north' Alıntı:Arkadaşlar bir çoğumuz çeşitli yerleri arayıp durumumuzu anlatmaya çalıştık.Ben kendi adıma kurs açmayı düşünmesem de daha önce de yeğitek ve ordan yönlendirildiğim bir çok kişiyle görüştüm.Az önce de yine 3 farklı yerden yönlendirilerek sonunda DYK koordinatörü olduğunu söyledikleri yetkiliyle görüştüm.Çok açıklayıcı bir görüşme olmadı.DERSİMİZ EKLENECEK Mİ? BUNUNLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMA VARMI? diye sordum.Aldığım cevap "ÇALIŞMA OLUP OLMADIĞINI DERSLER EKLENDİKTEN SONRA HAVUZDA DERSİNİZİ GÖRÜRSENİZ ANLARSINIZ" şeklinde oldu.
Ama en azından aramış olmak bile bir hatırlatmadır.Aramak isteyen arkadaşlar için DYK koordinatörünün numarasını yazayım:
0312 413 32 66
Suicide' Alıntı:north' Alıntı:Arkadaşlar bir çoğumuz çeşitli yerleri arayıp durumumuzu anlatmaya çalıştık.Ben kendi adıma kurs açmayı düşünmesem de daha önce de yeğitek ve ordan yönlendirildiğim bir çok kişiyle görüştüm.Az önce de yine 3 farklı yerden yönlendirilerek sonunda DYK koordinatörü olduğunu söyledikleri yetkiliyle görüştüm.Çok açıklayıcı bir görüşme olmadı.DERSİMİZ EKLENECEK Mİ? BUNUNLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMA VARMI? diye sordum.Aldığım cevap "ÇALIŞMA OLUP OLMADIĞINI DERSLER EKLENDİKTEN SONRA HAVUZDA DERSİNİZİ GÖRÜRSENİZ ANLARSINIZ" şeklinde oldu.
Ama en azından aramış olmak bile bir hatırlatmadır.Aramak isteyen arkadaşlar için DYK koordinatörünün numarasını yazayım:
0312 413 32 66
bende dyk acmayacak biri olarak ugrasiniz icin meslektaslarim adina tesekkur ederim fakat bu soruya adam gibi cevap vermek yerine boyle resmen dalga gecen insanlarin oldugu bir yerden hayir gelmeyecegini dusunuyorum malesef.
north' Alıntı:Arkadaşlar bir çoğumuz çeşitli yerleri arayıp durumumuzu anlatmaya çalıştık.Ben kendi adıma kurs açmayı düşünmesem de daha önce de yeğitek ve ordan yönlendirildiğim bir çok kişiyle görüştüm.Az önce de yine 3 farklı yerden yönlendirilerek sonunda DYK koordinatörü olduğunu söyledikleri yetkiliyle görüştüm.Çok açıklayıcı bir görüşme olmadı.DERSİMİZ EKLENECEK Mİ? BUNUNLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMA VARMI? diye sordum.Aldığım cevap "ÇALIŞMA OLUP OLMADIĞINI DERSLER EKLENDİKTEN SONRA HAVUZDA DERSİNİZİ GÖRÜRSENİZ ANLARSINIZ" şeklinde oldu.
0312 413 32 66
dayanak?kalencikyibo' Alıntı:Sonuç geldi Açabiliyoruzzzz
emeği geçen herkesin haketttiği bir sonuç hayırlı olsunnn
Hocam dayanak nedir ortaya birsey attiniz kayboldunuz basligi takip edin en azindankalencikyibo' Alıntı:Sonuç geldi Açabiliyoruzzzz
emeği geçen herkesin haketttiği bir sonuç hayırlı olsunnn
Btrciler ders açabiliyorsa herkes açabiliyordur o zamanmas1961' Alıntı:Böyle bir yazı paylaşılmış...