2013 il dışı İZMİR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unzip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bilgisayarmax' Alıntı:
tayin isteycek arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.izmirli hatta menderesli biri olarak görece mustafa kemal ortaokulu dışındaki okullara ulaşım biraz zor kendi aracınız varsa rahata edersiniz.menderes zaten izmir merkeze 30 km.diğer çileme yeniköy filan ekstra 10-15 km üzerine koyar menderesten.minibüsler çalışır bu köylere ancak çok sık değildir.sanırım yeni yeni de belediye otobüsü çalışmaya başladı.onunda saatleri bi hayli seyrek.torbalı ve ayrancılar daha tercih edilebilir bana göre.torbalıda kiralık ev bulmak çok daha kolay doğal gazlı filan.ama menderes öyle değil güzel bir evde oturacaksanız 600-850 arası kira veririsniz.klima veya sobalı.kolay gelsin.
Menderesli birisi olarak Menderes'in İzmir merkeze olan uzaklığını 22 km olarak biliyorum. 8) Ev kiralarını da ortalama 450-700 tl arası olarak 8)
Gerçi bunlar pek de önemli olmayan detaylar ama öyle yazayım dedim. 8)

Arkadaşlar İzmir i yazacaksanız önerim, merkeze biraz uzak ilçeler olsun (ki zaten merkez açılmamış) arada gidiş geliş daha tatlı olur. merkez adamı bunaltıyor resmen

alim' Alıntı:
Karabela 176 puan böte
ofkar 159 böte
upburak 140 böte
elsin03 puanım 139 tef.
serbay2 131 puan bote.
alim 129 Böte
malibozkus 126 puan böte
wes 125 Böte
arkadhan 121 tef
DaMieN 120 TEF
biser 120 böte
tuis 119
beberuhi82 119-böte
10ur0934 117 böte
huseyinsevgen 116 tef
arkadhanın eşi 116 tef
siyanur86 115 böte
http 113 bote
turanyum 111 puan BÖTE
unzip: bote mezunu puan 110
shdwm 106 böte
murathan21 105 puan tef
knkrmn 98
ibrahim_sadece 96 puan tef
impeesa 95 Tef
CosmoKRAMER 91 puan (31 Mayıs itibariyle)
İcenur 88 tef (+eş durumu)
BlackSoiL BÖTE 83 - İl Dışı+Eş Durumu
yalanaşk 82 puan betö
sonsuzartibir TEF 80 İl dışı+ Eş Durumu.
warface 75

bu karabela kimmiş ya? Kemal Sunal ın filmine dönmesin.

tdemirparmak' Alıntı:
Demise' Alıntı:
Dikili merkezde yaşanır mı? Çandarlı ile dikili arasında ulaşım nasıl?
Dikili candır! Ama metropole biraz uzaktır. Küçük çocuk varsa kısıtlı sayı içinden doktor tercihi yapmak gerekebilir ya da yakın ilçe Bergama'dan bir alternatif bulmak gerekebilir. Bergama bile çok yakın sayılmaz otomobil ile. Ama tam benlik bir yerdir, deniz kıyısı, yunan adaları manzaralı, kaplıcası olan köyleri-beldeleri, paran varsa küçük bir zeytinlik imkanı vs... Denizi on numaradır. Yaz kış otur ama nüfus yazın artar kışın azalır. Satın almak istenirse 70-80'e bile deniz manzaralı apartman dairesi bulunabilir. Kışın eğer kalorifer sistemi yok ise ev sadece klima ile ısınmayabilir, keza rüzgarlıdır. Çandarlı ise Dikili'ye göre metropole görece yakın bir beldesidir. Ancak Çandarlı yazın canların canıdır:) Denizi harikadır. Dikili-Çandarlı arası yol dardır ve kimi yerde stabilizedir. Sürekli Dikili'den çıkıp Çandarlı'dan geçip Aliağa üzerinden İzmir merkez ilçelerine giden minibüsler vardır. Örneğin Dikili Koop. taşımacılık gibi.
Daha da anlatılabilir ama durum özetle bu. Gençseniz -ki öyle olmanız muhtemel- çocuğunuz varsa ve sıkça hasta olmuyorsa bence 4-5 yıl takılın. Yarı emekli yaşamı yaşamaya da hazır olun, sakin bir kent olan Dikili'de yaz ayları dışında ekşın beklemeyin:)
Tüm yorumlar subjektiftir tercihinizi etkilemek istemem sadece düşüncelerimi yazdım.
Ben gencim bekarım ve 1. tercihim Dikili olacak :) . Sizce Çandarlı mı Dikili mi 1. sırada olmalı? Kiralar nasıl ? Su sıkıntısı var diye duymuştum?

