2013000016 Network (CCNA 1)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Metehan' Alıntı:
kade38' Alıntı:
hmmtklnc' Alıntı:
red edilenlere meslek lisesi şartı yazmışlar metehan
ben ticaret meslekte çalışıyorum hocam. birim onaylamış. mail atmamızı istemişler
Lütfen e-mail bilginizi eozdogan@meb.gov.tr adresine bildirin diye

Bende mail adresimi bildiridm ama dönüş olmadı hocam. Size dönüş yaptılar mı ??

Benden de e-mail adresimi istemişler gönderdim ama dönüş olmadı bana da. Ki ben dönüş yapacaklarını sanmıyorum. 5. onaya kaldı bence

5. onayda red gelme ihtimali var mı acaba ? ona göre plan yapalım :) araştırdım birazda 4.onay geldiyse son onayda geliyormuş genelde ...

Metehan' Alıntı:
5. onayda red gelme ihtimali var mı acaba ? ona göre plan yapalım :) araştırdım birazda 4.onay geldiyse son onayda geliyormuş genelde ...

evet hocam genelde onay geliyo ama red gelme ihtimalide var. bana gelmişti de :)

geçen yaz katıldığım hizmet içi kursunda da 4. onay varken yine mail adresi istediler. mail gönderip kalacağımız yeri ve kurs hakkında bilgi verdiler.
5. onayı kursun başladığı gün vermişlerdi.
şimdide 4. onay var. mail gönderdik. onlarda bize mail yoluyla döneceklerdir.

Muhtemelen dönüş mail yoluyla olacak hocam fakat erken dönseler plan yapardık. Hayırlısı bakalım bekleyelim biraz daha :) Eğer onaylanırsa siz nereden katılacaksınız hocam ??

nefbote' Alıntı:
Meslek öğretmeni olmayıp onaylanan arkadaş var mı?

ben varım hocam yani 4.birim onaylamış şu an için.böte mezunuyum orta okulda çalışıyorum yarışmaya zonguldak'tan katılacağım (bi problem olmazsa tabi) adet yerini bulsun diye de yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz :roll: :roll:

Benim başvuru da "Mesleki ve Teknik Liselerdeki öğretmenler öncelikli olarak alınmıştır." şartına takılmış. Ama görünen o ki böyle bir şart yokmuş! Hayırlısı bakalım...

XanaDu' Alıntı:
Benim başvuru da "Mesleki ve Teknik Liselerdeki öğretmenler öncelikli olarak alınmıştır." şartına takılmış. Ama görünen o ki böyle bir şart yokmuş! Hayırlısı bakalım...

Hocam sizin sonucunuza göre bizimkiler kesin olmalı o zaman :)

Arkadaşlar onayda geçen "Mesleki ve Teknik Liselerdeki öğretmenler öncelikli olarak alınmıştır" cümlesi bir şart cümlesi değil sıralama cümlesidir :) Öncelikle Y.Lisans yapanlar alındı. Ardından mesleki ve teknik liselerde görev yapan bilişim, elek. öğretmenleri seçildi. Daha sonra da diğer hocalarımızdan kıdem yılları az olanlar seçildi. Hepinizin mail bilgilerini aldım. 5.Onayda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Bu sebeple kesin bir bilgi veremiyorum. Ancak sizlere mail yoluyla ulaşıp bilgi veririm.

Bu arada seçimlerde uygulanan öncelik sırası 5 yıldır aynı. Red edilmiş arkadaşlar kusura bakmasınlar. 40 kişilik eğitime 150ye yakın kişi başvuru yapıyor. Malesef her halükarda elenen olacak. Hepinize şimdiden başarılar.
Erdal ÖZDOĞAN

erdx' Alıntı:
Arkadaşlar onayda geçen "Mesleki ve Teknik Liselerdeki öğretmenler öncelikli olarak alınmıştır" cümlesi bir şart cümlesi değil sıralama cümlesidir :) Öncelikle Y.Lisans yapanlar alındı. Ardından mesleki ve teknik liselerde görev yapan bilişim, elek. öğretmenleri seçildi. Daha sonra da diğer hocalarımızdan kıdem yılları az olanlar seçildi. Hepinizin mail bilgilerini aldım. 5.Onayda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Bu sebeple kesin bir bilgi veremiyorum. Ancak sizlere mail yoluyla ulaşıp bilgi veririm.

Bu arada seçimlerde uygulanan öncelik sırası 5 yıldır aynı. Red edilmiş arkadaşlar kusura bakmasınlar. 40 kişilik eğitime 150ye yakın kişi başvuru yapıyor. Malesef her halükarda elenen olacak. Hepinize şimdiden başarılar.
Erdal ÖZDOĞAN

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz Erdal hocam...

erdx' Alıntı:

Erdal ÖZDOĞAN

teşekkürler bilgi için

Erdal hocam bilgi için teşekkürler. umarım kesin liste bi an önce belli olur ve bilgilendiriliriz.

erdx' Alıntı:

Erdal ÖZDOĞAN

Her yıl başvuruyorum bu kursa her zaman red . Sizin bu kıdem den az olanları seçmeniz den dolayı bu kursa hiç bir zaman katılamayacağız anlaşılan.

kocaeli den geliyorum.. katılıyorum bende.. araçla gelen varsa beni alabilir.. otobüse vermektense katkı olur..

Ben Kayseri'den gideceğim araçla . Hilmi sende Ankraya 2. kursuna katılacaksın galiba??

Metehan' Alıntı:
Ben Kayseri'den gideceğim araçla . Hilmi sende Ankraya 2. kursuna katılacaksın galiba??

Metehan hocam ben Elazığdan Kayseriye gidecem önce ordan da Aksaraya geçecem.
Siz ne zaman geçeceksiniz Aksaray' a acaba?

Geri