26 tercih olayında suan personel.meb de listesi verilen okullardan boş kalanlar kastediliyor yoksa listede olmayan okullar değil.zorunlu_ogrt' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/post1259790.html#p1259790
Arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama; bu gerçekten çok önemli. Artık bir bilen çıksın n'olur! :|
o da doğru yaalper0658' Alıntı:tüm liseler anadolu oldu yada meslek lisesi oldu
o yüzden anadoluların bi önemi kalmadı tercih edebiliyosun yani
zergan47' Alıntı:ya ben birşey anlamadım teflilerin ankara listesinde sadece 16 okul mu var Bala Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
çamlıdere Kız Teknik ve Meslek Lisesi
güdül Hacı Mehmet Uçar Ortaokulu
Güdül Safiye Akdede Çok Programlı Lisesi
Haymana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
haymana 12 Eylül Ortaokulu
haymana Kerpiç Ortaokulu
Kalecik Şehit Mehmet Yıldırım Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi
kızılcahamam Güvem Ortaokulu
nallıhan Hüsamettin Değirmenci Ortaokulu
nallıhan Sarıyar Ortaokulu
Şereflikoçhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi
Şereflikoçhisar İbrahim Baltacı Ortaokulu
Şereflikoçhisar Çalören Ortaokulu
Şereflikoçhisar Toki Ortaokulu
Şereflikoçhisar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
bötellilerin tercihleri daha mı fazla anlamıyorum yaa lütfen biri yardım etsin
okula gidip imza atma zorunluluğu yok değilmiatasoybote' Alıntı:Tercihlerimi kayıt ediyorum fakat yazdır seçeneği çıkmıyor arkadaşlar. Okulumu aradım onaylamalarıiçin onlarda göremiyorlarsistemden atama istediğimi bilgisi olan varsa yardım lütfen.
değerlihocam öle bi zorunluluk yok eğer çıkarsa gidip imzalıyosunuz ilişiği keserkenhacounter' Alıntı:okula gidip imza atma zorunluluğu yok değilmiatasoybote' Alıntı:Tercihlerimi kayıt ediyorum fakat yazdır seçeneği çıkmıyor arkadaşlar. Okulumu aradım onaylamalarıiçin onlarda göremiyorlarsistemden atama istediğimi bilgisi olan varsa yardım lütfen.
tercih yapmamız yeterli
zaten size yazdır çıkmaz hocam okul onaylarken çıktı alıyo hocam hatta onayladıktan sonra istediği zamanda alabiliyogzegen' Alıntı:ben az once kaydettim tek tercih yapmistim okulu da aradim. artik gün icinde onay gelirse problem yok. gelmezse bi ararsin 3-4 gibi dediler. tamam dedim. hadi hayirlisi. bendede yazdir cikmadi sayfayi pdf olarak kaydettim.
hocam başvuru onaylama sisteminde problem vardı bugün çözüldü artık onaylayabiliyorlar ve ayrıca ildışı isterken siz çıktı almyosunuz okul onayladığında alıyo hatta onayladıktan sonra istediği zaman çıktı alabiliyor hocam yani yazdır çıkmadığı için telaşlanmayınatasoybote' Alıntı:Tercihlerimi kayıt ediyorum fakat yazdır seçeneği çıkmıyor arkadaşlar. Okulumu aradım onaylamalarıiçin onlarda göremiyorlarsistemden atama istediğimi bilgisi olan varsa yardım lütfen.
önemli olan teknikden ziyade meslek lisesi yazmasi okul adinda ticaret meslek endüstri meslek gibitanju5574' Alıntı:arkadaşlar bir sorum olacak samsun havza da ki ticaret meslek lisesini aradım meslek derslerine giremeyeceğimi söyledi bende öyle biliyordum ama teyit etmek için sizlere de soruyorum okul isminde teknik yazmıyor ama değişen bir şey yok sanırım :?
gzegen' Alıntı:önemli olan teknikden ziyade meslek lisesi yazmasi okul adinda ticaret meslek endüstri meslek gibitanju5574' Alıntı:arkadaşlar bir sorum olacak samsun havza da ki ticaret meslek lisesini aradım meslek derslerine giremeyeceğimi söyledi bende öyle biliyordum ama teyit etmek için sizlere de soruyorum okul isminde teknik yazmıyor ama değişen bir şey yok sanırım :?