2013000016 Network (CCNA 1)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar 1 ay geçti paralardan haber yok...
Varmı parası yatan yada bilgi sahibi olan ???

jumangi' Alıntı:
Arkadaşlar 1 ay geçti paralardan haber yok...
Varmı parası yatan yada bilgi sahibi olan ???

Hocam enstitü ile görüştümde bakanlık kursşyerlerin parasını göndermemiş halen eğitimcilerin parasını göndermiş :) onlarınkini yatırmışlar. Muhtemelen önümüzdeki haftaya sizinkide gelebilir dediler:)

Bu paranın yatası yok... :verymad: Burdan şu anlaşılıyor Aksarayda hizmetiçine bir daha gitmeyecez

Hocam ödenek gelmemiş bugün aradım bakanlık gönderdik demiş arayan başka bir arkadaşa ama bilmiyorum artık. Pazartesi tekrar görüşeceklermiş bakanlıkla enstitü

Yaptığım son tel görüşmesinde;
kurs başladığında ödemelerin döner sermaye tarafından yapılacağı bildirilmiş ancak kurs bitiminde bakanlık eğitim teknolojileri müdürlüğü merkez bütçeden yapılacağı söylenmiş. Şu anda ödemelerin döner sermaye mi yoksa merkez bütçeden mi yapılacağı muallakta kaldığı için para gelmemiş.
Düşünceme göre bu para uzun bir müddet daha yatmaz gibi geliyor. Ayrıca egitek i arayın mağduriyetinizi orayada bildirin diyorlar.
Bilginize arkadaşlar...

ben de bekliyorum 1 aydır.. eğitekten hangi birimi aramak lazım yada mail adresi hangisi atan varsa bende göndereyim..

Bilgi edinme boş hocam direk BİMER yazacaksın en kesin çözümü bu. ben geçen hafta bir istekte bulundum 4-5 gün sonra bana cevabıı geldi. meb bilgiedinmedenaynı bilgiyi 2defa istedim vermediler :) bence bu paralar daha yatmaz gibi:)

Para ciddi bir para değil ama kurum böyle laçka olduğu için insanın canını sıkıyo. BİMER' den bende başvuru yapayım...

Aman hocam olsunda sabah olsun :))) bu kadar bekletilmezki ya önceki kurslarda parayı nakit elimize sayıyorlardı :) IBAN çıktı mertlik bozuldu

Geri