ilk3r' Alıntı:Bu ekranı okul girişinden mi görüyorsunuz?
sistemdeki duyuruda Mavi yazı ile yazılan kısımda SİSTEMDE AKTİF EDİLEN DERSLERDEN...... denilirken ilçedeki ileri zekalı çalışanların aradıkları soruya cevap veriyor aslında. sen sabır ver yarabbim.. :? :?hacimd' Alıntı:Arkadaşlar ilçeler diğer dersleri onaylamış bilişim okul onayında bekliyor. Bakanlıktan bir yazı gelmesini bekliyorlarmış. Böyle bir yazı gelmezse bu dönemde belirsizlik sonuçunda yine kurs açılmaz sanırım. Kamil beyle konuşabilen arkadaşımız var mı bilgi verirseniz sevinirim.
Aynen katılıyorum :++:61>34' Alıntı:sistemdeki duyuruda Mavi yazı ile yazılan kısımda SİSTEMDE AKTİF EDİLEN DERSLERDEN...... denilirken ilçedeki ileri zekalı çalışanların aradıkları soruya cevap veriyor aslında. sen sabır ver yarabbim.. :? :?hacimd' Alıntı:Arkadaşlar ilçeler diğer dersleri onaylamış bilişim okul onayında bekliyor. Bakanlıktan bir yazı gelmesini bekliyorlarmış. Böyle bir yazı gelmezse bu dönemde belirsizlik sonuçunda yine kurs açılmaz sanırım. Kamil beyle konuşabilen arkadaşımız var mı bilgi verirseniz sevinirim.
sermedia' Alıntı:Arkadaşlar benim ilçe onayım gelmiş...
fairy41' Alıntı:Bu ekranı nasıl görebildiniz? Teşekkür ederim.
Baransu' Alıntı:Arkadaşlar ben e kurs sistemine giriş yapamıyorum sizde de aynı sorun var mı? https://e-kurs.eba.gov.tr bu adrese mebbis kullanıcı adı ve şifre mi girince kendinize uygun bir giriş yöntemi seçin diyor...
DotCom' Alıntı:fairy41' Alıntı:Bu ekranı nasıl görebildiniz? Teşekkür ederim.
Ekurs modülünden okul girişi yapılınca görülebiliyor.
Kocaelideyseniz, farklı bir ekran görüntüleniyor maalesef. 5 ekimdeki yazıya istinaden reddetmişler
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
ppll' Alıntı:DotCom' Alıntı:fairy41' Alıntı:Bu ekranı nasıl görebildiniz? Teşekkür ederim.
Ekurs modülünden okul girişi yapılınca görülebiliyor.
Kocaelideyseniz, farklı bir ekran görüntüleniyor maalesef. 5 ekimdeki yazıya istinaden reddetmişler
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
O nasıl bir yazıymış ? İlk defa duydum.