hakanotuken' Alıntı:
Savunan Adam' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
Değişen tek şey hırsız başbakandı şimdi hırsız cumhurbaşkanı
Ne hırsızlığını biliyorsunuz? Söyleyin de bilelim. Medyanın sizi aldatmana izin vermeyin. Ya da tabuları ideolojik fikir ve düşüncelerle kimseyi körü körüne karalamayın.
Ben ideolojiye körü körüne bağlamıyorum ben 8 ay öncesine kadar Ak partiliydim beni de bilen bilir. Ben hırsızlık ve rüşveti görünce kör olmadığım için Erdoğan'dan soğudum oyumu artık vermiyorum. Ama kör olan sizlersiniz, sürekli atv ve sabah takip edip gerçeği göremiyorsunuz. Erdoğanın seçim kazanmasının çok sebebi var burada saymamıza gerek yok, doğruları ve yanlışlarıda var ancak şunu biraz irdelemenizi tavsiye ediyorum; pareleli mareleli boşverin, o ses kayıtlarını bir dinleyin adamın ne pislikler içinde olduğunu farkedin, montaj demeyin cahillik edersiniz, montaj cahilleri kandırma taktiği idi, montaj yapmak öyle kolay mı? Eğer kolaysa Bahçeli'nin ağzından Apoyu övecek ve kılıçdaroğlu'nun ağzından Atarürke hakaret eden bir montaj yapsınlarda görelim. Montaj yapılır ama kabak gibi belli olur, adamın saatlerce ses kaydı var içi dışı rüşvet dolu, para dolu. Lütfen bunu görün, rüşvet alsada oyumu veririm dersen o ayruı bir konu.
Yanlışa prim vermekte dini yönden suçtur, bakara suresi ile dalga geçenleri savunmanın dinen vecibesi nedir sen düşün. Bakara ile dalga geçen bakanın konuştuğu metehan demir özür diledi adamlar hala tübitak raporu var diyor, tübitak montaj değil dese Erdoğan tübitak çalışanlarını da darbeyle suçlardı erkekse montaj desin tübitak.
tartışmaya burada dahil olup hemen çıkacağım
erdoğanın sürekli oyunun artmasının,ses kayıtlarına rağmen bunun devam etmesinin nedenleri ortada
önceki Türkiye
"dönüp dolaşığ aynı şeyleri söylüyorsunuz" demeyin
bir çok "halk" sorununu çözüldü
arada sırada önceki türkiye videolarını izleyin
başörtüsü yüzünden üniversite kapısından,münazaradan,ödül töreninden atılanları, yemin törenlerine alınmayanlaı hatılayın
şimdi o küstahlıkları yapanlar doğru değildi diyor ama imkan!!!!!!ları olsa yine aynı şeyler olur korkusu var (ki olur)
krizleri düşünün. ecevit zamanını nasıl hatırlarsınız? diye sorsalar ne dersiniz?
bende bir çok yönden erdoğana kızıyorum
ses kayıtlarının açıklaması mantıklı ve inandırıcı değil,öğretmen hakları hiç yetrli olmadı,çok fazla yandaşçılık var vs vs
ama ülkemin eski haline dönmesini istemiyorum
ha diyeceksiniz ki hırsıza bile bile oy veriyorsunuz
önceki veya sonra görev alacaklar sadece maaşlarıylamı geçindi
türkiye soyuldu yıllarca
son sözüm adam gibi biri çıksında oy verelim biz de
tek adam var ona veriyoruz