktan) yazı gelene kadar herhangi bir işlem yapılmayacaktır” denilmiştir. Bakanlığımızdan Müdürlüğümüze konu ile ilgili açıklama geldiğinde ilçelerimize gönderilecektir. Müdürlüğümüze konu ile ilgili olarak çok fazla telefon araması yapıldığından okul ve kurumlarınızın bilgilendirmesi gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
Hocam aynı yazı bursaya da gelmiş.bursada ücretleri yatırılan var mi
Bu MEB gibi bir lacka kurum yok.bazilari almis bazilari sınavdan 50 gün geçmiş hala parasını alamamış. Hic kimse gitmesin sınavlara bak nasıl peşin peşin yatiriyorlar.Ama adamlar bunun olmayacağını bildikleri umursamiyorlar.bize herşey mustehak

ilden yazı gelmiş maliye bakanlığından yazı bekleniyormuş.Yazı gelmeden sınav ödemelerini yapmayın demişler. En erken Nisan gözüküyor bizim

Hocaları tüm merakları gidermek için kbs den aldığım raporun ekran görüntüsünü yayınlıyorum.
Bizde ilçe MEM kendisi ücretleri yaptı, görev almış olan öğretmenler herhangi bir şey yapmadı.
İlk sıradaki arkadaş 3 oturumda da gözetmendi, 120*3=360 tl ücreti martın ilk haftası yatacak.
ikinci sıradaki (yani ben=)) 2 oturum salon başkanı ve 1 oturum gözetmen, 135*2= 270 + 120 = 390 tl yatacak kısmaetse.

bilgilerinize arz ederim.

Şuan mem'den gelen duyuruya göre:
SINAV ÜCRETLERİ BAKANLIKTAN ÖDENİR YAZISI GELENE KADAR ÖDEMESİ DURDURULMUŞTUR.

altintepebilisim' Alıntı:
Yedek Gözetmen Katsayı:1400, Net ücret:105 TL
Gözetmen Katsayı: 1600, Net ücret: 120 TL
Salon Başkanı Katsayı 1800, Net Ücret: 135 TL
Okul Müdürü Katsayı 2000, Net Ücret: 150 TL
Engelli Salon Görevlisi 2200, Net Ücret: 165 TL

Sınav ücretleri yukarıdaki gibi arkadaşlar. Okulunuzda ek dersi yapan müdür yardımcısı KBS sistemi üzerinden yukarıdaki katsayılara göre bilgi girişini yapacak ve şubat ek dersi ile beraber hesabınıza yatacak.

hocam bu bilgileri nereden aldı müdür yardımıcınız ya da siz

Geri