saban_kayabey
Aktif Üye
Teşekkürler...Emeğinize sağlık. :++:
arkadaşlar 12. sınıfta işletmelerde beceri eğitim dersi okutulmuyor mu ben ilk defa girecem bu derse kafam karıştı tek bir ders olarak sayılmıyormu bu ders nasıl tek tek plan hazırladınız.serar' Alıntı:Anadolu Teknik Lise Bilişim Teknolojileri Alanı Web Programcılığı Dalı
-Sene Başı Alan Zümresi
-Sene Başı İlçe Zümresi
10. Sınıf Planları
-Bilişim Teknolojilerinin Temelleri (4 saat)
-Paket Programlama (2 saat)
-Programlamanın Temelleri (3 saat)
-Temel Elektronik (2 saat)
-Bilişim Meslek Resmi (2 saat)
11. Sınıf Planları
-Web Tasarım ve Programlama (12 saat)
-Veri Tabanı Organizasyonu (3 saat)
12. Sınıf Planları
-İnternet Programcılığı (6 saat)
-Veri Tabanı (5 saat)
-Ağ Temelleri (3 saat)
-Grafik ve Animasyon (3 saat)
-Mesleki Yabancı Dil (2 saat)
6fatma8' Alıntı:arkadaşlar 12. sınıfta işletmelerde beceri eğitim dersi okutulmuyor mu ben ilk defa girecem bu derse kafam karıştı tek bir ders olarak sayılmıyormu bu ders nasıl tek tek plan hazırladınız.serar' Alıntı:Anadolu Teknik Lise Bilişim Teknolojileri Alanı Web Programcılığı Dalı
-Sene Başı Alan Zümresi
-Sene Başı İlçe Zümresi
10. Sınıf Planları
-Bilişim Teknolojilerinin Temelleri (4 saat)
-Paket Programlama (2 saat)
-Programlamanın Temelleri (3 saat)
-Temel Elektronik (2 saat)
-Bilişim Meslek Resmi (2 saat)
11. Sınıf Planları
-Web Tasarım ve Programlama (12 saat)
-Veri Tabanı Organizasyonu (3 saat)
12. Sınıf Planları
-İnternet Programcılığı (6 saat)
-Veri Tabanı (5 saat)
-Ağ Temelleri (3 saat)
-Grafik ve Animasyon (3 saat)
-Mesleki Yabancı Dil (2 saat)
6fatma8' Alıntı:hımm bizim sizinkinden farklı bizde öğrencilerin yarısı yeteri kadar işletme olmadığı için okulda ders şeklinde gösteriyoruz. şimdi yine bi soru soracam kusura bakmayın tam bilmiyorum ben de mi staja giden öğrenciler için bu şekilde plan hazırlıcam
bir de staja giden öğrencilerle okulda kalan öğrencilerin planları aynı mı olacak
kısacası benim kafam karman çorman oldu nasıl yapacam
6fatma8' Alıntı:arkadaşlar 12. sınıfta işletmelerde beceri eğitim dersi okutulmuyor mu ben ilk defa girecem bu derse kafam karıştı tek bir ders olarak sayılmıyormu bu ders nasıl tek tek plan hazırladınız.
hocam bizde öğrenciler yeterli sayıda işletme olmadığı için okulda kalıyorlar bi kısmı ve biz bu kalan öğrencilere İBE dersi veriyoruz 24 saatlik daha önceden de bu şekilde uygulanmış okuldahergunsince83' Alıntı:6fatma8' Alıntı:arkadaşlar 12. sınıfta işletmelerde beceri eğitim dersi okutulmuyor mu ben ilk defa girecem bu derse kafam karıştı tek bir ders olarak sayılmıyormu bu ders nasıl tek tek plan hazırladınız.
hocam teknik liselerde öğrenciler staja gitmezler. megepbilisim.com'da önerilen ders sürelerini veya çerçeve öğretim programını inceleyin.
EML ve AML'de İBE dersinde staja gider öğrenciler. AML'de staja gitmezlerse 16 saat meslek dersi konulur tıpkı teknik liselerdeki gibi.
bilscrm' Alıntı:Arkadaşlar WEB PROGRAMCILIĞI DALI web tasarım(10 saat) ve grafik animasyon(6 saat-tüm modüller dahil edilmiştir) dersleri yıllık planları ve onlarla uyumlu zümreleri.
Yıllık planlar özellikle çalışma takvimi dikkate alınarak ders bilgi formlarından hazırlanmıştır.
Yine de kontrolleri yaparak hata varsa haber verirseniz sevinirim