umutbilisim' Alıntı:kursların ne zaman onaylacağını nerden görüyoruz hocalarım?
++++++ysahin' Alıntı:arkadaşlar 4. onay yani ilgili birim onaylamış ise digeride onaylanır aynı kişi zaten, şuan degerlendirmede olanlar ise yedekte bekleyen arkadaşlar, LÜTFEN 4. ONAYI ALIPTA GİTMEYECEK OLAN VARSA HİZMETİÇİ BİRİMİ ARAYIP BİLDİRSİN BU AŞAMADA BİR YAPTIRIM OLMAZ YEDEK BEKLEYEN ARKADAŞLARA SIRA GELİR, GİTMEMEMEK İÇİN RAPOR ALMAK YERİNE ŞİMDİDEN ARAYIN VE İPTAL ETTİRİN VE YERİNİZE YEDEKLERE SIRA GELSİN ARKADAŞLAR.
ysahin' Alıntı:arkadaşlar 4. onay yani ilgili birim onaylamış ise digeride onaylanır aynı kişi zaten, şuan degerlendirmede olanlar ise yedekte bekleyen arkadaşlar, LÜTFEN 4. ONAYI ALIPTA GİTMEYECEK OLAN VARSA HİZMETİÇİ BİRİMİ ARAYIP BİLDİRSİN BU AŞAMADA BİR YAPTIRIM OLMAZ YEDEK BEKLEYEN ARKADAŞLARA SIRA GELİR, GİTMEMEMEK İÇİN RAPOR ALMAK YERİNE ŞİMDİDEN ARAYIN VE İPTAL ETTİRİN VE YERİNİZE YEDEKLERE SIRA GELSİN ARKADAŞLAR.
kade38' Alıntı:bana da çıkmış. çok sevindim
kade38' Alıntı:bana da çıkmış. çok sevindim
bil_teknik' Alıntı:kade38' Alıntı:bana da çıkmış. çok sevindim
4. onayda mı onaylanmış,çıkmış derken...
Metehan' Alıntı:Meslekten anlatmak istediğiniz BÖTE ise benim onaylandı hocam. Ama onaylanması için meslek lisesi öğretmeni olma şartı yok
ben ticaret meslekte çalışıyorum hocam. birim onaylamış. mail atmamızı istemişlerhmmtklnc' Alıntı:red edilenlere meslek lisesi şartı yazmışlar metehan