ben de durum aynı. hiçbir şekilde giremedim.
Hocam onu ben hocaya sordum da sanırsam görmedi soruyu. Bence final sınavını yapmak yeterli. Quizler İngilizce zaten ayrıca gerekli olsa söylerdi hoca.kullanıcı sayfasında modüller altında quizler var bunları yapmamız gerekiyor mu? yoksa dersler bitince tek bir sınava mı giricez. bilgisi olan var mı
youtube "fud rain" kanalını takip et. aynı kişinin udemy de eğitimi de varBu kursu sindire sindire anlatabilecek biri ya yok ya da sayılıdır.firewall aşabilecek antivirüs atlatacak,linux a son derece hakim arch debian veya Ubuntu da iyi, cok iyi gizlenecek,aglar konusunda orta seviye yani wireshark wifi paketleri için , en son aracları kullanacak iyi betik diline sahip Shell ve Python ya da ruby de olabilir Buffer overflow dan assembly kodlarına kadar varsa böyle biri dersinden istifade etmek isterim.
Başlangıc ve orta düzeyde siber güvenlik güncel ve yeni gelişmeleri takipte kalmak için "Loi liang Yang" kanalı iyidir.youtube "fud rain" kanalını takip et. aynı kişinin udemy de eğitimi de var
benim İnternet sıkıntısı vardı sınava giremedim bugün sınav tekrar açılır mı yoksa sadece sınava girip geçemeyene mi açılacak
Arkadaşlar final sınavına nerden gireceğiz bir bilgi verirseniz sevinirim bulamadım hocanın dediği yerden