2. Dönem DYK için toplanalım!!

Kodla Büyü
Arkadaşlar benim ilçe onayım gelmiş...

Ekli dosyalar

• QuickMemo+_2017-01-26-17-11-49-1.png
    QuickMemo+_2017-01-26-17-11-49-1.png
    334.6 KB · Görüntüleme: 381
Arkadaşlar ilçeler diğer dersleri onaylamış bilişim okul onayında bekliyor. Bakanlıktan bir yazı gelmesini bekliyorlarmış. Böyle bir yazı gelmezse bu dönemde belirsizlik sonuçunda yine kurs açılmaz sanırım. Kamil beyle konuşabilen arkadaşımız var mı bilgi verirseniz sevinirim.

hacimd' Alıntı:
Arkadaşlar ilçeler diğer dersleri onaylamış bilişim okul onayında bekliyor. Bakanlıktan bir yazı gelmesini bekliyorlarmış. Böyle bir yazı gelmezse bu dönemde belirsizlik sonuçunda yine kurs açılmaz sanırım. Kamil beyle konuşabilen arkadaşımız var mı bilgi verirseniz sevinirim.
sistemdeki duyuruda Mavi yazı ile yazılan kısımda SİSTEMDE AKTİF EDİLEN DERSLERDEN...... denilirken ilçedeki ileri zekalı çalışanların aradıkları soruya cevap veriyor aslında. sen sabır ver yarabbim.. :? :?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    44.9 KB · Görüntüleme: 316
61>34' Alıntı:
hacimd' Alıntı:
sistemdeki duyuruda Mavi yazı ile yazılan kısımda SİSTEMDE AKTİF EDİLEN DERSLERDEN...... denilirken ilçedeki ileri zekalı çalışanların aradıkları soruya cevap veriyor aslında. sen sabır ver yarabbim.. :? :?
Aynen katılıyorum :++:

evet arkadaşlar ekranda aynen şöyle yazıyor.

2016-2017 2.DÖNEM KURS MERKEZİ BAŞVURULARI BAKANLIK TARAFINDAN SİSTEMDE AKTİF HALE GETİRİLEN DERSLERDEN 23 OCAK-05 ŞUBAT TARİHLERİ İLE SINIRLI OLMAK ÜZERE AÇILMIŞTIR.

yukarıda ki açıklamaya göre bilişim listede olduğu için tercih yapılabilir. isterseniz kamil kenan erdoğan beye sorun dersiniz.

önce ilçeye gidip sebebini sorun hocalrım.il ile görüşün, gene olmaz ise bakanlığı arayın,bimer e şikayet edin, sendikanız var ise görüşün.gene olmadı mahkemeye verin .
Muhtemel biz dede onaylamıyacak ama zorla onaylattıracam

Arkadaşlar kamil Kenan Erdoğan beye ulaşmaya çalışın telefonu forumda vardı ısrar edince yaşadığınız sorunu anlatın ve bilişimle ilgili tereddüt edilen hususlar diye bişey yayinlasinlar herkes halen bilişime kurs yok zannediyor deyin. Ya ilceniz bizi arasın söyleyelim derler yada görüş isteyin bizden derler. Zira sistem üzerinde ki açıklama yazısında sistemde ki aktif derslerde açılabilir diyorlar

İlçeden red gelmiş maalesef.

5 ekimde yayınlanan yazıyı dayanak gösteriyorlar. DYK açılamayacak dersler arasında yer aldığı için diyorlar. Halbuki açıklama net, sistemde tanımlanan dersler için

fairy41' Alıntı:
Bu ekranı nasıl görebildiniz? Teşekkür ederim.

Ekurs modülünden okul girişi yapılınca görülebiliyor.

Kocaelideyseniz, farklı bir ekran görüntüleniyor maalesef. 5 ekimdeki yazıya istinaden reddetmişler

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Baransu' Alıntı:
Arkadaşlar ben e kurs sistemine giriş yapamıyorum sizde de aynı sorun var mı? https://e-kurs.eba.gov.tr bu adrese mebbis kullanıcı adı ve şifre mi girince kendinize uygun bir giriş yöntemi seçin diyor...

Kurum bilgileriyle giriş yapmak gerekiyor. Öğretmen girişiyle henüz girilmiyor

DotCom' Alıntı:
fairy41' Alıntı:

Kocaelideyseniz, farklı bir ekran görüntüleniyor maalesef. 5 ekimdeki yazıya istinaden reddetmişler

O nasıl bir yazıymış ? İlk defa duydum.

Arkadaşlar 2.Dönem 5. Ve 6. Sınıflarda bilişim teknolojileri ve Yazılım dersi kursu açılabilecek. Okul şifresiyle girerseniz seçilebildiğini görürsünüz.

ppll' Alıntı:
DotCom' Alıntı:
fairy41' Alıntı:

O nasıl bir yazıymış ? İlk defa duydum.

5 ekim tarihli bir yazı ile bilişim dersimizin de dahil olduğu pek çok ders için kurs açılmaz şeklinde bir yazı yayınlanmıştı. Yazı resmi kayıtlarda mevcut, şu an bulamadım.

Geri