8) 8) 8) 8)Forumtor' Alıntı:Arkadaşlar labaratuvarı olmayan bir lisede veya ortaokulda formatör olarak görevlendirilmiyiz ?
bote67' Alıntı::roll: BT Rehber Öğretmen görevlendirme yazısında bu konuda bilgi var.
hasari' Alıntı:3 seneyi doldurmadın herhalde.bvck' Alıntı:187 puanla tercih yapamıyorum iyi mi!
Forumtor' Alıntı:bote67' Alıntı::roll: BT Rehber Öğretmen görevlendirme yazısında bu konuda bilgi var.
O yazıda net bir şey söylemiyor. Fatih kapsamında donanım kurulumu tamamlanmış okullara bu okullar dolduktan sonra BT sınıfı bulunan okula görevlendirme yapılır deniliyor. Diyelim küçük bir ilçede liseye veya ortaokula atandık. Bulunduğumuz ilçede ne Fatih var ne de BT sınıfımız var. Ne olacak o zaman ? Bunu merak ediyorum
Forumtor' Alıntı:bote67' Alıntı::roll: BT Rehber Öğretmen görevlendirme yazısında bu konuda bilgi var.
O yazıda net bir şey söylemiyor. Fatih kapsamında donanım kurulumu tamamlanmış okullara bu okullar dolduktan sonra BT sınıfı bulunan okula görevlendirme yapılır deniliyor. Diyelim küçük bir ilçede liseye veya ortaokula atandık. Bulunduğumuz ilçede ne Fatih var ne de BT sınıfımız var. Ne olacak o zaman ? Bunu merak ediyorum
aynen hocam geriye kalanlarda iyi okullar millet bu okullara yükleniyor bu sefrde yalnız atıl durum ne demekForumtor' Alıntı:Aradığım okulların çoğunda ya BT sınıfı yok ya da atıl durumda. Araştırmadan tercih yapmayın derim. Bizim branşın mağduriyeti bitmez arkadaş :cry:
6fatma8' Alıntı:aynen hocam geriye kalanlarda iyi okullar millet bu okullara yükleniyor bu sefrde yalnız atıl durum ne demekForumtor' Alıntı:Aradığım okulların çoğunda ya BT sınıfı yok ya da atıl durumda. Araştırmadan tercih yapmayın derim. Bizim branşın mağduriyeti bitmez arkadaş :cry:
6fatma8' Alıntı:atıl durumunda olup olmadığını nerden anlıyorsunuz peki okulların
o kadar saat dersi pc olmadan anlatmak sıkıcı olur6fatma8' Alıntı:bt sınıfı yoksa niye işiniz iş hocam
hocam gülücük işareti koymuşsunuz ben ona şaşırdımgzegen' Alıntı:o kadar saat dersi pc olmadan anlatmak sıkıcı olur6fatma8' Alıntı:bt sınıfı yoksa niye işiniz iş hocam
ben eledim direk bt sınıfı olmayan okullarıeyrek' Alıntı:aradığım koca koca okulların "BT sınıfımız yok" cevapları karşısında yıkılmış durumdayım. köy okulumdaki güzelim sınfımı bırakıp büyükşehirdeki BT sınıfı olmayan; ancak 28 saat zorunlu bilişim dersi olan okula gitmek ne kadar mantıklıdır arkadaşlar???
peki ya merkezdeki okulların hiçbirisinde bt sınıfı yoksa? (ki yok)6fatma8' Alıntı:ben eledim direk bt sınıfı olmayan okullarıeyrek' Alıntı:aradığım koca koca okulların "BT sınıfımız yok" cevapları karşısında yıkılmış durumdayım. köy okulumdaki güzelim sınfımı bırakıp büyükşehirdeki BT sınıfı olmayan; ancak 28 saat zorunlu bilişim dersi olan okula gitmek ne kadar mantıklıdır arkadaşlar???
diğer güzel okullar gelirse artık şansıma gelmezse ne ala