2012-2013 Plan ve Zümreler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mgkmgk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
neo_in' Alıntı:
bilscrm' Alıntı:
Arkadaşlar WEB PROGRAMCILIĞI DALI web tasarım(10 saat) ve grafik animasyon(6 saat-tüm modüller dahil edilmiştir) dersleri yıllık planları ve onlarla uyumlu zümreleri.
Yıllık planlar özellikle çalışma takvimi dikkate alınarak ders bilgi formlarından hazırlanmıştır.
Yine de kontrolleri yaparak hata varsa haber verirseniz sevinirim

eline sağlık birader çok yardımcı oldu planlar...

Önemli değil hocam. Yanlız birader hitabı bana pek uymuyor. Bu arada ben grafik animasyon dersinde photoshop CS5 gösteriyorum. Bunuda zümrede belirttim. O kısma dikkat edin.

sürekli yıllık planları açıp defter doldurmak öğretmenlerin pek sevmediği bir şey. bunu bir çok öğretmenin defteri toplu doldurmasından anlayabiliyoruz.
ben antreman niyetine ufak bir program yazdım. çok çeşit derse girdğim için benim işimi görüyor. dersi seçip butona bastığınızda size o dersin o haftaki konularını veriyor. ben bikaç dersin yıllık planlarını girdim. sizde kendi derslerinizi girip kullanabilirsiniz. basit bir program ama ben yine de rar dosyasına kısa bir kullanma talimatı koydum bence okuyuunn. umarım işinize yarar. kolay gelsin.... DİKKAT: bazı virüs programları exe dosyalarını virüs zannettikleri için uyarı verebilirler. dosya virüslü DEĞİLDİR. virüs proramınızın ayarlarını düzenlemelisiniz...

Ekli dosyalar

bas_kan' Alıntı:
ademkenan' Alıntı:
İnternet Programcılığı (3 modül-süre:2 saat)
hocam teşekkürler ama neden 3 modül?
Ve bu 3 modülle bendeki internet programcılığı 1-2-3-4-5 modülleri neden farklı?

Hocam bu sene 12. sınıflarda verilebilecek mesleki ders saati 26. 24 saati işletmede beceri eğitimi.Geriye iki saat kalıyor.İnternet Programcılığı'ndaki modül sayısı 5. Fakat tüm modülleri plana dahil ettiğimizde minimum 4,4 saat oluyor (32*5=160 160/36=4,4). 2 modül aldığımızda min 1,7 saat 3 modül aldığımızda min 2,6 saat gerekiyor. O yüzden bende plana ilk üç modülü dahil ettim. Bazı okullarda ilave 2 ya da 3 saat seçmeli eklenebiliyor.Ders saatini 4'e çıkarabilirseniz tüm modülleri ekleyebilirsiniz.

Modül isimleri ve içerik de değişti.İlgili modül ve ders bilgi formlarını megepbilisim.com veya mtegm.meb.gov.tr den temin edebilirsiniz.

ademkenan' Alıntı:
bas_kan' Alıntı:
ademkenan' Alıntı:
Ve bu 3 modülle bendeki internet programcılığı 1-2-3-4-5 modülleri neden farklı?

Hocam bu sene 12. sınıflarda verilebilecek mesleki ders saati 26. 24 saati işletmede beceri eğitimi.Geriye iki saat kalıyor.İnternet Programcılığı'ndaki modül sayısı 5. Fakat tüm modülleri plana dahil ettiğimizde minimum 4,4 saat oluyor (32*5=160 160/36=4,4). 2 modül aldığımızda min 1,7 saat 3 modül aldığımızda min 2,6 saat gerekiyor. O yüzden bende plana ilk üç modülü dahil ettim. Bazı okullarda ilave 2 ya da 3 saat seçmeli eklenebiliyor.Ders saatini 4'e çıkarabilirseniz tüm modülleri ekleyebilirsiniz.

Modül isimleri ve içerik de değişti.İlgili modül ve ders bilgi formlarını megepbilisim.com veya mtegm.meb.gov.tr den temin edebilirsiniz.
Teşekkürler hocam ben megepten takip etmeye çalışıyorum ama internet programcılığı hala 1-2-3-4-5 olarak yayınlanmış...

Konu Almış Başını Gitmiş Diyecek Birşey yok Emeği Geçen Herkese Teşekkürler... :tr: :+1: :alkis:

ademkenan' Alıntı:
bas_kan' Alıntı:
ademkenan' Alıntı:

Resmi olan site bildiğim kadarıyla megep.. ama megepte olmayan modüller başka sitelerde var nasıl bir şey anlamadım..

Hiç veri tabanı programcılığı işletmelerde beceri eğitimi yıllık planı ekleyen olmamış...

Geri