sonra herkes öğretmene ..."Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner." demişler...
sonra herkes öğretmene ..."Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner." demişler...
aynen öyle amaç o zatenHükümet diyorki memurluğu bitiriyorum, sıradanlaştırıyorum. Aslında bunu bi anda yapmadı yıldan yıla yaptı. Kurumları özelleştirdi, taşeron sistemi yaygınlaştırıldı, memurların yerini ücretli çalışan kesim aldı.
Tahminim bir sonraki adım 657'nin kalkması olacaktır.
çok doğru ve hakkaniyetli bir yorum, tabi anlayana, elinize sağlık hocam, selam ve dua ile...Ben sendikamı bana kazandıracağı zam oranına göre seçmediğimden istifa etmeyi düşünmüyorum. Benim sendikamın bana vaadi kamusal alanda başörtüsüzlük saçmalığını yok etmek için mücadele etmekti ve yaptı. Benim sendikam bunu yaparken o dönemde aktif ve üye sayısı oldukça fazla bir çok sendika vardı. Hiç bir bana bunu sunmadı. Şükürcülüğümle dalga geçecekseniz buyurun geçin çok şükür istediğim kıyafeti giyip okula gidebiliyorum.
Bende bunu diyorum işte benim için olmazsa olmaz buydu nöbete ücret almasam da olurdu. Ağlaya ağlaya başımı açıp okula girmek benim onurumu nöbete ücret almamaktan fazla zedeliyordu. En şikayet ettiğim huyum vefadır. Benim sendikamdan istifa etmem için maddi faydalardan fazlası olması gerekiyor. Bu benim görüşüm benim inancım benim kafam beni bağlar.başka sendikaların da bir sürü kazanımı var öğretmen camiası için. mesela nöbete ücret. böyle bir kazanımı sağladı diye ömür boyu onu mu destekleyecekler. ben böyle bir kafada değilim, hiç te olmadım. daha iyisini kim yapacaksa onun yanında olurum her zaman.
tabii ki sizi bağlar. ancak desteklediğimiz sendikanın yetkilerinden dolayı diğer öğretmenlerin haklarını (sadece maddi değil - mesela uzmanlık olayında yöntemin yanlış olması) yeterince savunmaması da bizi ilgilendirmeli diye düşünüyorum. olayın bu kısmını da gözardı etmememiz gerekir gibi geliyor bana.Bende bunu diyorum işte benim için olmazsa olmaz buydu nöbete ücret almasam da olurdu. Ağlaya ağlaya başımı açıp okula girmek benim onurumu nöbete ücret almamaktan fazla zedeliyordu. En şikayet ettiğim huyum vefadır. Benim sendikamdan istifa etmem için maddi faydalardan fazlası olması gerekiyor. Bu benim görüşüm benim inancım benim kafam beni bağlar.
Hocam görüşünüze ve dini inancınızı anlıyorum, vefa zor bulunan bir özellik şikayet etmeyin bence. Ancak bu üyesi olduğunuz sendikanın illerde kendi üyelerini köşe başlarına getirmek için farklı ayak oyunları ile başka insanların haklarını yemesine dini inancınız gereği acaba tepki gösterdiniz mi? (Biliyorsunuz kul hakkı büyük günahlardandır ve haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır). Neymiş bu ayak oyunları diye merak ederseniz (bilmiyorsunuzdur, haberiniz olmayabilir), kısa bir özet geçebilirim bildiklerimi.Bende bunu diyorum işte benim için olmazsa olmaz buydu nöbete ücret almasam da olurdu. Ağlaya ağlaya başımı açıp okula girmek benim onurumu nöbete ücret almamaktan fazla zedeliyordu. En şikayet ettiğim huyum vefadır. Benim sendikamdan istifa etmem için maddi faydalardan fazlası olması gerekiyor. Bu benim görüşüm benim inancım benim kafam beni bağlar.
Öyle görmek istemediğiniz içindir belki. Maalesef tutucu taraftarlık gözüyle bakılınca hiç bir yanlışı kabul etmiyor insan. Sanırım siz de taraf olduğunuz kitleyi körü körüne savunanlardansınız.Bir yere adam yerleştirme ve liyakat konusunda hiç bir sendikanında farklı bir tutum sergileyeceği konusunda bir inancım yok açıkçası.
Türban üstünden siyaset yapacak kadar alçalmadık...Ben sendikamı bana kazandıracağı zam oranına göre seçmediğimden istifa etmeyi düşünmüyorum. Benim sendikamın bana vaadi kamusal alanda başörtüsüzlük saçmalığını yok etmek için mücadele etmekti ve yaptı. Benim sendikam bunu yaparken o dönemde aktif ve üye sayısı oldukça fazla bir çok sendika vardı. Hiç bir bana bunu sunmadı. Şükürcülüğümle dalga geçecekseniz buyurun geçin çok şükür istediğim kıyafeti giyip okula gidebiliyorum.
rahatsızlık duyulacak bir durum yok ; herkes dolu; içimizi de dökmeyelim mi ? üzerine alınan alınsın.Sayın adminler, konuyu kilitlesek. Nasıl olur? Kalpler kırılmasın.
Hakaret olmadığı sürece konunun kapatılması gereksiz olur. Burada üyeler de öğretmen olduklarına göre hakaret etmezler bence !Sayın adminler, konuyu kilitlesek. Nasıl olur? Kalpler kırılmasın.
Nöbete ücreti EBS getirmedi.başka sendikaların da bir sürü kazanımı var öğretmen camiası için. mesela nöbete ücret. böyle bir kazanımı sağladı diye ömür boyu onu mu destekleyecekler. ben böyle bir kafada değilim, hiç te olmadım. daha iyisini kim yapacaksa onun yanında olurum her zaman.
Öyle demedim zaten hocam. Diğer sendikaların da kazanımları var dedim. Biliyorum kimin getirdiğiniNöbete ücreti EBS getirmedi.
Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir gider pil değişirsin bir işe yarasın diye. 10 yılda tek doğru iş yaptı diye eksilerini görmeyecek misiniz?Ben sendikamı bana kazandıracağı zam oranına göre seçmediğimden istifa etmeyi düşünmüyorum. Benim sendikamın bana vaadi kamusal alanda başörtüsüzlük saçmalığını yok etmek için mücadele etmekti ve yaptı. Benim sendikam bunu yaparken o dönemde aktif ve üye sayısı oldukça fazla bir çok sendika vardı. Hiç bir bana bunu sunmadı. Şükürcülüğümle dalga geçecekseniz buyurun geçin çok şükür istediğim kıyafeti giyip okula gidebiliyorum.