Yapmama durumunuz da mı var hocam?İşletmelerde mesleki eğitim planı henüz yapmadık, yapabilirsek paylaşım yaparız
çok çok teşekkürler hocam emeğinize sağlıkKıymetli hocalarım plan tasarımlarına başladık inşaallah, vakit müsait oldukça haftalık ders çizelgesinde yer alan sınıflarımızın ortak, dal ve seçmeli derslerini mümkün olabildiğince burada günlük olarak paylaşım yapacağım. Siz kıymetli hocalarımdan ricam lütfen plan sormamanız, bu paylaşımı takip etmenizdir. Teşekkürler...
9. Sınıf Bilişim Teknolojileri Alanı Yazılım Gelişim Dalı Planlar
Ben de bekliyorum hocalarım elinde olanlar paylaşabilirlerse mutlu olurumhocam seçmeli oyun programlama ve yazılım geliştirme bölümü için işletmelerde beceri eğitimi ve gelişim tablosu da var mı elinizde?
Teşekkür ederim hocam. Yıllık plan hali de var mı acaba elinizde?Yazılım Geliştirme Dalı Gelişim Tablosu
Hocam oyun programlama yıllık planı var mıKıymetli hocalarım 9. 10. ve 11. sınıflarımızın ortak ve dal dersleri tamamlandı ve tamamı yukarıda kullanımınıza sunulmuştur. Bundan sonrasında 11. ve 12. sınıf seçmeli dersleri mümkün olduğunca tamamlayacağız.
Rica ederim hocam. Maalesef yok.Teşekkür ederim hocam. Yıllık plan hali de var mı acaba elinizde?
Bekliyoruz hocamİşletmelerde mesleki eğitim planı henüz yapmadık, yapabilirsek paylaşım yaparız
Hocalarım iyi akşamlar Mesleki yabancı dil dersi yıllık planı var mı acaba ?
Teşekkür ederim.Elektronik uygulamalar dersinin yıllık planı