Konuyu çok takip etmedim ama İstanbul da yatmış dediler bende bişi yok anlamadım
gangi' Alıntı:arkadaşlar benim tayinim farklı bir ile çıktı. Gözetmenlik ücretimi hangi kurumum yapar(geldiğim,atandığım, sınava girdiğim kurum?) veya ibana merkezi olarak otomatik mi yatar? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
giryan' Alıntı:gangi' Alıntı:arkadaşlar benim tayinim farklı bir ile çıktı. Gözetmenlik ücretimi hangi kurumum yapar(geldiğim,atandığım, sınava girdiğim kurum?) veya ibana merkezi olarak otomatik mi yatar? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hocam şuan KBS'de sınav ücretleri görünüyor. ek derslerle beraber sınav ücretleri de yatacak. Siz önce okulunuzdaki ilgiliye KBS'yi kontrol etmesini söyleyin, orada isminiz görünmüyorsa eski okulunuzu arayarak KBS'yi kontrol etmelerini söyleyin, orada da yoksanız bağlı olduğunuz eski MEM'i arayarak muhasebeye durumu sorun.
gangi' Alıntı:arkadaşlar benim tayinim farklı bir ile çıktı. Gözetmenlik ücretimi hangi kurumum yapar(geldiğim,atandığım, sınava girdiğim kurum?) veya ibana merkezi olarak otomatik mi yatar? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Görev yaptığınız okuldan imza sirküsünü alıp kendi okulunuza veriyorsunuz, kendi okulunuz KBS ye giriş yapacak. Mersin'de geçen hafta yaptık bu işlemleri, dünde ödeme yapıldı. Salon Bşk 135 TLferdi' Alıntı:1-KBS yi kendi okulumuzdan mı bakacağız?
2-Yoksa sınava girdiğimiz yerden mi bakacağız? sınava girdiğimiz yerden belgeyi alıp kendi okulumuza mı vereceğiz?
Tecrübeli arkadaşlar help... :?
Hocam aynı yazı bursaya da gelmiş.bursada ücretleri yatırılan var mimasterkartall' Alıntı:Samsun'da İlçeden okulumuza yeni gönderilen yazı;
02-03 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Lisesi Sınavı ödemeleri ile ilgili olarak Bakanlığımızla yapılan telefon görüşmesinde, “Bizden (Bakanlıktan) yazı gelene kadar herhangi bir işlem yapılmayacaktır” denilmiştir. Bakanlığımızdan Müdürlüğümüze konu ile ilgili açıklama geldiğinde ilçelerimize gönderilecektir. Müdürlüğümüze konu ile ilgili olarak çok fazla telefon araması yapıldığından okul ve kurumlarınızın bilgilendirmesi gerekmektedir.
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
altintepebilisim' Alıntı:Yedek Gözetmen Katsayı:1400, Net ücret:105 TL
Gözetmen Katsayı: 1600, Net ücret: 120 TL
Salon Başkanı Katsayı 1800, Net Ücret: 135 TL
Okul Müdürü Katsayı 2000, Net Ücret: 150 TL
Engelli Salon Görevlisi 2200, Net Ücret: 165 TL
Sınav ücretleri yukarıdaki gibi arkadaşlar. Okulunuzda ek dersi yapan müdür yardımcısı KBS sistemi üzerinden yukarıdaki katsayılara göre bilgi girişini yapacak ve şubat ek dersi ile beraber hesabınıza yatacak.