2. Dönem DYK için toplanalım!!

Kodla Büyü
hocam bu yazı bugün mü çıktı yoksa 2016 tarihlimi. Birde bu yazıyı mebe mi ait yoksa herhangi bir ile mi ait

Abi super bi haber bu demekki dyk eklencek ve gercekten hafta ici olayida netledti sukurler olsn

Bu yazi bir ilin milli eğitim Müdürlüğü tarafından kaleme alınmış. Yazıyı yazan her kimse bizi hala Formatör olarak görüyor son çıkan mevzuatı bilmeden yazmış. Bu yazının bi bağlayıcılığı yok malesef. Önemli olan önümüzdeki günlerde bakanlıkta alınacak karar ders eklenmezse yapacak bişey yok. Biraz baski yapmalıyız bu aralar.

ilgi yazidan bahsediyor hocam hic bir il kendine gore dyk dikkat edilecek hususlara madee eklemez ilgidede aynisi vardir

Arkadaşlar bir çoğumuz çeşitli yerleri arayıp durumumuzu anlatmaya çalıştık.Ben kendi adıma kurs açmayı düşünmesem de daha önce de yeğitek ve ordan yönlendirildiğim bir çok kişiyle görüştüm.Az önce de yine 3 farklı yerden yönlendirilerek sonunda DYK koordinatörü olduğunu söyledikleri yetkiliyle görüştüm.Çok açıklayıcı bir görüşme olmadı.DERSİMİZ EKLENECEK Mİ? BUNUNLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMA VARMI? diye sordum.Aldığım cevap "ÇALIŞMA OLUP OLMADIĞINI DERSLER EKLENDİKTEN SONRA HAVUZDA DERSİNİZİ GÖRÜRSENİZ ANLARSINIZ" şeklinde oldu.
Ama en azından aramış olmak bile bir hatırlatmadır.Aramak isteyen arkadaşlar için DYK koordinatörünün numarasını yazayım:
0312 413 32 66

Anadolu liseleri için de olacak mi acaba, hoş yeni e mufredatta dersimiz için taslak bile hazirlanmamis

O nasil bi cevapmis ya bizede olunlu konusmuslardi gecenlerde bu gecen seneki adam inslh olumsuz olmaz

Hocam ilk dönem BTR görevini bıraktım, bu dönemde almıyorum, tepkim bu kadar tek başıma. Bu arada cidden çok rahatım. ek dersim düştü ama olsun kafam rahat olsun artık.

north' Alıntı:
Arkadaşlar bir çoğumuz çeşitli yerleri arayıp durumumuzu anlatmaya çalıştık.Ben kendi adıma kurs açmayı düşünmesem de daha önce de yeğitek ve ordan yönlendirildiğim bir çok kişiyle görüştüm.Az önce de yine 3 farklı yerden yönlendirilerek sonunda DYK koordinatörü olduğunu söyledikleri yetkiliyle görüştüm.Çok açıklayıcı bir görüşme olmadı.DERSİMİZ EKLENECEK Mİ? BUNUNLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMA VARMI? diye sordum.Aldığım cevap "ÇALIŞMA OLUP OLMADIĞINI DERSLER EKLENDİKTEN SONRA HAVUZDA DERSİNİZİ GÖRÜRSENİZ ANLARSINIZ" şeklinde oldu.
Ama en azından aramış olmak bile bir hatırlatmadır.Aramak isteyen arkadaşlar için DYK koordinatörünün numarasını yazayım:
0312 413 32 66

bende dyk acmayacak biri olarak ugrasiniz icin meslektaslarim adina tesekkur ederim fakat bu soruya adam gibi cevap vermek yerine boyle resmen dalga gecen insanlarin oldugu bir yerden hayir gelmeyecegini dusunuyorum malesef.

Suicide' Alıntı:
north' Alıntı:
0312 413 32 66

bende dyk acmayacak biri olarak ugrasiniz icin meslektaslarim adina tesekkur ederim fakat bu soruya adam gibi cevap vermek yerine boyle resmen dalga gecen insanlarin oldugu bir yerden hayir gelmeyecegini dusunuyorum malesef.

Madem bole cevap verilmis arkadaslar yarin bu numara icin etkinlik yapalim hepimiz arayalim goruselim

benim önerim. bir broşür hazırlayarak eba ders üzerinden çocuklara atalım..
Örneğin ebadaki yarışmalar için e dergi oluşturma video oluşturma gibi eğitimler verilecektir.. Ancak dersimiz ders havuzunda bulunmadığından dolayı bu eğitiimleri almayı istediğinize dair dilekçenizle okul idaresine başvurun.
şeklinde olabilir..
Yoksa da çok uğraşmayın..

north' Alıntı:
0312 413 32 66

hocam ilk olarak emeginiz icin cok tesekkur ederiz. ama yapilan aciklama o kadar vasat ki sinirlenmemek mumkun degil. havuzda ekli olan dersi gecen sene silip yetinmeyip secen ogrencileri silenler de biz degildik heralde. sacma sapan isler. bir de kursu kaldirilan dersin taslak programda ders sayisini 3'e cikartiliyor. (6. sinif)
ilginc. bu kisiler gelecekten, uretmenten haberleri olmadigi gibi program hazilrayanlardan da haberi yok.

muhtemelen şuan ders ekleme işlemleri bitmiştir. Çünkü pazartesiden itibaren okullar başvuru yapacak ve kurs açılmasını istedikleri dersleri seçecekler. İnşallah eklenmiştir kurs açmak isteyen öğretemenleri mağdur etmezler daha fazla

İnanın arkadaşlar bu cevabı aldığımda ben de sizler kadar sinirlendim.Evet branşımız hiç bir zaman gereken değeri görmedi ama son 2-3 yıldır artık değer görmemesi bir kenara gereksiz olarak görülüyor.Buna rağmen okulda gerçekten,teknolojinin derse entegre edilmesini,işlerliğini sağlamak açısından zümrelerimin ne kadar çaba harcadıklarını görüyorum.Çoğu kez takdir edilmesek de..
Dersimizi önemsiz olarak görmelerinin faturasını şuan biz ödüyoruz ama çok kısa bir gelecekte ülke olarak ödeyeceğiz.Bu dalga geçer gibi yaklaşımlarda bulunan idarecilere,koordinatörlere ben kendi adıma alışkınım.Belki de o yüzden tepkisiz kaldım.Çünkü 8 yıllık meslek hayatımda,soruşturma,tutanak tutma gibi tehditlerle(!) cevap verilen tepkilerim bile sonuçsuz kaldı.Artık hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden..
Umarım biz ve öğrencilerimiz için dersimiz adına güzel bir gelecek bekliyordur bizleri.Çünkü ne kadar değerli bir branş olduğumuzun hepimiz farkındayız,onlar da anlayacaklar! Dilerim çok geç olmasın!

Böyle bir yazı paylaşılmış...

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1484920162171.jpg
    FB_IMG_1484920162171.jpg
    62.6 KB · Görüntüleme: 327
Bu yazı il yada ilçenin yazısı. İlgideki yazıda btrden bahsetmiyor. Yazıya göre bir anlam çıkmaz. İl yada ilçe sadece kendi kurallarını belirtmiş

Geri