2010-11 İlköğretim Okulu Haftalık Ders Çizelgesi

Kodla Büyü
bilisimci61' Alıntı:
norm fazlası durumuna düşmüş oluyorum bu durumda, ne yapmaya çalışıyorlar acaba direk teknik eleman olarak atasnlar okullara olsun bitsin, böyle aşama aşama yapmayla kimi kandırıyorlar...


Maaşımızı iyileştirmeleri lazım o zaman. Yaparlar mı tabii ki hayır. Amele gibi çalışmaya devam
 
berrin24' Alıntı:
bu işin iyi, gözde olduğu zamanları gören arkadaşlar ne kadar şanslı. yıllık öğretmenım başladığımdan beri hep olumsuz şeyler duyuyorum birgün de iyi birşey yapsınlar. İlk Görevimin ilk yılı 3 okul gezdim bu halle kendı okulumda 8leri sayarsam 6 saatdersim kalır. Arkadaşların saydıkalrını tekrar saymak istemıyorum ama düşündükçe acıyorum halimize.
belki toplanıp bir eylem yapamayız ama bizde sesimizi kendı yolumuzla duyuralım. Bir sayfa tasarlayalım. bütün arkadaşlar okullarını ve isimlerini yazıp destek versin. bu sayfayı paylaşabildiğimiz kadar cok yerde paylaşıp sesismizi duyurmaya çalışalım. birde herkesın okullarda karşılaştığı o kadar cehalet dolu anısı varki onlarda yaz yaz bitmez. üstüne birde işimiz olmadığı halde yaptığımız saçma işçilikleri yazrsak güzel olur bence. mesela beni müdürm stajerken okul aile birliği başkanının veıne yolladı bilgisayara bakmam için. yeniyim toyum ya hala kendime sinir oluyorum.


Sizin müdür kadar hadsiz ve afedersiniz karakterden yoksununuda görmedim. Okulumda bilgisayar dersi yok, formator oldum bugun ogretmenler odasında kendimle dalga geçiyordum artık telefonla çağırın evlere servise gelicem diye :) Yakında sizin mudurun yaptıgını bizim idarecilerde yaparsa şaşırmamak lazım.
 
karinca_52' Alıntı:
turkwebmaster' Alıntı:
bence kaybedilmiş bir şey yok ilköğretimlerde bilişim dersi gereksizdi ve kalkması iyi oldu hatta 6-7-8 lerdende kalkmalı her okula bir bilgisayar öğretmeni e-okul ve mebbisten sorumlu müdür yardımcısı olarak atanmalı

yok hocam hademe olmalı daha iyi


Hademe yardımcısı olalım. Tulum versinler. Kova ve paspası eğitim öğretim ödeneğimizle alırız.
 
Geri
Üst