sonuclar acıklandı 97 puanla olmadı.atanan arkadaslara hayırlı olsun.
ibrahim_sadece' Alıntı:sonuclar acıklandı 97 puanla olmadı.atanan arkadaslara hayırlı olsun.
inikat' Alıntı:arkadaşlar başka atananlar kim puanları kaç merak ettim. önümüzdeki seneye kısmetse isteyeceğim ben ama giden arkadaşları ve puanlarını merak ettim. @DaMieN sen geçen sene istemiştin gelmemişti doğru mu hatırlıyorum.
HOCAM HAYIRLI OLSUN .. SİZ 2. TERCİHE GİTMESEYDİNİZ BEN 1. TERCİHİME DEĞİL 15. TERCİHİME GİDİYORDUM NASİP KISMET HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN İZMİRLİMİSİNİZ?alim' Alıntı:
Evet hocam izmirliyim, hatta suanda guzelyali sahildeyimtuis' Alıntı:HOCAM HAYIRLI OLSUN .. SİZ 2. TERCİHE GİTMESEYDİNİZ BEN 1. TERCİHİME DEĞİL 15. TERCİHİME GİDİYORDUM NASİP KISMET HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN İZMİRLİMİSİNİZ?alim' Alıntı:
Hocam sen ilk tercihine gidemeseydin ben 99 la kinik a gidemiyordum ve son tercihimdi. Yani izmir gelemiyordum gecerken birgun ugrayip istedigin yerde bi yemek ismarlicam sana soz )serbay2' Alıntı:İlk tercihime gittim
Sevindim senin adına hocam Hayırlı uğurlu olsunknkrmn' Alıntı:Hocam sen ilk tercihine gidemeseydin ben 99 la kinik a gidemiyordum ve son tercihimdi. Yani izmir gelemiyordum gecerken birgun ugrayip istedigin yerde bi yemek ismarlicam sana soz )serbay2' Alıntı:İlk tercihime gittim
tuis' Alıntı:hocam benim kayınvalidemler tam da verdiğiniz adreste oturuyorlar işçiewleri ufuk mahallesinde ben o yüzden 1 e yazmıştım eşim de eş durumu isteyecek işi çok zor (sınıf öğrt.) onun için merkez ilçeler olsun die çok istemiştim...gerçekten çok istemişim diğer merkez ilçelere puanları yüksekmiş gidenlerin bana gelmezmiş merkez ilçeler bu okul gelmeseymiş eğer. son anda değiştirdim dediniz ya çok şaşırdım allah sizin güzel şeylere vesile olmanızı nasip eetti bu mübarek aydaa...tekraar hayırlı olsun hepimize
Torbalı'nın Atatürk mahallesindeki okulu. Atatürk Mahallesi Torbalı'nın doğudan göç alan mahallesidir. Torbalı'daki açılan okullardan en iyisi Çetineller Ortaokulu.imece35' Alıntı:bende orayı çok istedim puanım yanaşmadı 121
torbalı- şehit çavuş haydar arda erertingi ortaokuluna atandım.
bu okul hakkında bilgisi olan var mı ?