2013000016 Network (CCNA 1)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ben Cumartesi Kayseriye gelecem hocam Kahramanmaraştan. Pazar günüde Kayseri'den Aksaraya geçmeyi planlıyorum..

2013000016 Network (CCNA 1) bu kurs banada çıkmış da. bu kursun 2-3 ve 4. bölümlerine bu kursu bitirdiğimiz için kesin çıkıyormu yoksa ondada yığılma olur mu?

Hocam yıl içindeki diğer CCNA kurslarını incelerseniz görürsünüz. Ben baktımda şimdi 20 kişilik kurs 75 kişi başvurmuş mesela...

bana da çıkmış urfadan katılıyorum. bize resmi yazı verecekler mi malum tatilimiz dolu 1 gun izin alıp memlekete gitmek istiyorum. harcırah , ikamet ve yolluk durumunu nasıl halledeceğiz.

Cisco çok güzel bir kurs. Kurs biter bitmez okullarınızda kurs açın. 2-3-4 aşamalarını da almanız, bu kursları açmanıza bağlı. Ben açamamıştım ve haliyle iki senedir başvurduğum halde 2. aşaması çıkmıyor reddediliyor.

Mail bilgilendirmesi yapılmadı fakat otobüs ile gelmeyip şahsi aracıyla gelenler mutlaka rayiç belgesi alsınlar. harcırah için onu istiyorlar. ben telefonla görüştüm otobüs biletlerini istiyorlar veya şahsi aracıyla gelenler için rayiç belgesi istediler. kıyafet konusundada yöneticiye bağlı resmide getirin sivilde dediler.

iller arası rayiç bedeli nerden öğrenilebilir?
kocaeli'nden geleceğim. 45tl yazıyor.
ankaraya otobüs bileti 33tl. 45tl aksaray'a az değil mi?
bu kurs tatil döneminde olduğundan resmi kıyafet neden gerekli?

Hocam belediyeden almak gerekiyor rayiç bedellerinide kendilerinde yazan listeden fazla değildir azda değildir kendi listelerine gre yapsınlar:) belediyeyey felan kim gidip uğraşacak :) ben sadece ilçeden ile olan rayiçi aldım ile giidp nereden rayiç alacam. 40tl yazıyor 40 tl üzerinden işlem yapsınlar :)

Metehan' Alıntı:
Hocam belediyeden almak gerekiyor rayiç bedellerinide kendilerinde yazan listeden fazla değildir azda değildir kendi listelerine gre yapsınlar:) belediyeyey felan kim gidip uğraşacak :) ben sadece ilçeden ile olan rayiçi aldım ile giidp nereden rayiç alacam. 40tl yazıyor 40 tl üzerinden işlem yapsınlar :)

Yalnız Mehmet hocam bu fiyat tarifesi eski rayiç değişmiş olabilir. Bu 2011 listesi.
Elazığdan gidecem ben burda 50 TL görünüyo ama Elazığ - Kayseri 50 TL, Kayseri Aksarayda 20 TL falandır. Yani en az 70 TL falan olması gerekir diye düşünüyorum.

Haklısınız hocam ama il merkezine kim gidip alacak diye almadım ben :) 5-10tl oynar diye düşünüyorum:)

Hâlâ bilgilendirme falan yok. Yola çıkacaz ama sorun olur mu acaba? Bütün onaylar tamam

resmi kıyafet saçmalığı nedir ya.İki hafta için en az üç takım 7-8 de gömlek götürmek icap eder e ütüydü bilmem neydi nası uğraşalım bunlarla :? :P

Ben aradımda resmide getirin sivilde getirin dediler. kurs yöneticisine bağlı dediler. bir takım 4-5 gömlek götürsek yeterlidir :)

Kurs 12 gün görünüyor. Cumartesi-Pazar günleri kurs olmaz. Nevşehir vs. gezisi olur, eğer buraları gezmediyseniz mutlaka katılın. Hizmetiçi eğitim merkezi şehrin merkezinde, küçük bir yer, hatta eskiden otelmiş. Yakınında Migros da var. 5 dakika yürüyerek, valiliğe, şehir meydanına, kafelere vs. ulaşabilirsiniz.
Laptop'unuzu mutlaka götürün, lazım olacağı gibi, akşamları da uğraşacak bir şeyleriniz olur.
Kıyafet konusunda normalde serbesti sağlanıyor ama olur da başka bir grupda, yöneticiler vs. için hizmetiçi olursa belki bir artist çıkabilir. Bu nedenle yanınıza ceket, gömlek, kumaş pantolon alırsanız iyi olur, takım elbise olmasına gerek yok diye düşünüyorum.

Arakadaşlar bugün itibari ile illerinize fax ile bilgilendirmeler yapılmış. Okula resmi yazı gelmesini beklemeyin. Kıyafet olarak bir takım götürmenizi tavsiye ederim. Resmi görevlisiniz çünkü. Laptop mutlaka götürün arkadaşlar çünkü çözmeniz gereken 30'a yakın sınav olacak :)

Ben de Network (CCNA 1) kursuna katılacağım. Fakat ne okulum ne de e-mail yoluyla bir bilgilendirme yapılmadı. Yarın sabah Ankara'dan Aksaray'a geçeceğim. İlk dersin kaçta başlayacağına dair bilginiz var mı?

Geri