bote67' Alıntı:
bilgisayarmax' Alıntı:
tayin isteycek arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.izmirli hatta menderesli biri olarak görece mustafa kemal ortaokulu dışındaki okullara ulaşım biraz zor kendi aracınız varsa rahata edersiniz.menderes zaten izmir merkeze 30 km.diğer çileme yeniköy filan ekstra 10-15 km üzerine koyar menderesten.minibüsler çalışır bu köylere ancak çok sık değildir.sanırım yeni yeni de belediye otobüsü çalışmaya başladı.onunda saatleri bi hayli seyrek.torbalı ve ayrancılar daha tercih edilebilir bana göre.torbalıda kiralık ev bulmak çok daha kolay doğal gazlı filan.ama menderes öyle değil güzel bir evde oturacaksanız 600-850 arası kira veririsniz.klima veya sobalı.kolay gelsin.
Menderesli birisi olarak Menderes'in İzmir merkeze olan uzaklığını 22 km olarak biliyorum. 8) Ev kiralarını da ortalama 450-700 tl arası olarak 8)
Gerçi bunlar pek de önemli olmayan detaylar ama öyle yazayım dedim. 8)
;-) hadi cnm.zumrem varmis bak haberim yok

benim puanım da 121 BÖTE buca- bayraklı- dikili-bornova- menderes-torbalı-tire-bayındır-ödemiş e kadar geldim. kiraz ve beydağda çok kararsızım.
sizce gelir mi, arkadaşlar ?

imece35' Alıntı:
benim puanım da 121 BÖTE buca- bayraklı- dikili-bornova- menderes-torbalı-tire-bayındır-ödemiş e kadar geldim. kiraz ve beydağda çok kararsızım.
sizce gelir mi, arkadaşlar ?

hiç yanaşma hocam o puanla merkeze yakın bi yer gelir bence genede sen bilirsin tabi

Bir süredir şehir dışındaydım hemen dalayım balıklama...

Arkadaşlar il dışından ile geldik diyelim. İlk il içi tayin isteme süremiz nedir? 1 yıl, 2 yıl?

Arkadaslar bergamadaki okullar bergama merkeze bile oldukca uzak... kirazdada iki okul ayni sekilde bunlari dikkate alin bence... koyde yasamayi goze alabilirseniz yazin ...

Arkadaslar bergamadaki okullar bergama merkeze bile oldukca uzak... kirazdada iki okul ayni sekilde bunlari dikkate alin bence... koyde yasamayi goze alabilirseniz yazin ...

Torbalı Çetineller ortaokulu merkezde bir okul mu? Pek bilgi bulamadım ben bu okulla ilgili..

Arkadaşlar İzmir Aliağa dan Şehit Kemal Ortaokulu ve Helvacı Ortaokulu nu yazacam. Bu yerler arasında bilgisi olan var mı acaba ?

ofkar' Alıntı:
torbalı çetineller ortaokulu nasıl bir okul acaba bilgisi olan var mı
hocam ben gittim baktım gördüm çok büyük güzel okul bina olarak da güzel. tanıdıklarımızın verdiği bilgiye göre torbalıdan yazılabilecek öğrenci profili olarak da çok memnun olunan bir okulmuş. yeri de kolay bulunabilecek yerde. siz torbalımı istiyorsunuz benim punanım 122 zaten :(torbalıyı yazmıcam eşimin gelebileceği yerleri yazmam gerek ya da hiç tayin istemeyebiliriim :( inş o okula gidersiniz puanınız güzel yazık olmaz dye düşünüyorum ben ...

tuis' Alıntı:
ofkar' Alıntı:
torbalı çetineller ortaokulu nasıl bir okul acaba bilgisi olan var mı
hocam ben gittim baktım gördüm çok büyük güzel okul bina olarak da güzel. tanıdıklarımızın verdiği bilgiye göre torbalıdan yazılabilecek öğrenci profili olarak da çok memnun olunan bir okulmuş. yeri de kolay bulunabilecek yerde. siz torbalımı istiyorsunuz benim punanım 122 zaten :(torbalıyı yazmıcam eşimin gelebileceği yerleri yazmam gerek ya da hiç tayin istemeyebiliriim :( inş o okula gidersiniz puanınız güzel yazık olmaz dye düşünüyorum ben ...
hocam bi de okulda gazi ortaokulu diye tabela vardı 2 okul bir arada sanırım onu söylemeyi unutmuşum

Konak-buca-bornova-bayraklı'daki okulları araştıran oldu mu? Bazı okulların sitelerinden de düzgün bilgi elde etmek mümkün değil..

Arkadaşlar bu kemalpaşa İbrahim Polat Ege Seramik Teknik ve End. MEslek Lisesi hakkında bilgisi olan var mı bu okulda bilişim alanı yok ders durumu nedir bilgisi olan bilgi verirse sevinirim...

