toker42' Alıntı:
AlimertX' Alıntı:
toker42' Alıntı:
[quote="AlimertX
Peki cemaat hakkında bu kadar yazı yazdıktan, eleştirdikten sonra şimdi aynı adama(RTE) cemaat ile beraber düşmanlık (muhalefet :!: ) yapmak nasıl bir ironi hocam ?
Benim cemaat hakkındaki görüşlerim değişmemiştir. Şimdi o cemaatin boşluğunu süleymnacılar ve semrakntçılar doldurmaya çalışıyor birazda onlar menfaat devşirsinler. RTE ye muhalefet edenlerin aynı fikirde olma gibi zorunluluğu yoktur. Yanlış olan herşeye muhalefet ederim
İşte benimde güldüğüm şaşkınlıkla izlediğim nokta tam da bu : Hiç aklınızdan geçmedi mi ; ulan ! ben bu adamlara yıllar yılı demediğimi bırakmadım hep eleştirdim hiçbir ortak noktamız yokken şimdi ne oldu da ben bu adamlarla aynı çizgiye geldim, aynı şeyleri konuşuyor, hatta onların bize servis ettiği şeyleri kullanıp siyaset yapıyorum (ben derken muhalefeti kastediyorum.) bu işte bir yanlışlık yok mu ya demediniz mi hiç !
Not : Siyasal görüşünüzü tam olarak bilmediğim için sordum bunu muhalefetsiniz ama hangisi ?
Birde bir soru daha sormak istiyorum : Şimdi cemaatle bu şekilde devam ediliyor peki eyvallah.. İleride bir gün iktidara geldiğinizi varsayalım mensubu bulunduğunuz partinin bu şekilde cemaatle içli dışlı olmasını devam etmesini mi ister misiniz yoksa cemaati/cemaatleri (örgütlü yapıları) devletten temizlemek mi istersiniz ? Daha açık bir ifade ile her ne olursa olsun halkın oyuyla seçilmiş iktidar mı, Ne yapacağı, nereye bağlı olduğu belli olmayan kolay kolay devletten söküp atamayacağınız çalıp çırparak öyle yada böyle bürokraside bu denli kadrolaşmış bir yapının devam etmesini mi tercih edersiniz ?
akp ye oy vermeyen her kesimi aynı çizgiye oturma gibi bir cehaletinizi anlayamıyorum. akp doğuda aşiretlerle batıda cemaatlerle gizli menfaat anlaşması yapıldı onlarca cemaat var ama ben özellikle Süleymancılar ve semarkançıları yazdım. bunların nerde nasıl pazarlıklarını detaylı anlatmak istemiyorum ama akp belediylerin bu cemaatlere nasıl rant sağladıklarını araştırmanı dilerim. Süleymancılar yıllardır MHP yi desteklerken 17 ağustostan sonra neden saf değiştirdi bunu sorgulamnızı dilerim.
akp 2007 den sonra diğer partileri böl parçala yut taktiğini uygulamaya koymuştur. saadet partinin başında olan numan kurtulmuş saadeti önce bölmüş sonra kendi kurduğu partiyide kapatmışdır bugün saadet bitme noktasına geldi. bbp de rahmetli Yazıcıoğlu pazarlık yapmayacağı için ortadan kaldırıldı yerine gelenler ile pazarlık yapıldı destici bana pazarlık yaptılar diye açık açık söyledi. pazarlığı kabul etmeyince içten bölmeye çalışıyorlar. MHP üzerinde kaset oyunları oynandı ve eski ülkücüleri harekete geçirerek MHP yıpratmaya çalışıyorlar chp yide solcu aydınlar para karşılığında kendi saflarına çekerek chp yi yıpratmaya çalışıyorlar. bir çok sanatçı ve şarkıcılar başbakanın yanında saf tutuyorrsa inanın kendi menfaatlerindendir. belediylerin kültürel etkinlik adı altında hangi sanatçılar boy gösteriyor, kendi kanalında hangi sanatçılara yer veriyorlar yani herşey menfaat.
ben cemaatlerin siyasallaşmasına karşıyım. cemaat cemaat gibi işine bakmalı siyasete yön vermeleri yanlış. rahmetli yazıcıoğlun davası kapandı hiç bir kamu görevlisi yargılanamadı.
1- Dönemin Kayseri Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'i hatırladınız mı? Muhsin Yazıcıoğlu kurtuldu geliyor diyen müdür! Kaçakçılık Organize Daire Başkanı oldu.
2- Dönemin Kayseri Valisi Yargitay Uyesi oldu!
3- Dönemin Maraş Valisi Büyükelçi oldu!.
4- Maraş Savcısı Takipsizlik Kararı verdiği için Baş Savcı oldu!
5- Takipsizlik kararını bozan Antep Ağır Ceza Hakimi Düz Hakim oldu!
6- AKP tarafından MUHSİN YAZICIOĞLU sadece seçim zamanı hatırlandı.