buradan hesapla hocam%30 Zam ile Derecelerine Göre 2023 Ocak Dönemi Net Öğretmen Maaşları ne olacak bilgisi olan var mı? Benimkisi 2/2 uzman öğretmen
buradan hesapla hocam%30 Zam ile Derecelerine Göre 2023 Ocak Dönemi Net Öğretmen Maaşları ne olacak bilgisi olan var mı? Benimkisi 2/2 uzman öğretmen
Verdiği para 800 , 100 lira kesinti aylık gelir 500 e onuda 3 ayda bir 170 lira için hepsi aynıBende tes'liyim ek zam için mücadele edilmeyecekse istifa edeceğimi bildirdim. Çocuklarımın rızkını savunmayacaklarsa aidat ödeyip Ankara da gökdelenlerde yaşamalarını finanse edemem.
Hocam bu verilen ek zamanlar temmuzda çıkacak enflasyondan düşecek değil mi?
Temmuzda %6 desene hocam vergi dilimiyle zaten hiç zam görmeyiz. Seçimde geçmiş olur açlık sınırına yaklaşırız iyice.“Memur ve emekliye yüzde 30 zam ve en düşük emekli aylığını 5 bin 500 liraya yükselten teklifi TBMM'ye sunuldu”
Alacağımız ilave zam, 2022’de gibi ilk altı ayın enflasyonundan düşülecek sanırım
durmak yok fakirleştirmeye devamVergi harç vb lere %100 ün üzerinde zam gelmişken neden teşekkür edecekler ki. Teşekkür etmek için daha fazlası gerekmez mi? Herşeye gelen zam kadar maaşımıza gelen zam için teşekkürlük bir durum yok bana göre. Kaldı ki verilen çok çok aşağısında
Geçen seneki trafik poliçem 1000 TL'den 2650 TL ye çıkmış
Kaskom 1300 den 4000 TL ye çıkmış
“Memur ve emekliye yüzde 30 zam ve en düşük emekli aylığını 5 bin 500 liraya yükselten teklifi TBMM'ye sunuldu”
Alacağımız ilave zam, 2022’de gibi ilk altı ayın enflasyonundan düşülecek sanırım
Aman ne başarı! Bana göre Memur-sen güvenirliğini kaybetmiş bir teşkilat. Sadece hükümetin gönlüne göre hareket ediyorlar. Benim aldığım hissiyat bu.
bide ben istifa edebilsem para tatli?hepsi ayni saka bi yanabu benim gorusum,bu arada nazikce uyaran arkadaslara saygi sevgi muhabbetlerimi iletiyoruman itibariyle sendikadan istifa ettim. söyleyeceklerim bu kadar.
Sahi bu sözleşmeyi, harika(!) zam oranını kim imzalamıştı?Not: Toplu sözleşmede Temmuz 2023 için %6 zam var
Geçen yıl da öyle olmuştu.Maaşlar ile ilgili genelge yayınlanmış
İlave zam meclis kararı sonrasına kaldı:
Geçen yıl da öyle olmuştu. Bilerek geç davranılıyor hocam. Kasıtlı olarak yaptıklarını düşünüyorum.
Hocam meseleye tarafsız olarak yaklaşmaktan başka hiç mesaj yazmadım. Bu başlıkta İki mesajı birbirinizi incitmeyin, kırmayın diye yazdım sadece. Fakat yazdığınız mesaj hakareti de siyaseti de geçip imana dokunan bir mesaj. Kasıtlı yapmadığınızı tahmin ediliyorum. Lütfen mesajınızı düzeltin ve bunu tekrar etmeyin.aman saridan istifa itmeyeydin, Allah gostermeye bir algi olayi oluverir ;basta BBNET yonetimini sonra sari sendika yaftasini huzursuz edersiniz !neme lazim sessiz sedasiz istifa edin sayin hocam o sari sendikalilarin agizlarinda sakiz algi,hava kapansa tobe hasa rabbim de algi havasinda diyecekler
Hocam sıkmayın canınızı bazıları hep muhalefettir gerilimi de çok severler.Yeni dünya düzenin de malesef alışmamız lazım bu kişiliklere. Seni hiç dinlemezler kesinlikle onlar gibi düşünmelisin yoksa vay haline..siyah ve beyazlar yüzünden olan biz Grilere oluyor.Hocam meseleye tarafsız olarak yaklaşmaktan başka hiç mesaj yazmadım. Bu başlıkta İki mesajı birbirinizi incitmeyin, kırmayın diye yazdım sadece. Fakat yazdığınız mesaj hakareti de siyaseti de geçip imana dokunan bir mesaj. Kasıtlı yapmadığınızı tahmin ediliyorum. Lütfen mesajınızı düzeltin ve bunu tekrar etmeyin.
Hocam özetlemiş daha ne söylenebilir bu güzel ifadelerden sonra. Helal olsun öğretmenim ne demek ?Bizim en büyük meselemiz, maalesef kendi düşüncelerimizi başkalarına empoze etmeye çalışmak. Derdimiz sadece düşündüğümüzü dile getirmek olsa, sataşma olmaz.
Ayrıca, yazıktır ki, bizim gibi düşünmeyen insanları suçlamak konusunda da mükemmelleşmişiz.
Aslında işin özü çok basit. SAYGI.
Peygamber efendimiz (S.A.S) buyurorlar ki: "Senin dinin sana, benim dinim bana."
Yani senin fikrin sana, benim fikrim bana.
Açıkçası bunu dile getirsem de üzülerek söylüyorum ki maalesef ben de yapıyorum. Kırdığım kim varsa tüm samimiyetimle çok özür dilerim. Haklarınızı helal edin. Kusur etmişsek affola.
ŞakamıRefah payı: 30-16,48=13,52
8+13,52=21,52
Refah payı geçen seneki gibi meclisten geçerse ve ilk 6 ay 21,52 üzeri enflasyon olmazsa, temmuzda yüzde 6 zam alınır.
Toplamda 30+6=36 olur.