Demise' Alıntı:
Konak-buca-bornova-bayraklı'daki okulları araştıran oldu mu? Bazı okulların sitelerinden de düzgün bilgi elde etmek mümkün değil..
ben bayraklıda çalışıyorum, 4 yıl bucada çalıştım, il içinden de bornovaya atandım bu sene. belki yardımcı olabilirim dedim yazınızı görünce: bayraklıdaki okul bize de açıldı mahalle-muhit olarak pek iyi değil, bayraklının iç taraflarında biraz sapa bi yer ben yazmadım şahsen. bornovadaki köy, adından beli olduğu üzere bornova merkeze baya uzak. bucadaki atatürk ortaokulu en yazılası yer sanırım il dışı listesinde. bucanın konak tarafına daha yakın bi bt sınıfını sorun ama bilmiyorum hala iyi durumda mı. izmir'de yine ne kadar az yer açılmış zorunlu derslere rağmen.

asiboteli35' Alıntı:
Demise' Alıntı:
ben bayraklıda çalışıyorum, 4 yıl bucada çalıştım, il içinden de bornovaya atandım bu sene. belki yardımcı olabilirim dedim yazınızı görünce: bayraklıdaki okul bize de açıldı mahalle-muhit olarak pek iyi değil, bayraklının iç taraflarında biraz sapa bi yer ben yazmadım şahsen. bornovadaki köy, adından beli olduğu üzere bornova merkeze baya uzak. bucadaki atatürk ortaokulu en yazılası yer sanırım il dışı listesinde. bucanın konak tarafına daha yakın bi bt sınıfını sorun ama bilmiyorum hala iyi durumda mı. izmir'de yine ne kadar az yer açılmış zorunlu derslere rağmen.

Çok teşekkürler bilgilendirme için,Konak'ta açılan Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu hakkında bilginiz var mı? Yerine baktım internetten sanki yeşildere yolu yakınlarındaki gecekonduların içerisinde gibi geldi bana?

Demise' Alıntı:
asiboteli35' Alıntı:
Demise' Alıntı:

Çok teşekkürler bilgilendirme için,Konak'ta açılan Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu hakkında bilginiz var mı? Yerine baktım internetten sanki yeşildere yolu yakınlarındaki gecekonduların içerisinde gibi geldi bana?
okulu ilk defa duydum ama şimdi baktım earth'den bana kahramanlar gibi geldi alsancak yani :|

asiboteli35' Alıntı:
Demise' Alıntı:
asiboteli35' Alıntı:
Demise' Alıntı:

okulu ilk defa duydum ama şimdi baktım earth'den bana kahramanlar gibi geldi alsancak yani :|
hocam ali fuat cebesoy dediğiniz gibi geckondular içinde . konakla alakası yok . yenişehirin üst taraflarında tepeye kadar çıktığında gidilen bi yer çıktığın yerler de mehtap mahallesi pek tekin yerler değil yani.

birisi izmirde yazılmayacak okulların listesini çıkarsa da o okulları yazmasak

Yıllardır bu forumu takip ederim ama hiç yazma gereği duymamıştım. Hem takip edip hem de kendi durumumu aktarmamaktan utandım :oops:
164 (TEF) puanla, Karşıyaka'ya yerleşerek gidilebilecek okulları isteyeceğim; ama liseleri mi ortaokulları mı önceliğe almalıyım hala karar veremedim :(

Yani son durum şudur:

Karabela 176 puan böte
flame 164 TEF
ofkar 159 böte
upburak 140 böte
elsin03 puanım 139 tef.
serbay2 131 puan bote.
alim 129 Böte
malibozkus 126 puan böte
wes 125 Böte
arkadhan 121 tef
DaMieN 120 TEF
biser 120 böte
tuis 119
beberuhi82 119-böte
10ur0934 117 böte
huseyinsevgen 116 tef
arkadhanın eşi 116 tef
siyanur86 115 böte
http 113 bote
turanyum 111 puan BÖTE
shdwm 106 böte
murathan21 105 puan tef
knkrmn 98
impeesa 95 Tef
yalanaşk 82 puan betö
warface 75

Şimdiye kadar izmir i yazıp yazmama konusunda kararsızdım. Kararımı verdim :) An itibariyle 140 puanım var.

Karabela 176 puan böte
flame 164 TEF
ofkar 159 böte
upburak 140 böte
silver 140 böte
elsin03 puanım 139 tef.
serbay2 131 puan bote.
alim 129 Böte
malibozkus 126 puan böte
wes 125 Böte
arkadhan 121 tef
DaMieN 120 TEF
biser 120 böte
tuis 119
beberuhi82 119-böte
10ur0934 117 böte
huseyinsevgen 116 tef
arkadhanın eşi 116 tef
siyanur86 115 böte
http 113 bote
turanyum 111 puan BÖTE
shdwm 106 böte
murathan21 105 puan tef
knkrmn 98
impeesa 95 Tef
yalanaşk 82 puan betö
warface 75

Geri