2. Dönem DYK için toplanalım!!

Kodla Büyü
Başvurusu reddedilen arkadaşlar mutlaka hakkınızı arayınız. Bakanlık açabilirsiniz demiş öğrenci isteğine varsa kesinlikle açabilirsiniz. Dilekçe ile başvuru yaparsanız size resmi olarak cevap vermek zorunda kalacaklar .
 
red yazan arkadaslar ben bugun okulumuzun derslerini ekledim herhangi bir sikinti yoktu acaba sistemde 1.donem acilan derslere mi bakılıyor yanlislikla. orda bilisimin karsisinda red yaziyor ama ikinci donem ekleme de suan icin bir sıkıntı yok varsa da ilceden kaynaklı olmali.
 
takvime gore ilce onayi okul tarihleri ile ayni günlerde gözüküyor.ilcelerin onaylarini simdiden yapacaklarini zannetmiyorum.Muhtemelen son gunlere dogru yapacaklar.
 
wepster' Alıntı:
ilçe onayları başladı mı ki takvime göre ??

Bence de onaylar başlamadı ki daha neyin reddi bu. Ben de geçen sene 2. dönem yanlışlıkla 1. döneme bakmıştım ders yok diye baya bi üzülmüştüm gereksiz yere.
 
red alan okullarda sadece bilişim mi red yoksa beden görsel sanatlar vs. derslerdende red varmı
 
Arkadaşlar nasıl red olur ya daha 2. dönem kurs talepleri yeni başladı. Red yazanlar bi ekran görüntüsü koyabilir mi acaba. Sol açılır menüden 2016-2017 2. dönemi seçin ve öyle bakın. Biz okul için dersleri ekledik :
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    201.2 KB · Görüntüleme: 258
İlçe red vermiş olanlar gerçekten varsa ilçeye uğrayıp neden böyle yapıldığını ve düzeltilmesi gerektiğini söyleyin bence. Ama ilginç geldi hemen anında red vermeleri tabi gerçekse.
 
Geçen sene de bazı İlçeler teog dersleri hariç onay vermiyordu. Yine giciklik yapacak ilçe milli eğitimler giciklik yapacaklardir.
Arkadaslar suan itibari ile ilçe onayı alan varmi. Yarın gün içinde ilçe onayı alanlar yazarsa bu başlık altına olayı daha net anlarız.
 
Şu anda idare girişi dışında, yani öğretmen girişi ile red veya onay gözükmemektedir. Arkadaşlar sistemden dönem seçmedikleri için kafaları karıştı muhtemelen. Bu dönem yedirmeyiz evelallah..
 
Arkadaşlar kamil Kenan bey bu işlerden sorumlu onu arayalım bı tereddüt edilen hususlar diye yazı yayinlasinlar bu konuda yoksa bir çok il ve ilçe bildiğini okuyacak. Yarın herkes kamil Kenan beyi arasında sorunumuzu belirtelim
 
Arkadaşlar durumu çözdüm...durum tamamen gözden kaçan bir durum...geçen dönem açılmadığı için çoğu kişi öyle yapıyor...herkes takip etsin bence...kurs merkezi sayfasından..
 
1. dönem red olarak gözüküyor. 2. dönem okul onayı olarak gözüküyor. Red gören arkadaşlar dönemleri karıştırıyor olabilir mi?
 
AKom' Alıntı:
1. dönem red olarak gözüküyor. 2. dönem okul onayı olarak gözüküyor. Red gören arkadaşlar dönemleri karıştırıyor olabilir mi?
ilçelerde red verebilir hocam, bi algı oluştu bilişimden kurs açılmaz bakanlık izin vermiyor algısı. o yüzden direkt red edebilirler takip etmek lazım
 
Arkadaşlar okulumun benim dersimi DYK için açıp açmadığını nerden görebilirim?
kendi şifremle girdiğimde kurslar kapatılmıştır yazıyor?
 
Müdür yardımcısı na sor hocam. Eklediniz mı eklemediniz mı diye. Benimkini eklememisler
 
bu dönem red gelse bile ilçelerden kaynaklanır. DYK ders havuzuna bakarsanız belli bir felsefeye göre oluşturulmuş. Merkezden red olayı yok iş bize kalmış birazda. Süreci takip etmek gerekiyor.
 
Az once ilceden haber verdiler . bilisim ocin bakanlik red vermis birinci donem gibi o yuzden sordum. Kontrol edebilen varsa bakabilir mi

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ya tüm tüm sınıfları ekleyip reddetse tamam, bilişim dersi hiç olmazsa tamam ama birileri 5,6 ları ekliyor. Sonrasında niye başka birileri yok o da olmaz diyor. Bu işi ben bu sene hiç anlayamadım.
 
2016 / 2017 2. dönem için Şu an sadece okul onayı diyor . Ankara / Altındağ daha ilçe onay ve / red yapmamış durumda
 
herkes panik atak durumunda.
Kars 'da okul onayı durumunda ilçe / il daha bişey yapmadı. bakanlık red vercek olsa tektas eklenmemişken neden bilişim eklenmiş? bu dönem kurs işini yapıcaz.
 
Geri
Üst