Gök_Tuğ' Alıntı:Benim ekranda ilginç bir durum var ya da bana öyle gelmiş olabilir...
Bilinçli güvenli İnternet eğitiminde, ilgili Genel Müdürlük reddetmiş de Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü beklemede mi? Bekliyorsa reddetmeyi mi bekliyor?
Bir de lms.eba.gov.tr adresine girdiğimde eğitim açılmamış...
aliriza61' Alıntı:idealms.eba.gov.tr
buradan girdim ama daha bişe yok, 09 nolu uzaktan eğitim için dersleri takip etmeye bugun başlamıyomuyduk?
edaysu' Alıntı:aliriza61' Alıntı:idealms.eba.gov.tr
buradan girdim ama daha bişe yok, 09 nolu uzaktan eğitim için dersleri takip etmeye bugun başlamıyomuyduk?
daha saat erken uyanıp geleceklerde sistemi açacaklarda uhaha: uhaha:
bende de görünmüyor henüz
Sayin hocamGök_Tuğ' Alıntı:Benim ekranda ilginç bir durum var ya da bana öyle gelmiş olabilir...
Bilinçli güvenli İnternet eğitiminde, ilgili Genel Müdürlük reddetmiş de Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü beklemede mi? Bekliyorsa reddetmeyi mi bekliyor?
Bir de lms.eba.gov.tr adresine girdiğimde eğitim açılmamış...
Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hocam basvurunuzun onaylandigini ve kursiyer olarak görev alacağınızı belirtmiş olabilir.ertugrul_yildirim' Alıntı:arkadaşlar dün mebbise baktığımda işlemde (kursiyer) yazıyordu. Bugün baktığımda "Başvuruyla alındı" ibaresi var. Ne anlama geldiğini bilen var mı bu değişikliğin.
Hizmet ici Uzaktan egitimlerde sure yeterince uzun olduğundan sistemin ilk günlerde eğitime açılmamış olmasını dert etmeyin hocam.erden60' Alıntı:başlamadı
g.cetin.66' Alıntı:evet bende beklemedeyim tatilde net falan problem.hatta bugun acılsın bu gece bitirmeyi düşünüyorum
karinca_52' Alıntı:2016000008 nolu nkursa katılım zorunlu dediler reddetmişler.... Güzelde arkadaşım hem zorunlu diyorsun hem reddeiyorsunuz...Hiçmetiçi hakkımızı neden engelliyorsunuz...
2016000009 kurs onaylanmış....
coook' Alıntı:g.cetin.66' Alıntı:evet bende beklemedeyim tatilde net falan problem.hatta bugun acılsın bu gece bitirmeyi düşünüyorum
Bir gece de bitirebiliyor muyuz hocam?