2. Dönem DYK için toplanalım!!

Kodla Büyü
Okulda 4 saat dersim var. Destekleme ve yetiştirme kursu açılırsa öncelikle maaş karşılığı 15 saat mi doldurulacak acaba?
Ek ders alayım ya da almayayım kurs açmak istiyorum.

ktu.oguzhanoguz' Alıntı:
Okulda 4 saat dersim var. Destekleme ve yetiştirme kursu açılırsa öncelikle maaş karşılığı 15 saat mi doldurulacak acaba?
Ek ders alayım ya da almayayım kurs açmak istiyorum.
Hafta sonu olursa alırsın hocam aksi takdirde 15 saati doldurana kadar ücret yok diye biliyorum

olur mu arkadaşlar btr olarak zaten maaş karşılığını dolduruyoruz. btr iken kaç saat kursa girersek onun ücretini alırız. o zaman btr iken maaş karşılığını dolduramıyorsak 18 saat ek dersi neye göre verecek. btr olan maaş karşılığını tamamlamış sayılır üzerine 18 saat ek ders alır. eğitim öğretim saati dışında verdiğimiz kurslarında ücretini alırız.

şükür 5-6 lara eklendi.
şimdi iş okul idaresi ve ilçe mem ler de. kesin gıcıklık çıkaranlar olacak kesinlikle taviz vermeyin

xxltc' Alıntı:
olur mu arkadaşlar btr olarak zaten maaş karşılığını dolduruyoruz. btr iken kaç saat kursa girersek onun ücretini alırız. o zaman btr iken maaş karşılığını dolduramıyorsak 18 saat ek dersi neye göre verecek. btr olan maaş karşılığını tamamlamış sayılır üzerine 18 saat ek ders alır. eğitim öğretim saati dışında verdiğimiz kurslarında ücretini alırız.

Arkadaşımız btr olup olmadığı konusunda bilgi vermemiş, eğer btr ise dedikleriniz doğru tabiki

ktu.oguzhanoguz' Alıntı:
Evet btr olduğumu yazmamışım. Okul idaresinin bu dersten kurs açmıyorum deme şansı var mı?
iş bilmeyen çıkarsa der. Ama ısrarcı olmalısınız yazılı talebinizi bildirin . Bazı ilçelerde problem çıkaracak geçen dönemlerin algısı var çoğunda. " Bakanlık bilişimden kurs açtırmıyor" algısı devam ediyor.

Ben dün dersimizi ekledim...bugün durum red...

Ekli dosyalar

• QuickMemo+_2017-01-25-15-32-50-1.png
    QuickMemo+_2017-01-25-15-32-50-1.png
    355.6 KB · Görüntüleme: 256
Hocam bakanlık zaten demiş eklenen derslerden açılabilir diye. İl onaylıyor kurs başvurularını. Hangi il dilekçe ile itiraz ediniz

arkadaşlar başımıza gelirse bizde hemen başvuralım bu red leri il mi yapıyor

bir de dersi ekledikten kaç gün sonra red yazdı bende bugün ekledim red olayı kaç güne yazıyor

1.4. DYK’lar, okul veya kurum müdürlüğünün e-kurs modülü üzerinden başvurusu ve il/ilçe millî eğitim müdürlüğünün onayı ile açılır. Kursların onay ve denetimi milli eğitim müdürlüğü adına il/ilçe komisyonları tarafından yürütülür.

hocam zaman varken ilçe veya il ile görüşerek bunun nedenini öğrenin. Zira öğrenci başvurularından önce reddedilemez ki bu sizin ilinizin yaptığı bir uygulama bence merkezden müdahale yok

Hocam hemen bir dilekçe yazın kurs modülü üzerinden Kamil Erdoğan Bey in yazısını da ekleyin ve okulunuza ordan da ilçeye ile verin bu şekilde yapmaz isek hep aynı sorun ile karşılaşacağız. Bakanlık izin verirken il müdürlüklerinin yorumuna bırakılmaması gerekir. Neden bakanlık izin veriyor diyorum eğer vermeseydi zaten ilk donem gibi eklemzdi dersimizi.

ya bu yöneticiler kafayı TEOG ile bozmuşlar. Hiç mi öğrenci farklı bir alanda beceri kazanmasın. Bu nasıl bir mantık pes artık diyorum.

Geçen dönem dersimiz herkes hatırlar ki onaylanmıştı ve uzatmalarda bakanlık tarafından modülden kaldırılarak red gelmişti. Şimdi ise durum farklı bu uygulamayı yapan bakanlık isteseydi zaten modüle dersi hiç eklemezdi.

izmirin başka ilçelerinden red alan varmı hocam bir sorsanız olay sizin ilçenizden kaynaklanıyor. Çünkü ilk ekleyince okul onayı yazar ve ilçedeki kurslardan sorumlu şube müdürünün sistemine düşer. Muhtemelen sizin şube müdürü konu ile ilgili bilgi sahibi değil ve red butonuna basmış. Ona ulaşarak konuyu anlatın ve nedenini sorun yanıt alamazsanız ölçme değerlendirme ve sınav hizmetleri genel müdürlüğünü arayın.

İlçeyi ili aradık. Öyle bir şey yok şu anda. Gelen giden yazı da yok. Daha ilçeler onay işlemine başlamamışlar..

Arkadaşlar yarın su kamil kenani arayalım bu konuda yazı çıksınlar yoksa her il kafasına göre dusunerek geçen dönem ki gibi iptal edecekler

Geri