sonra ofline izleyeceksiniz hocamWebex Training Manager
the session you are trying to join is limited to 1000 participants, no more participants can join the session.
yazıyor, 1000 kişi limitli yapmışlar ama kontenjan 10000 yanlışım mı var
Ben hâlâ giriş yapamadım. MEB ten tarafıma hiçbir eposta gelmedi. Eposta bilgimi kontrol ettim doğru... izinleride verdim. cisco hesabı oluşturdum bilgilerimde bulunduğum konumuda belirttim eposta adresi olarakta Mebbise kayıtlı epostayı kullandım. netacad beni üye olarak görmüyor. Ayrıca netacad la ilgili bir epostada almadım. Öneriniz var mı ?
Arkadaşlar,doğum tarihi kısmını kabul etmiyor , geçerli tarih aralığı değil diye uyarı veriyo sürekli.. nasıl yapicaz o kısmı
şimdi oldu hocam,çok teşekkür ederimbende de aynı sorun oldu,sayfayı türkçe yapmıştım.aylarda türkçe olarak çıkıyordu takvimde ve oyüzden kabül edilmiyordu. sayfayı ingilizce haliyle açıp hepsini normal seçince sorun olmadı.ancak doğum ayımı düzeltmeden oradaki haliyle nisan şeklinde kaydoldu.tekrar düzeltemedim.
Evet bence deSorun olmaz hocam önemli olan kimlik numaranızın sisteme doğru tanımlanmış olması.
link burada arkadaşlar
https://drive.google.com/file/d/1G4kIxGgujwNoifVv43KrpyIgPewlrhVM/view
Hocam geçen hafta göndermişti hoca şifreyi aynı şifre.Şifre istiyor. Giremiyorum yine.