2. Dönem DYK için toplanalım!!

Kodla Büyü
Ya kurs için birileri elini taşın altına koymayacak mi? Özellikle sendika da etkili olanlar.

Var mı bir gelişme arkadaşlar? Benim çok umudum yok ama...Sendikacı arkadaşlar görüşüyoruz diyorlar ama onlar da pek olumlu gelmedi bana..

ölçme ve sınav hizmetleri daire başkanı Yunus bey ile zamanı olan mutlaka görüşsün, bu konuyla ilgilenen kişi.
0312) 413 46 00 / (0312) 413 46 01

Ben aradım hocamın verdiği numara santral çıktı .Bana başka bir numara verdiler aradığım kişi bilgilerinin olduğunu ikinci dönem kurs başvrularını beklememi gerektiğini söyledi arkadaşlar. Neden kaldırıldığını sorduğumda öğretmen taleplerinin fazla olmadığını belirtti. İkinci dönem için ise ekranda dersiniz varsa seçebilirsiniz dediler.

wepster' Alıntı:
Ben aradım hocamın verdiği numara santral çıktı .Bana başka bir numara verdiler aradığım kişi bilgilerinin olduğunu ikinci dönem kurs başvrularını beklememi gerektiğini söyledi arkadaşlar. Neden kaldırıldığını sorduğumda öğretmen taleplerinin fazla olmadığını belirtti. İkinci dönem için ise ekranda dersiniz varsa seçebilirsiniz dediler.
benzer cevaplar aldım bende, herkes bi yüklensin arasın talep nasılmış görelim.
sessiz kalırsak dersimiz modüle felan eklenmez

beklemek derken beklersen saten bi değişiklik yapmazlar neden aradığımız gayet açık inşlh gümbürtüye gitmez

Arkadaşlar herkes elinden geleni yapsın " amannnn nasılsa arayan oluyor benim aramamlamı olcak" demeyin.
2.dönem modüle dersin ekleneceği söylentileri var fakat o zamana kadar sürekli sormalıyız dersin önemini anlatmalıyız. ve ikinci dönem modül açıldığında iyi bir yüklenmeliyiz.

aynenbadi' Alıntı:
Arkadaşlar herkes elinden geleni yapsın " amannnn nasılsa arayan oluyor benim aramamlamı olcak" demeyin.
2.dönem modüle dersin ekleneceği söylentileri var fakat o zamana kadar sürekli sormalıyız dersin önemini anlatmalıyız. ve ikinci dönem modül açıldığında iyi bir yüklenmeliyiz.
Dersin önemini bizim zümrelerden bile anlamayan varken...

ek dersler hesaplanıyor bitikleri oynayan tek bölüm diğer beden eğitiminden görseline hepsi uçmuş şaka gibi geçtim parasını adamlar kurs açıyor biz açamıyoruz ders gereksiz gözüküyor e diğerleri çokmu gerekli gerçekten birşeyler acilen yapılmalı arkadaşlar

murat_erg' Alıntı:
ek dersler hesaplanıyor bitikleri oynayan tek bölüm diğer beden eğitiminden görseline hepsi uçmuş şaka gibi geçtim parasını adamlar kurs açıyor biz açamıyoruz ders gereksiz gözüküyor e diğerleri çokmu gerekli gerçekten birşeyler acilen yapılmalı arkadaşlar
hocam uçurum oldu mesela kurs açan bir branş öğretmeni kendi okulumdan örnek 1800-1900 ek ders alıyor 2600 de maaş olsa 4.500 Allah bereket versin. Bilişimci BTR değilse 2600 hadi bakalım

Geri