@merveogrtmn hocam resim1 deki kurs bilgilerin olduğu yere tıklayarak bir sayfa açılarak şifrenizi girerek kurs bölümü açılarak. Orada gerekli bilgiler bulunmaktadır. Saat 6.30 da eğitim linki gelecek
arkadaşlar mail geldi ama yapamıyorum lütfen birisi adım adım anlatabilir mi
networking academy maili geldi
active account yazan yere tıkladım bir form geldi onu doldurdum,doğum tarihim temmuz du ama nisan haliyle kaydetti,düzeltme de yapamadım.sonra resim 1 deki sayfa geldi.
bir de canlı ders için bir link geldi resim 2 deki gibi
tıklayınca resim 3 geldi ama oraya hiçbirşey giremiyorum yazı yazma yerleri pasif
hiçbişey anlamadım ne yapmalıyımmmmm
yardım edin lütfen
Bi ara sadece canlı yayın olacağını zannetmiştim rahatladım Canlı yayınlara katılamayacağam daha sonra izleyebilmemiz güzel olmuş.uzaktan eğitim mantığına uygun hareket etmişler.· Katılımcılar dersleri daha sonra paylaşılacak bağlantılar üzerinden tekrar izleyebileceklerdir.
· Katılımcı sayısı her eğitim ortamı için 30 kişiyi geçmeyecek şekilde oluşturulacaktır.
10 bin kişi başvurdu. Bu durumda ofline 30 dışındakiler ofline izleyecek.
e-postaya gelen bağlantı ile kayıt oldunuz. https://www.netacad.com/ giriş yaptığınızda
My NetAcad tıkladığınızda aşağıdaki gibi bağlantı görüyorsanız zamanı beklemeniz yeterli.
https://prnt.sc/rqdkj5
@merveogrtmn hocam resim1 deki kurs bilgilerin olduğu yere tıklayarak bir sayfa açılarak şifrenizi girerek kurs bölümü açılarak. Orada gerekli bilgiler bulunmaktadır. Saat 6.30 da eğitim linki gelecek
Hocam ilk resimden görünen o ki sisteme kayıt olmuşsunuz. İkinci resim, sizi canlı eğitime davet eden bir resim, sorun yok. 3.resim henüz saati gelmediği için Canlı Eğitime katılamazsınız anlamına geliyor.
RezaletKursta 1000 kişilik limit var. Bağlanmak istiyoruz giremiyoruz kursa.
Aynen. Ben de giremedim. 1000 kişi sınırı varmış. Ne saçma iş yapıyorlar anlamıyorum.Kursta 1000 kişilik limit var. Bağlanmak istiyoruz giremiyoruz kursa.
Bana mail geldi 16:00 da link göndermiş eğitmen
Bende yeniden denedikten sonra giriş yaptım, ses var ama görüntü yokuygulama ekranı açıldı ses yok görüntü yok.
limite mi takıldık anlamadım.
İnternetteki genel kısıtlamalar nedeniyle sistem kaldımıyordur. Biran için kızdım ama gece rahat rahat izlerizuygulama ekranı açıldı ses yok görüntü yok.
limite mi takıldık anlamadım.
Ben de aynı şekilde yaptım, sonra giremedim, bir kaç kez denemeden sonra giriş yaptım ama, ne ses var ne görüntü bekliyoruz.Bende girdim ama görüntü olmadığı için çıktım şimdi de tekrar giriş yapamıyorum.
Bende de durum aynı hocam, bekliyorum çocuk sesleri var şuanBende yeniden denedikten sonra giriş yaptım, ses var ama görüntü yok
Gelen seslerde rasgele gelen sandalye sesi vs