aynen hocam .ne bütçesi ya şaka mıilk3r' Alıntı:Maliye Bütçe palavralarına inanmayın. Bugün öğrendiğim duyuma göre ilkokul 3. ve 4. sınıf öğretmenleri de kurs açabilecekmiş. Daha resmi yazıya ulaşamadım.
duymayan kalmasın, yok efendim nemelazım demesin kimse 8)btedernegi' Alıntı:2017 Bilişimde Gelişim Yılı ilan edildi. Bilişimde gelişimin derslerle, kurslarla, bt eğitimcileri ile okullarda başlayabileceğinin bilinciyle kamuoyu oluşturma ve bilgilendirme etkinliği olarak sosyal medyada paylaşımlarda bulunacağız.
Bilişim Teknolojileri Eğitiminin bir öğretmen meselesi değil bizleri gelecekte var edecek çocuklarımızın eğitim meselesi olduğu yaklaşımıyla #Bilişim2017 tagıyla derslerimizden, etkinliklerimizden, sınıflarımızdan fotoğraflar ile çocukların eğitim hayatında BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN öneminden bahsedeceğimiz twittler ile sosyal medyada olacağız.
Bu kamuoyu oluşturma ve bilgilendirme etkinliğimizde tüm bt eğitimi adına paylaşabileceğiniz güzel fotoğraf ve mesajlarınızla @btedernegi olarak BÜYÜK DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ
veli, meslektaş, öğrenci tüm paydaşlara ulaşmamız ümidiyle...
btedernegi' Alıntı:2017 Bilişimde Gelişim Yılı ilan edildi. Bilişimde gelişimin derslerle, kurslarla, bt eğitimcileri ile okullarda başlayabileceğinin bilinciyle kamuoyu oluşturma ve bilgilendirme etkinliği olarak sosyal medyada paylaşımlarda bulunacağız.
Bilişim Teknolojileri Eğitiminin bir öğretmen meselesi değil bizleri gelecekte var edecek çocuklarımızın eğitim meselesi olduğu yaklaşımıyla #Bilişim2017 tagıyla derslerimizden, etkinliklerimizden, sınıflarımızdan fotoğraflar ile çocukların eğitim hayatında BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN öneminden bahsedeceğimiz twittler ile sosyal medyada olacağız.
Bu kamuoyu oluşturma ve bilgilendirme etkinliğimizde tüm bt eğitimi adına paylaşabileceğiniz güzel fotoğraf ve mesajlarınızla @btedernegi olarak BÜYÜK DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ
veli, meslektaş, öğrenci tüm paydaşlara ulaşmamız ümidiyle...
ne olmasını bekliyorsunserver06' Alıntı:son durum nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı? dönemin sonuna yaklaştık.