bayraklıdaki okulu gördüm bugün hocam yeni bina yapılmış çok güzel yazacaksanız şimdiiden hayırlısı olsun benim puanım daha az sizinkindenKarabela' Alıntı:176 puan ve böte mezunuyum arkadaşlar. Önce bayraklı ve sonrada bornovadaki tek olan okulları yazmayı düşünüyorum. Bu kadar az okulla ne yapacağız bilmiyorum. Hayırlısı olsun artık.
bote67' Alıntı:İzmir ilinde tercih yapmak isteyenler hangi ilçeleri yazmayı düşünüyor.
Çoğunluk tüm ilçeleri yazmayı düşünüyor mu yoksa yazmayacakları okullar bulunuyor mu?
Örneğin; Menderes'te - Çileme - Yeniköy ve Develi -bölgelerindeki okulları yazmayı kimler düşünüyor? 8)
turanyum' Alıntı:An itibariyle 111 puan, BÖTE. Nereleri yazacağım konusunda bir fikrim yok, kriz geçirmekle meşgulüm..
Puanı benden yüksek olanlara da sordun değil mi aynı soruyuwarface' Alıntı:nasıl topladın o puanı hocam))
Tercih sırasına göre hangi okulları isteyeceksiniz acaba? 8)malibozkus' Alıntı:126 puanım var böte izmir torbalıyı isteyecem
Dikili candır! Ama metropole biraz uzaktır. Küçük çocuk varsa kısıtlı sayı içinden doktor tercihi yapmak gerekebilir ya da yakın ilçe Bergama'dan bir alternatif bulmak gerekebilir. Bergama bile çok yakın sayılmaz otomobil ile. Ama tam benlik bir yerdir, deniz kıyısı, yunan adaları manzaralı, kaplıcası olan köyleri-beldeleri, paran varsa küçük bir zeytinlik imkanı vs... Denizi on numaradır. Yaz kış otur ama nüfus yazın artar kışın azalır. Satın almak istenirse 70-80'e bile deniz manzaralı apartman dairesi bulunabilir. Kışın eğer kalorifer sistemi yok ise ev sadece klima ile ısınmayabilir, keza rüzgarlıdır. Çandarlı ise Dikili'ye göre metropole görece yakın bir beldesidir. Ancak Çandarlı yazın canların canıdır Denizi harikadır. Dikili-Çandarlı arası yol dardır ve kimi yerde stabilizedir. Sürekli Dikili'den çıkıp Çandarlı'dan geçip Aliağa üzerinden İzmir merkez ilçelerine giden minibüsler vardır. Örneğin Dikili Koop. taşımacılık gibi.Demise' Alıntı:Dikili merkezde yaşanır mı? Çandarlı ile dikili arasında ulaşım nasıl?