Teşekkür ederim hocam. 12.sınıf seçmeli dersleri (web programcılığı, sosyal medya, dijital tasarım) ve işletmelerde beceri eğitimi planlarınız hazırsa çok memnun olurum
Oyun Programlama dersinin de daha önceden yayınlanmış bir PDF si var mı hocam? Eba da yok henüzProgramlama_Ortak.pdf
drive.google.com
Bu onceden yayınlanmıştı hocam. Yenisi yayınlanır mi bilemiyorum. Çerçeve öğretim programındaki kazanımlara uygun görünüyor
Sanırım kimsenin elinde beceri eğitimi yıllık planı yok.
Hocam arkadaşlara da bir sorayım. Bende de yok amaOyun Programlama dersinin de daha önceden yayınlanmış bir PDF si var mı hocam? Eba da yok henüz
Teşekkürler hocamHocam arkadaşlara da bir sorayım. Bende de yok ama
Hocam buradaki derslerden toplam saati 7 olacak şekilde seçebilirsiniz. 4+3 ya da 3+2+2 şeklindearkadaşlar merhabalar 12.sınıf seçmeli derslerin toplamı 7 saat olmak zorunda fakat ders bilgi formlarına girip baktığımda programlama , Dijital Tasarım ve Sosyal Medya dersleri 2 şer saat olarak gözükmekte. Toplamını nasıl yapabiliriz 7 saate bilgisi olan varmı
yada siz nasıl seçtiniz?
Doğrudur bir inceleyelim sayın hocamHocam programlama dersi için yıllık planda ekim ayında blok tabanlı programlama bölümü var, o kısım meslek eba sitesinden 9.sınıf programlama temelleri dersi kitabını indirdiğimde içindekiler kısmında yok. Kitap güncellenmiş kaldırılmış gibi görünüyor.
Biz geçen dönem bu tabloya göre seçmiştik. Yenisinde değiştimi saatleri bilmiyorumtasmamdır hocam teşekkürler buradaki çizelgede programlama dersi 3 saat gözüküyor evet az önce farkettim. Ders bilgi formundan programlama dersini indirirsekte orda haftalık 2 saat yazınca şaşırttı beni. Teşekkürler
sanırım bu ileriye dönük 2 saate düşecek. Bu sene 3 şeklinde uygulayacağız.
Buyrun sayın hocam, daha önce yayınlanmıştı indirmiştim, sonra kaldırdılar zannederim.seçmeli programlama kitabı mevcut mu şuan sistemde yok sanırım
11. sınıf dersleri planı varmıKıymetli hocalarım plan tasarımlarına başladık inşaallah, vakit müsait oldukça haftalık ders çizelgesinde yer alan sınıflarımızın ortak, dal ve seçmeli derslerini mümkün olabildiğince burada günlük olarak paylaşım yapacağım. Siz kıymetli hocalarımdan ricam lütfen plan sormamanız, bu paylaşımı takip etmenizdir. Teşekkürler...
9. Sınıf Bilişim Teknolojileri Alanı Yazılım Gelişim Dalı Planlar
Oyun programlama modülü EBA da hiç yayınlanmadı sayın hocalarım...
hocam 11. sınıf mob,l web grafik plan varmı?Sayın Hocalarım bu konu başlığı altında sadece yazılım dalı ortak, dal ve seçmeli dersleri paylaşacağım. Ağ İşletmenliği dalında olanlar için ayrı konu başlığında planları paylaşacağım.