2013000016 Network (CCNA 1)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
2013000016 numaralı Network (CCNA 1) Aksaray hizmetiçi eğitim başvurusu onaylanan varmı arkadaşlar ??

Çıkacağını hiç sanmasam da yine de başvurdum.

10 senede daha hala bi siftah yapacaz. Du bakalım ne olur.

benimki birim tarafından onaylanmış, hizmetiçini bekliyorum. onaylanan varsa haberleşim.

Bizimkisi hala değerlendirmede yazıyor. Her sen almak istiyorum bu kursu ama bize hiç nasip olmuyor.

arkadaşlar 4. onay yani ilgili birim onaylamış ise digeride onaylanır aynı kişi zaten, şuan degerlendirmede olanlar ise yedekte bekleyen arkadaşlar, LÜTFEN 4. ONAYI ALIPTA GİTMEYECEK OLAN VARSA HİZMETİÇİ BİRİMİ ARAYIP BİLDİRSİN BU AŞAMADA BİR YAPTIRIM OLMAZ YEDEK BEKLEYEN ARKADAŞLARA SIRA GELİR, GİTMEMEMEK İÇİN RAPOR ALMAK YERİNE ŞİMDİDEN ARAYIN VE İPTAL ETTİRİN VE YERİNİZE YEDEKLERE SIRA GELSİN ARKADAŞLAR.

ysahin' Alıntı:
arkadaşlar 4. onay yani ilgili birim onaylamış ise digeride onaylanır aynı kişi zaten, şuan degerlendirmede olanlar ise yedekte bekleyen arkadaşlar, LÜTFEN 4. ONAYI ALIPTA GİTMEYECEK OLAN VARSA HİZMETİÇİ BİRİMİ ARAYIP BİLDİRSİN BU AŞAMADA BİR YAPTIRIM OLMAZ YEDEK BEKLEYEN ARKADAŞLARA SIRA GELİR, GİTMEMEMEK İÇİN RAPOR ALMAK YERİNE ŞİMDİDEN ARAYIN VE İPTAL ETTİRİN VE YERİNİZE YEDEKLERE SIRA GELSİN ARKADAŞLAR.
++++++

ysahin' Alıntı:

4 tanesi onaylanmış ise değerlendirme yazmayanlarda ne yazıyor acaba?

okul ilçe il onaylamış ise ihtimaller şöyledir.

1 ihtimal : 4. birim red vermiştir
2 ihtimal : 4. birim onay vermiştir ki bu durumda çok büyük ihtimal 5 birim olan hizmetiçi birimde onay verir.
3 ihtimal : 4 birim degerlendirme görünüyordur bu durmda yedekler arasındasınızdır. onay alıpta arayıp gelmek istemeyenlerin yerine yedeklere onay verileceği için değerlendirme görünüyordur.

Peki sizlerden istediğimiz nedir
eğer gitme günü geldiğinde gidip rapor alıp gitmeyeceğinize şimdiden arayıp veya ilgili kişiye mail atıp ki mail adresini yazmışlar burada benim işim çıktı son onayda red verebilirmisiniz demek , en azından bir yaptırımda olmaz böylece çok isteyen arkadaşlara fırsat vermiş olursunuz.

Benimki 4. onayı almış mail adresimi istemişler bende bildirdim. 4. onayı alanlara %99 çıkıyor.

Meslekten anlatmak istediğiniz BÖTE ise benim onaylandı hocam. Ama onaylanması için meslek lisesi öğretmeni olma şartı yok :)

Metehan' Alıntı:
Meslekten anlatmak istediğiniz BÖTE ise benim onaylandı hocam. Ama onaylanması için meslek lisesi öğretmeni olma şartı yok :)

"Mesleki ve Teknik Liselerdeki öğretmenler öncelikli olarak alınmıştır" bu notu düşmüş. Demek ki garazi bana :D

Hocam rastgele yazıyorlar....bana daha önceki senelrde alaksı olmayan sebepler yazmışlardı üstelik yazdıkları red etme sebebi şartlarda yazılı olduğu halde..

Geri