umut fakirin ekmeği..hala bekliyor olman peki?%40 Bekliyorum...
Beklemek, almanın yarısındır hocam. Devamke.%40 Bekliyorum...
Hocam hem TÜİK'in rakamlarını beğenmeyip hem de yapılacak azıcık zammı "beğenmez onlar" demeniz çok çelişkili değil mi?Reis çıkıp açıklama yapmadan %17 falan hikaye. Ha 20 ye yuvarlayıp verirlerse ilk defa memnuniyetsizlere hak veririm ki Reis yine gereğini yapacaktır. Gerçi onlar yine memnun olmazlar da işte. Beklentim %35 üstü bir oran.
Birde bu TÜİK nereden alışveriş yapıyor bizde gidelim.
ben de diyorum öğretmenler niye böyle, heralde böyle düşünen öğretmenler yüzünden...söylenecek laf çok ama fayda sağlamaz..Reis çıkıp açıklama yapmadan %17 falan hikaye. Ha 20 ye yuvarlayıp verirlerse ilk defa memnuniyetsizlere hak veririm ki Reis yine gereğini yapacaktır. Gerçi onlar yine memnun olmazlar da işte. Beklentim %35 üstü bir oran.
"Reis"in alışveriş yaptığı yerden yapıyordur.Reis çıkıp açıklama yapmadan %17 falan hikaye. Ha 20 ye yuvarlayıp verirlerse ilk defa memnuniyetsizlere hak veririm ki Reis yine gereğini yapacaktır. Gerçi onlar yine memnun olmazlar da işte. Beklentim %35 üstü bir oran.
% 35 üstü bekleyen arkadaşlara sorun hocamÖğretmenlerim ek zam %25 olmuş.. hayırlı uğurlu olsun diyelim mi
Bi teşekkürünüzü alırım ??Max %25, memurlar hep çantada kekliktir bu ülkede, o yüzden daha fazlasını beklemiyorum.
Yüzde 25 memuru- emekliyi gözden çıkardım, asgari ücretli ve eyt liler bana yeter diyorlar ..ama hala daha destekleyen memur çıkmaz mı?
Çok güzel yorumlamışsınız, tebrik ederim. selam ve duâ ile...Kendiniz yazmışsınız. Hep diyorum bu millete bu yönetim çok fazla. Kredi çek git altın dolar al ve hükümete küfret. Sonrada şöyle böyle...
Neyse ki ahir zamanda olduğumuz bilinci biraz teselli veriyor. Türk devleti artık vazifeli bir devlettir, zaten gelişmeler o minvalde yürüyor. Yoksa şımaran bu milleti ne verirsen ver memnun edemezsin. Edep, saygı, sevgi, iktisat, kanaat vb. güzel hasletler tükenmek üzere. Parası olanlar daha çok şikayet ediyor...
İleriki yıllarda devletimiz futbol tabiriyle kontra atağa kalkacak, müthiş gelişmeler kısa sürede gerçekleşecek (ön sözler yazıldı görüyorsunuz). Zaten insanlığın ve müslümanların helakıda azgınlıktan yani varlıktan kaynaklanacak. 100 yıldır Dünyayı sömüren düzenin yerini adil dağıtım yapan Türk devleti alacak. Müthiş bir refah ve sonrası azgınlık dönemi ve kaçınılmaz son...