Karabela' Alıntı:Hadi hayırlısı arkadaşlar. Tercihlerimi yaptım. 1. bayraklı 2. Bornova
Demise' Alıntı:arkadaşlar listede (B) - bilim sanat merkezi var 2 tane bunların olayı nedir?
yusufcuk51' Alıntı:kirazda yibo var arkadaşlar yazmayı düşünüyorum bilgisi olan varsa cevap verebilirmi acilen...
82 hocam ama ilk tercihim olmucak ilk dörtten sonra yazarım büyük ihtimallezorunlu_ogrt' Alıntı:yusufcuk51' Alıntı:kirazda yibo var arkadaşlar yazmayı düşünüyorum bilgisi olan varsa cevap verebilirmi acilen...
Puanınız kaç hocam? Benim 72 :lol: Umut fakirin ekmeği diyerek İzmir'in kötü yerlerini yazacağım, bunlardan birisi de Kiraz
only61' Alıntı:kimse bilmiyor galiba..bilim ve sanat merkezini seçebiliyoruz mu?
Aynen bu okulun durumu nedirhuseyinsevgen' Alıntı:Arkadaşlar bu kemalpaşa İbrahim Polat Ege Seramik Teknik ve End. MEslek Lisesi hakkında bilgisi olan var mı bu okulda bilişim alanı yok ders durumu nedir bilgisi olan bilgi verirse sevinirim...
seçeneklerden size uyan yoksa boş bırakıyorsunuztuana1981' Alıntı:durumunuz sekmesini boş bırakıyoruz değil mi