Evet arkadaşlar ilk dönem bi talihsizlik oldu her dersten kurs açılırken Bilişim üvey evlat muamelesi gördü. Biz sessiz kalırsak ikinci dönem de seneyede bir şey değişmez.Şimdiden baskılara başlamalıyız.
Benim sendikam olmamasına rağmen sendika başkanlarıyla arayıp görüşüyorum, Türk eğitim sen bu konuyla ilgili yazı yazdık demesine rağmen biraz geçiştirdiler sendikalı olmamamdan dolayı![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@14.0.2/assets/72x72/1f642.png)
bimer e de direkt 2.dönem açılacak mı diye sordum yazdım gene benzer cevap verdiler
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz 1600516346 sayılı başvurunuz 01.12.2016 tarihinde SINAV YÖNETİMİ, MORAL MOTİVASYON VE REHBERLİK DAİRE BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:
DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI, ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YÖNERGESİNİN 10. MADDESİ GEREĞİ BAKANLIĞIN BELİRLEDİĞİ DERSLERDEN AÇILABİLMEKTEDİR. BAKANLIĞIMIZ YAPTIĞI DEĞERLENDİRMELER SONUCUNDA MODÜLE HANGİ DERSLERİN KONULACAĞI YADA KALDIRILACAĞI KARARINI VERMEKTEDİR.
BİLGİLERİNİZE RİCA EDERİZ.
Herkes elinden geleni yapsın arkadaşlar, sendikanız varsa özellikle görüşün sendikalar bastırın. Müzik, Beden bile açıldı(açılmasın demiyorum.Her dersten açılsın diyorum) :?
Watshap grubuna katılmak isteyen pm atabilir!!
Benim sendikam olmamasına rağmen sendika başkanlarıyla arayıp görüşüyorum, Türk eğitim sen bu konuyla ilgili yazı yazdık demesine rağmen biraz geçiştirdiler sendikalı olmamamdan dolayı
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@14.0.2/assets/72x72/1f642.png)
bimer e de direkt 2.dönem açılacak mı diye sordum yazdım gene benzer cevap verdiler
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz 1600516346 sayılı başvurunuz 01.12.2016 tarihinde SINAV YÖNETİMİ, MORAL MOTİVASYON VE REHBERLİK DAİRE BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:
DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI, ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YÖNERGESİNİN 10. MADDESİ GEREĞİ BAKANLIĞIN BELİRLEDİĞİ DERSLERDEN AÇILABİLMEKTEDİR. BAKANLIĞIMIZ YAPTIĞI DEĞERLENDİRMELER SONUCUNDA MODÜLE HANGİ DERSLERİN KONULACAĞI YADA KALDIRILACAĞI KARARINI VERMEKTEDİR.
BİLGİLERİNİZE RİCA EDERİZ.
Herkes elinden geleni yapsın arkadaşlar, sendikanız varsa özellikle görüşün sendikalar bastırın. Müzik, Beden bile açıldı(açılmasın demiyorum.Her dersten açılsın diyorum) :?
Watshap grubuna katılmak isteyen pm atabilir!!