2. Dönem DYK için toplanalım!!

Kodla Büyü
Gruba daha çok katılım bekliyoruz

Birlikte hareket edersek daha etkili olabiliriz

Sonuç bu mu yani?
Arkadaslar kusura bakmayin resim ters cikti telefondan gonderdim.

Ekli dosyalar

• IMG-20161229-WA0006.jpg
    IMG-20161229-WA0006.jpg
    85.2 KB · Görüntüleme: 447
Geçen yıl 2.dönem kurs açtım. En fazla öğrenci sayısı benim kursumdaydi. Hatta il Mem'den müfettişler geldiklerinde şok olmuşlardı. Ama bu yıl bizim branşa yapılan muamele tüm hayat enerjimi sildi süpürdü. Bırakın kurs vermeyi ders anlatmak bile artık zor geliyor. Kurs vereceğimi hic zannetmiyorum.

benide ekleyebilirsiniz whatsap grubuna aynı zamanda twiterdan takipleşelim @bilisimhocamm

bir gün belirlenip o saatte twit atıp tt olmasını sağlayabiliriz durumumuzn..

Maliye Bütçe palavralarına inanmayın. Bugün öğrendiğim duyuma göre ilkokul 3. ve 4. sınıf öğretmenleri de kurs açabilecekmiş. Daha resmi yazıya ulaşamadım.

ilk3r' Alıntı:
Maliye Bütçe palavralarına inanmayın. Bugün öğrendiğim duyuma göre ilkokul 3. ve 4. sınıf öğretmenleri de kurs açabilecekmiş. Daha resmi yazıya ulaşamadım.
aynen hocam .ne bütçesi ya şaka mı

2017 Bilişimde Gelişim Yılı ilan edildi. Bilişimde gelişimin derslerle, kurslarla, bt eğitimcileri ile okullarda başlayabileceğinin bilinciyle kamuoyu oluşturma ve bilgilendirme etkinliği olarak sosyal medyada paylaşımlarda bulunacağız.

Bilişim Teknolojileri Eğitiminin bir öğretmen meselesi değil bizleri gelecekte var edecek çocuklarımızın eğitim meselesi olduğu yaklaşımıyla #Bilişim2017 tagıyla derslerimizden, etkinliklerimizden, sınıflarımızdan fotoğraflar ile çocukların eğitim hayatında BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN öneminden bahsedeceğimiz twittler ile sosyal medyada olacağız.

Bu kamuoyu oluşturma ve bilgilendirme etkinliğimizde tüm bt eğitimi adına paylaşabileceğiniz güzel fotoğraf ve mesajlarınızla @btedernegi olarak BÜYÜK DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

veli, meslektaş, öğrenci tüm paydaşlara ulaşmamız ümidiyle...

Ekli dosyalar

• btedernegi.jpg
    btedernegi.jpg
    211.6 KB · Görüntüleme: 479
btedernegi' Alıntı:
2017 Bilişimde Gelişim Yılı ilan edildi. Bilişimde gelişimin derslerle, kurslarla, bt eğitimcileri ile okullarda başlayabileceğinin bilinciyle kamuoyu oluşturma ve bilgilendirme etkinliği olarak sosyal medyada paylaşımlarda bulunacağız.

Bilişim Teknolojileri Eğitiminin bir öğretmen meselesi değil bizleri gelecekte var edecek çocuklarımızın eğitim meselesi olduğu yaklaşımıyla #Bilişim2017 tagıyla derslerimizden, etkinliklerimizden, sınıflarımızdan fotoğraflar ile çocukların eğitim hayatında BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN öneminden bahsedeceğimiz twittler ile sosyal medyada olacağız.

Bu kamuoyu oluşturma ve bilgilendirme etkinliğimizde tüm bt eğitimi adına paylaşabileceğiniz güzel fotoğraf ve mesajlarınızla @btedernegi olarak BÜYÜK DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

duymayan kalmasın, yok efendim nemelazım demesin kimse 8)

btedernegi' Alıntı:

:alkis: :alkis: :++: :++:

Arkadaşlar Güzel Bir Etkinlik Oldu Elinize Sağlık ....Herkes Twiter Adresini Yazarsa Buraya birbirimizi takip edebiliriz
@bilisimhocamm

belirli aralıklardan twitter etkinliğine devam etmeliyiz.Ayrıca öğrencilerimiz kursu bize soruyorlar onları 147 ye ye yönlendirmeliyiz bence.

Arkadaslar arayip bilgi alan oldumu yarin arayalim ilgili yerleri tekrardan bakalim ne dicekler

2.dönem Destekleme ve Yetiştirme kursları dikkat edilecek hususlar konulu 18.01.2017 tarihli 86787276-135.04-E687304 numaralı yazıda bilişim teknolojileri rehber öğretmenlerine hafta içi mesai saatleri dışında ve hafta sonlarında ders verilir ibaresi var. Daha önce bu ibare var mıydı arkadaşlar?

Geri